Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie kobietą musi być fajne. Nic nie muszą tylko robić tylko dbać o urodę

Polecane posty

Gość paweł__
Faceta nikt nie poderwie vvv to może zacznij podrywy traktować jako formę zabawy. Nabierz dystansu do siebie ;) Ja swoją dziewczynę tak podrywałem, nie sądziłem, że się uda, że będzie zainteresowana, ale podszedłem do tego mega na luzie. Nie wiem, może ci trochę luzu brakuje ? Laski wyczuwają spiętych kolesi.

Gość paweł__
Z facetem co zarabia 2,3 nie zwiąże się kobieta co zarabia 3'3 itd vvv a chciałbyś być laską co by więcej zarabiała od Ciebie ? Dla mnie to by było trochę uwłaczające.

Gość gość
A jak brzydka kobieta podrywa biednejszego, ale przystojnego faceta, to co wtedy?

Gość gość
Ten wyżej to nie ja A z tego wynika że księżniczka ci łaskę zrobila Co by nie mówić to kobieta w wielu aspektach nie musi się martwić w odróżnienia od faceta Kobiece życie to dzoeconny spacerel,naprawdę z troskami żyje tak naprawdę mężczyzna Musi poderwac,wyglądać,więcej zarabiać,zabawiać, itd

Gość paweł__
gość ale odpowiedz. Chciałbyś być z laską, który by więcej zarabiała od Ciebie ? Nie uwłaczałoby to Tobie, że baba i lepsza...bo mi tak :P Może to ta moja 'głupia" męska duma :P

Gość gość
No właśnie o to MO chodzi Kobieta zawsze jest gorsza w związku ale za to beztroska

Gość gość
beztroska ,to chyba twoja na którą łożysz i ma wszystko w d***e :D cymbale ,która żona żyje beztrosko ?Zadna , tylko k***e na to stac

Gość paweł___
ale wciąż nie odpowiedziałeś na pytanie czy chciałbyś być w związku z lepiej zarabiającą kobietą. Tak czy nie ? Nie uwłaczałoby w ogóle to twojej dumie ?

Gość paweł___
Dobra, widzę, że przepadłeś. kobiety mają łatwiej w życiu ale nie beztrosko, bo pracują tak samo i nie zapominaj, że rodzą dzieci a my mamy mieliśmy szczęście uniknąć tej wątpliwej przyjemności ;)

Gość paweł__
ja spadam, te 3800 samo się nie zarobi, cya kafetarianie :)

Gość gość
3800 to w UK babcia klozetowa na lajcie zarabia, więc Twoja duma została w tej chwili zmasakrowana

Gość gość
Gdzie pracujesz

Gość gość
FACET tez musi sie kobieciee podobac ,kobieta pewna swojejj atrakcyjnosci nie wezmie sobie faceta, jakiegos ZDZISLAWA- "nic specjalngo " ,nie oszukukjmy sie :)

Gość gość
"Proszę pana, proszę pana, Zaszła u nas wielka zmiana: Moja starsza siostra Bronka Zamieniła się w skowronka, Siedzi cały dzień na buku I powtarza: kuku, kuku!" "Pomyśl tylko, co ty pleciesz! To zwyczajne kłamstwa przecież." "Proszę pana, proszę pana, Rzecz się stała niesłychana: Zamiast deszczu u sąsiada Dziś padała oranżada, I w dodatku całkiem sucha." "Fe, nieładnie! Fe, kłamczucha!" "To nie wszystko, proszę pana! U stryjenki wczoraj z rana Abecadło z pieca spadło, Całą pieczeń z rondla zjadło, A tymczasem na obiedzie Miał być lew i dwa niedźwiedzie." "To dopiero jest kłamczucha!" "Proszę pana, niech pan słucha! Po południu na zabawie Utonęła kaczka w stawie. Pan nie wierzy? Daję słowo! Sprowadzono straż ogniową, Przecedzono wodę sitem, A co ryb złowiono przy tym!" "Fe, nieładnie! Któż tak kłamie? Zaraz się poskarżę mamie!"

Gość gość
GLUPIA,Naiwna,nie wymaga wiele i bierze ,nic specjalnego- ZDZISLAWA :(

Gość gość
Mam znajomego ,nic szczegolnnego ,a wymagac by chcial tylko ladnych kobiet... czesto potrafi manipulowac ... i czasami nawet nasmiewa sie z wygladu innych kobiet,krytykuje,ze ta ma brzydki nos,tamta brzydkie nogi,tamta brzydka brzydka pupe itp... a sam jak on wyglada oczko.gif ale wymslil ,ze jak bedzie sprawial wrazeie pewego siebie macho ,,jaki to on cool super ,bedzie gral bogatego +dobrze sie ubierze+ auto to koncu zdobedzie fajna.. oczko.gif mimo braku swojej urody..

Gość gość
ZAZWYCZAJ im brzydszy facet ,tym wieksze wymogi wzgledem wyglad kobiety.. sam wyglada jak kupa -jakies krzywe chude nozki ,a chcialby fajna zgrabna laske .. :O BO MA straszne kompelksy i zeby zrekompennsowac braki swojej urody,wyszukuje tylko ladne zgrabne,zeby inni sie z niego nie smiali,bo pomimo ,ze moze sprawiac wraznie cool ,ze taki to on cool super,ale skrzetnie ukrywa swoje kompleksy tak naprawde...

Gość gość
Bardzo często slyszę czy to wsród znajomych czy tych miej znajomych gdy dykutujemy o czymś ,a tu nagle ktoś ocenia kogoś wygląd,ze tamten/tamta tak wyglada ,ze brzyki/brzydka itp i w tym momencie slyszac to ,zastanawiam sie czy Ci ludzie sami siebie nie widza w lustrze, :O przecież sami nie sa idealni :O i w tym momecie mam ochotę zwrócic takiemu komus uwagę "żeby najpierw spojrzal na siebie bo idealem też nie jest i też nie każdemu sie podoba/podobac bedzię ,ktoś inny z kolei tez może o nim/niej powiedzieć ze brzydki itp. Pytanie.. jak w takiej sytuacji z takimi typami ludzi postępować,czy zwrócić im uwagę ,czy mileczeć ? Moze nikt ich jeszcze na ziemię nie sprowadzil nie utwierdzil w przekonaniu ,że też moga być dla innych bee brzydcyi i nie każdemu bedą sie podobać

Gość gość
faceet12 napisałeś, że te którymi jesteś zainteresowany, Ciebie nie chcą, więc ja Ci teraz odpisuje, twoimi słowami " a co ja Ci na to poradzę?". Rozumiem, że jesteś usatysfakcjonowany. Szczególnie, że nasze rady i tak masz w poważaniu i mam wrażenie, że oczekiwałeś, że my Ci tutaj napiszemy jakiś poradnik pt. " Co zrobić, żeby zmusić ładną laskę, żeby mi czasem dała i mówiła, że jestem super".

Gość gość
I jeszcze jedno,nie balbys sie ,ze ta prawie idealna sexy kobieta,marzyla by o fajniejszym od Ciebie bardziej przystojniejszym facecie ?

Gość gość
facet112 To wszystko jest kwestia gustu. Zbyt łatwo operujesz wyrażeniami typu brzydula, bo pewnie w większości nie są to ludzie naprawdę brzydcy tylko przeciętni. Nie wiesz czy ich partnerzy musieli się do czegokolwiek zmuszać. Ja bym nie mógł. Zgadza sie ,czesto "takie typki" na kobiete calkiem fajna mowia ,ze brzydka.. CZESTO - ONA "ta wedlug niego brzydka" jest fajniejsza ,badziej pociagajaca niz ON smile Zrozum ,ze dla kazdej nawet dla takiej "wedlug ciebie brzydkiej,badz przecietnej " Ty tez nie bedzesz ladny wink ,tez pewnie czesto stwierdzaja ,ze brzydki jestes wink a jakby jeszcze poznaly Twoj brzydki charakter a co dopiero mowic o pieknosciach .. ALE zapewne czekasz az taka pieknosc nabierze sie na Ciebie ? wink i czy wszytsike gwiazdy TV ,muzyki kina zawsze maja parterow,parterki takie piekne idealne

Gość gość
Mnie też zawsze bawi jak wyjątkowo nieatrakcyjny/przeciętny facet próbuje podbijać do naprawdę pięknej kobiety. Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być wink I w sumie nie byłoby w takich próbach nic złego, gdyby nie to, że większość tych facetów kobiety trochę poniżej tego swojego ideału, do którego podbijają, traktują jako niegodne siebie ;) Tak jakby nie mieli lustra.. :O

Gość gość
Faktem jest też, że sama w swoim otoczeniu mam kilku takich wybrednych kolegów, którzy chociaż sami nie są ani przystojni, ani nazbyt inteligentni,ubrać też się zbytnio nie potrafią, bo przecież jedne spodnie na każdą okazję w zupełności wystarczą, a wyprasowana koszula jest zarezerwowana ewentualnie na pogrzeb. Równocześnie tacy pięknisie patrzą tylko na kobiety z nienaganną figurą, fryzurą, gładką buźką, pachnące, błyszczące, a i jeszcze dobrze żeby coś do powiedzenia miała, szczególnie, że oni za dużo to nie mają, a ktoś musi gadkę ciągnąć. Bardzo chętnie też wypowiadają się o kobietach dalszych od ich ideałów w kategoriach pasztetów, których nawet kijem przez szmatę by nie dotknęl. Coraz czesciej widze,ze facet naprawde na poziomie wyksztalcony+madry,przystojny, mila twarz ,z dobra praca,przewaznie bierze sobie za zone calkiem normalna kobiete z wygladu,absolutnie nie jest idealna ,dla niektorych moze byc uznana nawet za brzydka..Znam wiele takich par . Niektorzy panicznie boja sie tzw "brzydoty", niedoskonalosci widocznych . zakompleksiony ZDZISLAW tak naprawde nie akceptujace swojego wygladu,ale czesto zgrywa jaki to on super cool gosc sad dlatego on MUSI MIEC LADNIEJSZA OD SIEBIE !

Gość gość
HALLO :) dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ? egoizm hipokryzja Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie

Gość gość
jjjja muszze miec fajna doopencje ;)

Gość gość
Czy nie jest tak, że czujesz się przeciętniakiem, a piękna kobieta ma być dowodem twojej "z******tości"? Czy czasem nie jest tak, że nie masz "wysokich wymagań" ale kompleksy, że nie jesteż aż taki fajny i nie aż taki piękny, i chciałbyś je w taki sposób zamaskować? Czy uroda kobiety nie ma być w jakiś sposób rekompensatą twoich braków? (Nie jestem zbyt mądry, nie jestem zbyt przystojny, ale t a a a kiej dziewczyny zazdroszczą mi wszyscy kumple)

Gość gość
A mnie zastanawia DLACZEGO fajnaa kobieta,fana "DUUPPENNNCJA! miałaby wybrać przeciętnego ??? Co w nim jest takiego niesamowitego, że tej seksbombie by się nogi ugięły i wpadła w jego ramiona? To się nazywa fantazja. A w realnym życiu, to pomyślałabym, że kobieta ma poważne problemy emocjonalne, albo jest naprawdę inteligentna inaczej, albo bawi się w matkę Teresę miłosierdzia.

Gość gość
Ale najczesciej to faceci chca ,zeby kobieta przymknela oko na niezbyt fajnosc wygladu faceta, a na odwrot to juz nie za bardzo Bo kobieta to powinna ,a facet to nie musi..Co za zacofane podejjscie

Gość gość
Dobra słabsza genetycznie uspokuj sie

Gość gość
Szerokodupa uspopuj się To ty odrzucalas facetów bo byli zabrzydcy