Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje 2015 gdzie jedziecie z dziećmi?

Polecane posty

w najblizsze wakacje wybieram sie z rodzinka do parku przygody Kulturinsel :) czytalam o nim opinie w internecie i ogladalam zdjecia, wydaje sie super :) juz nie moge sie doczekac wyjazdu :)

Gość Dzidziba
Kierunek - Bułgaria, resort Orchidea i animacje w figloklubach.

Gość gość
Ja lubię jeździć nad morze. :) frajda dla całej rodziny. Ostatnio jak byłam to zahaczyłam o fajne spa http://www.vanitydayspa.pl/ - floating i masaże to super sprawa, można się dobrze rozerwać podczas takiego wyjazdu.

Gość TuCementownia
Nie byłam w Orchidei, ale w Kiani Beach z figloklubami na Krecie. Tam animacje były świetne, mogę to powiedzieć na własnym przykładzie. zarówno te dla dzieci jak i dla dorosłych. Nie wiemjak w Orchidei.

Gość gość
Jak wyglądają animacje dla dorosłych? :)

Gość Doskokka
Dorośli figlują hehe. A tak serio no to masz zajęcia ruchowe, aerobik, wszelkiego rodzaju gry, ale też takie zabawy psychologiczne i grupowe, z humorem. Naprawdę można się pośmiać.

Gość MialaSen
Mnie interesują te zajęcia dla dzieci w figloklubach, czy są jakieś koszta, czy trzeba się wcześniej zapisywać?

Gość asanka87
ja z takich gadżetow które są must have przy dzieciakach kupiłam takie opaski dla moich chłopaków http://www.siband.pl/realizacje/ bardzo porządnie wykonane i nie uwierają ich. Napisałam numer do siebie i męża i czuję się trochę bezpieczniej, bo w razie W ktoś zadzwoni mam nadzieje.

Gość marika899
W tym roku najlepiej wybrać się w czerwcu na wakacje nad morze. Tutaj http://www.lasiesta.pl/pakiety-pobytowe/czerwcowe-sportowe-wakacje jest ciekawa oferta w tym zakresie. Można wypocząć, zrelaksować się i obejrzeć mecze. Sportowe czerwcowe wakacje w La Siesta idą bowiem w parze razem z Mistrzostwami Europy w Piłce nożnej we Francji. Hotel przygotował wiele atrakcji.

Gość gość
Hej! Jeśli chodzi o bardziej egzotyczne kierunki to polecam Afrykę. Myślę, że nawet bardziej wprawieni podróżnicy zdziwią się jak dużo tajemnic ten kawałek świata skrywa. Ja polecam jeśli chodzi o miejsca to Namibię, a organizatorów ekspedycji - Wild Wind Safaris ( www.wildwindsafaris.com). Polskojęzyczna firma, bardzo dobrze zorientowana jeśli chodzi o wyprawy po południowej Afryce, w tym park Etosza czy Wiktoria i jej wodospady.

Gość ruda55
Ja jadę na pewno do Łeby. Byliśmy w tamtym roku w Łebie i nam się meeeega podobało. Teraz szukamy noclegów choć wiemy, że to trochę późno... co z tego polecicie: http://nocujznami.pl/noclegi,leba ?

Gość Zaolzia
@MialaSen - darmo i nie obowiązują żadne zapisy do figloklubów. Przychodzisz z dzieckiem, zostawiasz i potem odbierasz. Zajęcia są raz albo dwa razy dziennie. W jednym hotelu były 2x, w drugim były 1x - to chyba zależy od ilości chętnych.

Gość Czekomanna
Z tego co mówisz to wystarczy po prostu wyjechać z Rainbow do hotelu, gdzie mają akurat animacje figloklubowe i można uczestniczyć, tak?

Gość gość
Ja rok temu w sierpniu byłam w Zakopcu. Zatrzymaliśmy się z rodzinką w www.excelsior.com.pl i uważam że były to jedne z najlepszych wakacji w życiu.

Gość Musiczka
Czekomanna chyba tak to wygląda, z tego co przeczytałam na forach to tak. Ja się dopiero przymierzam do planowania wakacji, więc nie zrobiłam jeszcze dokładnego riserczu. Popytaj na forach albo najlepiej zwróć się z tym pytaniem wprost do biura.

Gość Shanina
A można na przykład zostawić córkę 17letnią z 3-latką na zajęciach figloklubowych?

Gość gość
Nasze dzieciaki zwykle spędzają wakacje u babci pod Poznaniem. W tym roku planujemy po drodze zajrzeć do Parku Rodzinka http://www.parkrodzinka.pl/ Nasze dzieciaki uwielbiają tego typu parku rozrywki a ten, co wiem od siostry, jest bardzo wypasiony.

Gość gość
Ja wybieram się nad morze do Sopotu wraz z rodziną. Pewnie będziemy nocowac w apartamencie od http://www.victus-sopot.pl/ . To może być świetny wypad.

Gość strzalla
Shanina, na pewno możesz się dogadac z animatorami :) starają się zawsze zorganizować zajęcia tak, żeby każdemu było wygodnie :)

Polecam Zakopane i okolice. Jak ma się auto można pojeździć po na prawdę fajnych dolinkach po polskiej i słowackiej stronie. Widoki na prawdę super, a prawie każda dostępna dla wózków więc z dzieckiem super. Jeśli chodzi o nocleg to my zatrzymaliśmy się w hotelu Kasprowy (www.kasprowy.pl) w zakopanem, też z racji zaplecza dla dzieci - pokój zabaw dla maluchów, pokój gier dla tych starszych łobuzów, plac zabaw, basen geotermalny na zewnątrz więc idealnie jeśli potrzebujecie przerwy od spacerów no i zajęcia z animatorkami. Niby wiele hoteli ma podobnie ale czesto te animatorki to małolaty i nie wiedzą co z dziećmi robić.

Gość Wanessssaa
Sporo słyszałam o tych figloklubach, podobno zajęcia są za darmo, CIekawa jestem, ale nie będę na razie wybierać hotelu pod figloklub. Ale jak się znajdzie fajny i akurat będą tam zajęcia, to z chęcią skorzystam.

Jeśli wakacje z dziećmi to tylko w Nosalowym Dworze w Zakopcu. Mają bardzo dobre podejście do dzieciaków, na miejscu atrakcje. Na pewno nie będą się maluchy nudziły - sprawdzone!

Gość MichalinaG
Z dziećmi dobrze jechać nad morze. Polecam Krynicę Morską - piękne miejsce. Co do hotelu to continental bo jest bardzo dobrze przystosowany do maluchów, czysty, ma plac zabaw i ostatnio otworzyli aquapark :)

Gość Xaviera9
A moim zdaniem warto wybrać hotel pod figloklub, a to z tego względu, że w większości są to po prostu bardzo fajne obiekty, przystosowane do dzieci.

Gość gośćkryzys
szukam kogos kto własnie jedzie z gdyni na słupsk pilnie.... tel 886105123

Gość gość
SIELPIA kolo Kielc. Lasy jezioro z piaszczysta plaza i domki kampingowe. Deptak z atrakcjami nie tylko dla dzieci :) Niektore osrodki przyjmuja tylko rodziny z dziecmi . W tym roku wybieram sie do "Atmosfery" - nowe domki,konie,place zabaw i basenik. Do plazy 300 m .Aaaa nie ma TV ! Miejscowosc jest mi znana.Osrodek odwiedze poraz pierwszy.

Gość dagamarra
My w tym roku jedziemy nad morze, po drodze zahaczymy naszą ulubioną restaurację Karczmę Zamczysko w Malborku, podają tam genialną pierś z serem i szynką, warto stanąć w drodze :)

Gość zuzka991
My jedziemy z dziećmi nad morze, do Sopotu. Poza tym chyba wyślemy dziewczynki do na oboz dla dzieci z ADHD i aspargerem który znalazłam na http://www.linia-zdrowia.pl/ Myślę, że dobrze im zrobią takie wakacje. Będą pod opieką specjalistów i będą mogły bawić się z rówieśnikami.