Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie kobietą musi być fajne. Nic nie muszą tylko robić tylko dbać o urodę

Polecane posty

Gość gość
No jak się jest przebojowym przystojnoakiem z niezłą pensją jak na polskie warunki to tak można gadac A i tak wraca temat beztroskigogo życia kobiety bo to facet musi SOE martwić o byt i trudniejsze sprawy

Gość gość
Tak więc faceci raczej nie mają atrakcyjnych kobiet x sam jesteś byle jaki i masz pretensje, że nie masz atrakcyjnej kobiety :O ?

Gość gość
A jak ktoś nie potrafi poderwać to zostaje sam Kolejny przywilej kobiety obok beztroski życiowej i brak martwienia o byt

Gość gość
Tylko ze byle jakie kobiety mają zwykle fajnych facetów

Gość gość
Pawle to jak jesteś taki super to czemu się dziwisz ze faceci mają nie atrakcyjne

Gość paweł___
Pawle to jak jesteś taki super to czemu się dziwisz ze faceci mają nie atrakcyjne x Jeżeli sami są nieciekawi to wcale się nie dziwię. To raczej naturalne, że fajna kobieta nie będzie chciała faceta z kiepską aparycją i zarobkami na poziomie minimalnej, tudzież bezrobotnymi na utrzymaniu matki.

Gość gość
To nie jest tak do końca powiedziane,że kobieta ma lepiej ja mam 2 synów od pół roku wychowuje ich sama, oraz pracuje w markecię przy uzupełnianiu towaru. nie jest to lekka praca, po powrocie do domu też nie mam spokoju,że siądę sobie zpiwkiem przez TV tylko sprzątam,gotuje,piorę,odrabiam lekcję z jednym synem,a drugiemu synowi muszę zapełnić jakoś jego wolny czas. Więc tak pięknie i łatwo to ja nie mam. A mam dopiero 22 lata i jestem atrakcyjna.

Gość paweł___
Tylko ze byle jakie kobiety mają zwykle fajnych facetów vvv Stary, nie przesadzasz :) ? Widziałeś kiedyś by piłkarze, celebryci i inni możni świata wiązali się pasztetami :) ? Faceci też mają wymagania i byle paszteciara ważąca 78 kg też nie wyrwie prezesa korporacji :)

Gość gość
No to Pawle Oboje ładni Ty poderwałaś Ty więcej zarabiasz To o co ty się tu wykłucasz bo Noe do końca rozumiem :/ Jak widać tak można być z gorszą/taką jaką ci się nie podoba/żadną

Gość gość
Ale facet na twoim poziomie tak Co ty pierdzielisz o jakiś prezesach Kobieta bezrobotna/z najniższą może liczyć na faceta z zarobkami 2-3 tys który to ja musi poderwać i podnosić status zycia

Gość gość
To o co ty się tu wykłucasz bo Noe do końca rozumiem :/ vvv pisałeś coś o tym, że nie ma facetów, którzy są z kobietami, które by się im podobały to cię wyprowadziłem z błędu, że jednak są. btw, wykłÓcasz ;) analfabetyzmem wtórnym nie zrobisz raczej wrażenia na lepszych laskach stary ;)

Gość gość
Wszyscy się zawierają by nakonoec zaprzeczyć samemu sobie i potwierdzić tezę A 3'8 to dość spore zarobki

Gość paweł__
to wyżej pisałem ja dla rozwiania wątpliwości.

Gość paweł___
Kobieta bezrobotna/z najniższą może liczyć na faceta z zarobkami 2-3 tys który to ja musi poderwać i podnosić status zycia vvvv Mi nie przeszkadza, że zarabiam więcej od swojej kobiety. Nie widze w tym problemu, źle bym się czuł w innej relacji.

Gość gość
jasne wszyscy faceci to takie pracusie, zarobki mają w granicach 10 tys, myślałby kto, większość to lenie, chamy i nieudaczniki

Gość paweł___
No i umówmy się... Facet, który zarabia 2-3 tysiące to nie "bogaty samiec alfa", więc jakoś wybitnie wyżej tego statusu życiowego kobiecie nie podniesie.

Gość paweł___
No i umówmy się... Facet, który zarabia 2-3 tysiące to nie "bogaty samiec alfa", więc jakoś wybitnie wyżej tego statusu życiowego kobiecie nie podniesie, nawet jeżeli ona zarabia tylko minimalną. Chciałem dokończyć myśl ;)

Gość gość
Poerdzoelenoe Pawle Podnosi bo tak by zdechła z głodu,wycieczki nad Bałtyk i na dyske by Noe było Niewiele ale podnosi dając beztroskie zycie

Gość gość
Więc ja się nie umowie bo juz 2 tys to podniesienie bytu dla najniższej krajowej I to wszystko krąży wokół tezy w temacie

Gość paweł___
Niewiele ale podnosi dając beztroskie zycie x Stary, nie przesadzaj. Jak twoja lasencja zarabia 1300 a Ty 2300 to tym tysiącem więcej nie zgotujesz jej beztroskiego życia. Tysiąc czy nawet 2 tysiące w tą czy czy w tą to żaden awans społeczny. Nadal będziecie klepać biedę i to nawet większą bo jak dzieci dojdą to więcej przysłowiowych gęb do wykarmienia dojdzie.

Gość gość
Tak więc pawle udowodnileś beztroskie życie kobiet Gdzie zawsze do nich zagaduja faceci Zwykle lepsi i atrakcyjniejsi A kobieta żyjebbeztroską

Gość paweł___
to, że kobiety są zazwyczaj adorowaną stroną to fakt i ja nie zaprzeczam - choć osobiście nie mam z tym problemu. Ale to nie sprawia, że ich życie jest beztroskie. Studiują, pracują , chorują, umierają tak samo jak my.

Gość gość
Pawle ty jesteś jakiś nie domyślny To jest podniesienie statusu życia Nie takie jak na filmach bo ty chyba na nich się wzorujesz ale taka panna z taki chłopakiem może juz jakos żyć w bezteosce Ty chyba poklasku u kobiet tu na forum szukasz bo piszesz chyba tak by im się podobało

Gość gość
Sory ale kobiety Noe ponoszą tak konsekwencji życia jak faceci Są beztroskie tak jak panna w związku takim jak przytoczył es Kobiety mają beztroskie życie ty to udowadniasz a potem zaprzeczasz sobie samemu Dlatego ze tak jak pisalem kochasz swoją kobietę i datrujesz się u niej plusów mimo że oceniając chłodnym okiem to jak każdy związek kobieta czerpie z niego plusy i beztroske

Gość gość
A ze ty nie masz problemu to ktoś noże mieć A kobieta jak w każdej innej dziedzinie życia ma wyj****e

Gość paweł___
No tak stary ale pomyśl. Jak ona zarabia 1300 a Ty 2300 to Ty zarobioną kasę oddajesz w całości jej ? Serio? Czy jednak w pierwszej kolejności zaspakajasz swoje potrzeby ? Ile Cie kosztuje miesięczne utrzymanie samego siebie ? Po odliczeniu tego zobacz o ile realnie podniósł byś babce status życia. Okej, dzięki Tobie jest w domowym budżecie kilka stów więcej (300-400) no ale nie mówmy tutaj o awansie społecznym. Ogólnie się zgodzę, że najłatwiej w życiu mają kobiety, ale tylko te najładniejsze i z dobrych domów.

Gość gość
Pawle ty jesteś jakiś niekumaty albo jesteś kobietą To juz jest awans bo facet ogarnie stację ,zapewni rozrywki itd

Gość paweł__
Kobiety mają beztroskie życie ty to udowadniasz a potem zaprzeczasz sobie samemu xxx stary, kobieta, która pracuje zawodowo, niezależnie od tego ile by nie zarabiała mniej od faceta nie ma beztroskiego życia. Moja dziewczyna nie leży tylko i ładnie pachnie tylko zasuwa od 7.00 do 16.00 pon-pt. Zgodze się, że na facecie leży większa odpowiedzialność no ale to też jest trochę uwarunkowane tym, że kobieta zachodzi w ciążę, nie może jakiś czas pracować bo musi zajmować się dzieckiem itd.

Gość gość
I to działa w jedną stronę Faceta nikt nie poderwie Z facetem co zarabia 2,3 nie zwiąże się kobieta co zarabia 3'3 itd Itd....., A kobieta tylko w życiu spija tą smietankę

Gość paweł__
To może być awans (bardzo mały awans) finansowy, no ale nie społeczny.