Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gierka w nieodzywanie sie

Polecane posty

Gość gość
trochę przeczytałam, ale wszystkiego nie dałam rady :p chciałam tylko napisać, że pięknie do siebie pasujecie :) Naprawdę, idealnie dobrana para. Myślę, że jeszcze długo będziecie ze sobą, pozornie szczęśliwi, bo taka emocjonalna huśtawka mocno nakręca. Nie określiłabym tutaj dziewczyny jako jednoznacznego kata a autora jako ofiarę- owszem, ona jest "dobra" :) hehe, serio niezła, ale autor też potrafi odbić piłeczkę, może trochę mniej celnie, ale jednak. Dużo adrenaliny i emocji uzależnia, ciężko się potem wyrwać z takiego związku, zazwyczaj po prostu się z niego wyrasta i po latach widzi jakie to były głupoty :) Powodzenia

Gość gość
Autorze glowa do gory. Po prostu przy kazdym jej fochu, gierce, ponizaniu Twoich bliskich i tych ktorych lubisz ur******aj fantazje o bylych, dawnych milosciach i o tym seksie ktorego nigdy nie bedzie z nia. Ona by musiala ciagle cos zmieniac i urozmacac zeby Cie utrzymac przy sobie.

Gość gość
w zyciu codziennym jestem BARDZO skryty emocjonalnie - z nikim sie praktycznie nie dziele swoimi problemami, przemysleniami. obecnie sporadycznie (poniekad ona mnie tego nauczyla) zaczynam radzic sie w miare zaufanych znjomych w niektorych osobistych kwestiach, wiec napisanie co mnie boli na anonimowym forum jest dla mnie ulga, mozliwoscia wygadania sie, ew. wsparcia czy przedstawienia innego pogladu na sprawe. obawiam sie, ze nawet ja nie jestem w stanie jej zmienic, mam jej serdecznie dosyc, ale z drugiej strony - nie potrafie bez niej zyc i strasznie sie mecze. milczymy od paru dni - taka sytuacja NIGDY wczesniej nie miala miejsca. jest to dla mnie nowa zagrywka, nie wiem, jak reagowac. bo fochy byly, ale mimo wszystko z regularnym kontaktem. moja dziewczyna jest bardzo emocjonalna, kiedys stawalaby na glowie, aby sprowokowac jakas odpowiedz ode mnie. obecnie milczy i zastanawiam sie, czy faktycznie mniej jej zalezy (bo mi mowi "wcale nie musisz do mnie pisac", by potem kolezance zalic sie za moimi plecami, ze ma dosc czekania az w koncu napisze), czy to jakas nowa metoda "wytresowania" mnie. nie wiem, nie wiem. lekko sie nawalilem i jeszcze bardziej za nia tesknie :(

Gość gość
Treswura. Skoro juz wiadomo, ze odpowiesz na jej emotke to teraz pora na kolejne podporzadkowanie. To TY masz sie podporzadkowac. To TY masz napisac. A gdybys mial opory to jej przyjaciolka juz Ci da do zrozumienia jakie to podle z Twojej strony i jak bardzo jej nie szanujesz. Napisze ten kto jest slabszy i bardziej mu zalezy. Najwyrazniej bardziej zalezy Tobie. Ona wie, ze ma Cie w garsci. Inaczej juz by sie odezwala.Skoro sie zali ze jej zle ale jednak nie na tyle zle zeby sie odezwala. Kolejna gierka. Moze wykorzystaj ten czas ze ten foch nadal jest i popraw relacje z matka, znajomymi i tymi kolezankami o ktorych fantazjowales.

Gość gość
no wlasnie autor srednio odbije pileczke poniewaz sie jednak zamartwia a o to jej chodzi

Gość gość
Czym ona Cie trzyma w seksie? I tak juz na pewno to z Ciebie wyciagnela wiec i tutaj mozesz napisac

Gość gość
Powiem Ci tak. Jak nie wytrzymujesz to sie odezwij. Przeciez jak masz byc nieszczesliwy bo nie umiesz bez niej zyc to po co stawiac opor? To bez sensu. A jak sie podporzadkujesz to moze dostaniesz do wylizania albo nawet lodzik sie trafi. Powiedz sobie szczerze przeciez to na tym Ci zalezy. Wystarczy tylko ze sie zlamiesz, podporzadkujesz, ze jej bedzie na wierzchu. To nic takiego w sumie. A za to bedziesz z nia mogl potem pojsc do marketu czy restauracji i wszyscy inni faceci zobacza, ze to TY wydajesz kase na taka ladna laske. Lubisz to, prawda?

Gość gość
gdyby mnie tak chlopak testowal,olewal , to juz bylby skreslony