Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on chcec tylko sexu

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pewien problem z facetem. Jest to dosc dziwna sytuacja. Bylam z facetem dosc dlugi czas ale sie rozpadlo z niejasnych powodow. Oboje doszlismy do wniosku ze tak bedzie lepiej bo mamy inne cele w zyciu. Lecz ten kontakt jakos nigdy sie nie urwal.. Opowiadamy sobie o nowych zwiazkach itd. Lecz ostatnio kilka razy doszlo do intymnych sytuacji. Na nastepny dzien wracalo wszystko do normy nie rozmawialismy juz o tym tylko poprostu sie stalo. Ja jednak sie chyba angazuje, mam nadzieje ze znow cos zaiskrzy i nie wiem co mam robic.. Nie Chce popsuc tej znajomosci ale tez nie chce z nim sypiac a pozniej sie zakochac. A on daje nie Janse sygnaly. Szuka kontaktu ciagle ale nigdy nie zaczyna rozmowy o tym co jest miedzy nami...

Gość gość
Co to znaczy zerwanie z niejasnych powodów

Gość gość
Jasna sytuacja - tylko sex więc nie dorabiaj ideologii o wielkiej miłości.

Na Twoim miejscu bym z nim o tym pogadała ;) zapytała wprost w cztery oczy, postawić sprawę jasno i jeżeli zdecydujecie że nie chcececie ze sobą być to zerwać definitywnie kontakt ...

Gość gość
a czy ten kto ma na ime lukasz?

Gość gość
Zaden Lukasz ;) Kurcze kobiety zawsze Maja gorzej. ZA bardzo angazuja sie emocjonalnie we wszystko.

Z tymi emocjami to święta prawda, kobiety bardziej współczują ( przede wszystkim to potrafią.. , bardziej się angażują, i więcej starają się rozumieć ..

Gość gość
To moze inaczej zaptytam. Czy mozna sie przyjaznic z bylym? Ma ktos z tym doswiadczenia? Czy zawsze do czegos dochodzi?