Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia. Nie mam wykształcenia, nie znam języków obcych

Polecane posty

Gość gość

zazdrosze ludziom ktorzy znają kilka jezykow obcych, koncza studia na Harvardzie, Yale itp

Gość gość
To sie wez za nauke

nie masz sie czym przejmować. wyższe uczelnie to ostoja ignorancji i fabryki oszołomów

Gość gość
nauka nie wchodzi mi do głowy, ucze sie angielskiego od dziecka i znam tylko podstawy :( ledwo zdałam mature za 2 razem

albo rosyjskiego. ameryka i kraje anglosaskie to przeszłość. To tylko kwestia czasu

I oże cie zaskocze w świetle tego co "wiesz" ale jeżeli chcesz wolności dla swoich dzieci to obierz raczej kierunek na wschód niż na zachód;)

Gość gość
Arabski, tylko Arabski :)

Gość gość
mam pytanko jak wyglada chinska recepta na polskie proszki od bulu glowy? stopka: kaligrafia nigdy nie byla moja mocna strona

ponad to chińska medycyna tradycyjna nie ucieka się do farmakoterapi tak notorycznie jak obowiązująca jako standard i wykładnia medycznej prawdy oficjalna promowana przez koncerny farmaceutyczne doktryna zachodnia Dadzą ci jakieś ziołka i i będzie cacy:)

oczywiście nie jestem jakimś tam filem i nie mam złudzeń co do władzy ale.... Są dwa fakty co najmniej: w rosji nie dopuszcza się żywności GMO rosja i chiny chcą (tak na dłuższą metę jak sądzę) powrotu do parytetu złota

Gość gość
tak towar za towar :)

barter też jest niezły a raczej waluta barterowa. niestety jak ktoś chciałby to w polsce wprowadzić na większą skalę to go wpiertolą do paki