Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie kobietą musi być fajne. Nic nie muszą tylko robić tylko dbać o urodę

Polecane posty

Gość gość
A to zawsze facet musi zarwac pamiętaj x Ale ja tego nie neguję. Za to kobiety muszą rodzić co wymaga znacznie większego wysiłku i poświęcenia niż 'zaproponowanie drinka". Szczerze...wolałabym już odbębniać tę 'męczeńską" robotę i podrywać niż rodzić.

Gość facet1231
21:55 rozumiem,jest ok, a ja przepraszam,że tak szorstko do ciebie napisałem,staram się szanować kobiety,kobieta mnie urodziła,pozdrawiam

Gość gość
A ja jestem z kobietą, która mnie poderwała :P

Gość gość
A to zawsze facet musi zarwac pamiętaj x Ale ja tego nie neguję. Za to kobiety muszą rodzić co wymaga znacznie większego wysiłku i poświęcenia niż 'zaproponowanie drinka". Szczerze...wolałabym już odbębniać tę 'męczeńską" robotę i podrywać niż rodzić.

Gość gość irysy
Pieprzycie głupoty w dzisiejszych czasach kobieta musi pracować jak nie jeden mężczyzna

Gość gość
post mi się zdublował, ale to przez to, że kaffe nie wyświetla na bieżąco postów i myślałam, że nie dodałam.

Gość paweł__
Gdyby dziewczyna nie była w moim typie z wyglądu to bym jej nie pokochał bo wygląd to pierwsze co nas przyciąga do kobiet. Nie wiem czemu wmawiacie mi, że jest inaczej. Żyjecie w jakimś swoim smutnym życiu i wam sie wydaje, że jak wy macie choyowo to każdy tak ma. Przestańcie generalizować Panowie.

Gość facet1231
22:02 masz racje,w dzisiejszych czasach od kobiety pracują jak mężczyzni,ja tego nie wykluczam,wiem ile wysiłku kosztuje praca pielęgniarki czy lekarki,nauczycielki,czy w biurze,w tej kwestii kobiety nie mają ani trochę lżej,znam duzo kobiet które muszą zap**ać jak woły,tyle trudu,wysiłku,dom,dzieci,praca

Gość gość
Pawle proszę cię Od kiedy to facet ma kobietę w swoim typie No chyba ze ty jesteś ten bogaty super samiec Chociaż ja nadal uważam ze to raczek kwestia spełnienia jej wymagań i uczucia do niej Bo facet zwykle kocha dobrą dziewczynę mimo jej uchybień

Shaf czyli wychodzi na to ze nawet najlepszy facet ma gorszą kobietę <><><> A bierzesz pod uwagę synku, że większość facetów (normalnych, męskich facetów) źle by się czuła w związkach, w których by np. mniej zarabiali od kobiety ? Mój facet zarabia generalnie więcej ale raz na jakiś czas zdarzy się miesiąc, że to ja zarobię więcej bo on ma zastój w działalności to widzę jaki chodzi wtedy poirytowany. Choć wiem, że w twoim zakutym lenistwem łbie, to nie przechodzi, że są tacy faceci...

Gość gość
Ta kobieta to może pracować dla hobby a facet musi zapewnić byt Musi naprawdę żyć i martwić SOE o jutro i ogarniać drudniejsze sytuacje w prywatnym życiu,do tego mieć odwagę podrywać bo inaczej zostanie sam i może liczyć tylko na gorszą od niego kobietę

Gość paweł___
Od kiedy to facet ma kobietę w swoim typie vvv nie wiem w jakim środowisku się obracasz, że każdy facet, którego znasz jest z dziewczyną nie w swoim typie. Ja osobiście nie wyobrażam sobie takiej sytuacji i po znajomych widzę, że mają fajne, zgrabne, ładne dziewczyny, nic im nie brakuje. Czy jestem bogatym samcem alfa ? Jeżeli 3800 na miesiąc można nazwać bogactwem ...

Gość gość
Tylko czy ty sama doszłas do swojego statusu życia Z tego co pisalaś chyba nie i nie tylko udowadniasz temat jak i moje słowa w 100%

Gość gość
Pawle proszę Nie gadaj ze faceci maja takie jak im się podobają no chyba ze to tali układ jak u pani shaf

wiele zawdzięczam rodzicom, ale np. studiów za mnie nie ukończyli ani nie zrobił tego za mnie mój facet. No ale według was dyplom zdobyłam pewnie dzięki pudrowaniu noska... I czy to brakuje facetów, którzy wysoki status materialny również zawdzięczają rodzicom ? Myślisz, że każdy facet, który ma kasę doszedł do tego sam ?

Gość gość
A ja Pawle nie zna takich związków Fajnie e jak dziewczyna nie budzi obrzydzenia i facet ja kocha to wtedy dla niego ideałem Do tego o wiele więcej facet wkłada w związek A gust pffff A nie zarabiasz mało teraz powiedz ile ona zarabia

Gość gość
Piszecie, że facet zazwyczaj jest TYM LEPSZYM w związku. Ale to jest tak jak pisze shaf. Wiele facetów chce czuć się lepszymi od swoich kobiet bo inaczej czuliby się niemęsko, źle. Moim zdaniem to byłoby uwłaczające dla psychiki normalnego, ambitnego faceta być w związku z kobietą, która by lepiej od niego zarabiała.

Gość gość
A to przepraszam jesteście siebie warci To ty się porównuje sz z lekarzami Hehe :-D

To ty się porównuje sz z lekarzami <><><> Jakimi lekarzami :O ? I ja akurat nie pisałam a propos mojego faceta, że doszedł do czegoś dzięki rodzicom, bo doszedł sam, ale takich facetów co zawdzięczają pozycję dzięki rodzicom tez nie brakuje.

Gość paweł___
No zarabia mniej ale zaledwie tysiąc mniej, więc myślę, że gdyby szukała sponsora to wyżej by postawiła poprzeczkę ;)

Gość co za debilny temat
a te wszystkie kobiety co są chirurgami,sędzinami, adwokatami inżynierami, naukowcami (czyli osobami lepiej wykształconymi niż niejeden facet) to niby studia skończyły dzięki tuszowaniu rzęs ??

Gość gość
Paweł i tak więcej zarabiasz a jeśli masz realnie piękną dziewczynę to musisz być tez przebojowym przystojniakiem Bo raczej związek z piękna kobietą to rzadkość

Gość gość
Shaf ty dzięki rodzicom On sam Cena za posiadanie atrakcyjnej

Gość zzzzbbb
Pawle a mieszkacie razem ? Gdzie pracujecie

Gość paweł__
Nic mi nie brakuje jeżeli chodzi o wygląd. Może nie jestem Ronaldo ale myślę, że jest przyzwoicie. No ale gdzie tu problem ? Skoro laska jest ładna to czemu ma się męczyć z facetem o dużo gorszej aparycji ? Skoro dla Ciebie moje pansja to 'bogactwo" a w dodatku urodą nie grzeszy to dziwisz sie stary, że te lepsze kobiety cie nie chcą ?

Gość gość
I tak jesteś od niej bogadzszy Tak to jest ze facet zawsze w związku jest bogadszy ładniejszych lepszy ,on podrywa itd

Gość jfjtjtjjtjtt
Na karę to ty jesteś nieudacznik dla pań po ekonomii

Gość gość
Wiec udowadniasz temat,facet bogadszy,ładny,przebojpwy,podrywa wykazuje się.......

Gość paweł___
Ja tam podrywania nie traktowałem nigdy jako przykrego obowiązku :) Nie ta to następna. Gdzie tu problem stary :) ? A to, że zarabiam od niej więcej... Mi to absolutnie nie przeszkadza i nie chciałbym nawet, żeby było na odwrót.

Gość gość
3,8 to mało tylko na kafe Wiec o czym my tu mówimy Tak więc faceci raczej nie mają atrakcyjnych kobiet