Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie kobietą musi być fajne. Nic nie muszą tylko robić tylko dbać o urodę

Polecane posty

Gość facet1231
za kobietami trzeba sie uganiać,podrywac a za facetem nikt sie nie ugania,nie stara,chocby był bogaty,przystojny i wykształcony-bo to tylko facet

Gość gość
Gość ale i tak podbijają do gorszych od siebie,albo brzydkich bo takie noga mieć To facet podrywa a kobieta wybiera A ze macie duży wybur to często odrzucacie lepszych od was bo się pojawił jeszcze lepszy Nie faceci Noe są z takimi jakie chcą Albo partnerka albo kohanka Tak jak u pani wyżej Ogulnie kobieta Noe w guście i gorsza pod jakiś względem od faceta Pora SOE obudzić Bo chyba sama widzisz ze ci faceci Noe wyrywali tych lasek

Gość gość
Nawed za przeciętna dziewczyna trzeba się mega starać A ona się mega facha I lache robi Gdzie ty żyjesz pani lekarz w jakim świecie

Gość gość
To facet podrywa a kobieta wybiera x Ale to, że wybierasz konkretną kobietę, którą podrywasz też jest konsekwencją twojego WYBORU. Coś chyba decyduje o tym, że podrywasz dziewczynę X a nie dziewczynę Y.

Tak jak u shaf facet lepszy od niej wiąże się z nią dla karnego ciała Porzucając możliwość dobrej partnerki <><><> Mój facet należy do tych facetów na punkcie, których masz kompleks więc może mieć taką kobietę jaką chce, a tak się składa, że jestem nią ja :)

Gość facet1231
[21:15 nie bawmy sie w gierki słowne,troche logiki-chodzi o sam fakt,żę to facet musi zainicjować rozmowę,znajomość,wiadomo,że podrywanie to wybór faceta,ale on sam musi to zapoczątkować...jesli nie wykaże on inicjatywy to chocby był przystojny,bogaty to całe życie bedzie sam,i te adorowanie,zachwycanie sie,płatny seks,duza niedostepnosc kobiet,walka staranie sie,rywalizajca i wzgeldy kobiety,oj to syzyfowa praca,macie łatwiej kobiety

Gość facet1231
dużo,dużo łatwiej

Gość gość
Ty chba nie rozumie sz faceci porywają gorsze od nich bo u równych lepszych i tajnych nie mają szans bo ona wyborze niewoadomo kogo lepszego pd nich Nie znam faceta który ma dziewczynę taką jaka nu się podoba Dziewczyny które są z lepszymi ii ładniejszyimi pd groma Poza tym to facet musi sie wykazać i poderwać by zblazowane bezproblemowe byle co go z laski zwechcialo. Co ty wiezysz dziewczyno Dziękuje bogu ze jesteś kobieta bo być facetem to dopiero przewalone i ciężar w każdym aspekcie życia szczególnie związkach Spytaj się koleżanki z tematu

Gość gość
wiadomo,że podrywanie to wybór faceta x to skończ z bredzeniem, że to tylko wybór kobiety. Jasne, że, by kogoś poznać, trzeba zainicjować znajomość ale nawet, żeby się wysrać musisz włożyć minimalny wysiłek, mówiąc kolokwialnie.

Gość facet1231
21:26 chłopie,racja 100 % racja

Gość gość
Shaf czyli wychodzi na to ze nawet najlepszy facet ma gorszą kobietę i beznadziejny wybur fajna doopa/partnerka 100% udowadniasz błąd myślenia tej dziewczyny i tezę w temacie W każdej wypowiedzi to udowadniasz A lekarka cieszył się ze jesteś kobietą i wiele ci w życiu przyjdzie samo i bez problemu Ale ty i tak żyjesz w swojej iluzji

Gość facet1231
21:28 to ty skończ z tym swoim głupim bredzeniem kobieto ,chodzi mi o to że kobieta wkłada duzo,dużo mniejszy wysiłek niż facet-rozumiesz,chyba nie jestes upośledzona ????

Gość gość
Lekarka ty tak mocno siedzisz w swoich przywilejach ze nie pojmujesz niczego Ale cieszył się ze wszystko zrobi się za ciebie i to z ogromnymi plusami Kobiece życie to bajka,przywileje i brak konsekwencji A jak facet nie ma smialosci żeby zagadac to co :-D Kobiety ten problem Noe obejmuje bo wy tylko przebieracie

Gość paweł__
"Nie znam faceta który ma dziewczynę taką jaka nu się podoba" vvv To ciekawe bo mi moja dziewczyna się podoba najbardziej na świecie, ale widzę, że niektórzy wiedzą tu lepiej ode mnie co mi się podoba.

Gość facet1231
facet tez ma wybor,nie wykluczam tego,przeciez nie jestesmy maszynami,chodzi o łatwosc w sprawach sercowych,duzo mnieszy wysiłek...

Gość gość
Ona jest tak mocno wysadzona w te przywileje kobiety ze aż ograniczona

Gość gość
Pawel Pierdzielisz Podoba się bo ja kochasz ale na pewno Noe jest twoim ideałem Chyba ze ona jest totalnym dnem i tylko ładna a ty przystojny i bogaty Facet zawsze wybiera partnerka/kochanka

Gość gość
21:28 to ty skończ z tym swoim głupim bredzeniem kobieto ,chodzi mi o to że kobieta wkłada duzo,dużo mniejszy wysiłek niż facet-rozumiesz,chyba nie jestes upośledzona ???? x Ja tu dyskutuję jedynie o kwestii wyboru bo padła głupia teza "że to kobieta wybiera" jakby facet w ogóle nie miał udziału w tym wszystkim ! Drugą sprawą jest, że to wy inicjujecie znajomość, nie neguję tego przecież, ale nie mówcie, że to tylko wybór kobiety bo przecież nikt nie zmusza was do bycia w związku z konkretną kobietą.

Gość gość
Paweł na zasadzie lubię to co mam a nie mam to co lubię Albo taki układ jak u shaf -on wartościowy człowiek ona doopa

Gość gość
Ale mamy stawiane tak duże wymagania ze zawsze jest to beznadziejny związek o wiele gorszy od tego jaki maja kobiety Związki to kolejne udowodnienie ze faceta ma o wiele gorzej od kobiety, a kobieta same przywileje Cieszył się ze jesteś kobieta bo nigdy Noe poczujesz co to prawdziwe życie i beznadziejna na którą trzeba ciężko pracować

Gość gość
Bo facet nie ma udziału to kobieta wybiera A facet musi obniżać wymagania z powodu przywilejów kobiety

Gość paweł___
Nie byłbym z kobietą, która mi się nie podoba i współczuję wam jeżeli jesteście zmuszeni być w związkach z takim tylko kobietami. Jak w ogóle można być w związku z kimś kto się nie podoba ? Wolałbym być już sam... Co do samego tematu. Zgoda, uważam, że kobiety na wielu płaszczyznach mają łatwiej ale np. nie widzę żadnego wyzwania w okazaniu kobiecie zainteresowania a wy tu piszecie o zagadaniu do dziewczyny jak o wysiłku równym przypłynięciu Atlantyku.

Gość gość
A te pudrowanie, szminkwanie, okresy, humory, krecenie tylkiem... o nie dziekuje wole byc m :)

Gość gość
Bo są facecoi zbyt nieśmiali by zagadac akurat do tej która się podoba Kobieta jak ze wszystkim Noe ma tego problemu A tobie twoja pewnie SOE podoba Noe dlatego ze jest twoim ideałem tylko dlatego ze ją pokochałeś Tak wiem że jest dla ciebie piękna ale nie wieżę ze tpo twój naturalny ideał No chyba ze tak jak u pani wyżej ona beznadziejna ale fajna doopa a ty bogaty super samiec

Gość gość
Ale mamy stawiane tak duże wymagania ze zawsze jest to beznadziejny związek o wiele gorszy od tego jaki maja kobiety x Ale Ty chyba też masz duże wymagania skoro marzysz o kobiecie z którą nie możesz być ? To co to musi być za kobieta, ta o której marzysz, że jest dla Ciebie taka nieosiągalna ? Pewnie jakaś modelka nie ważąca więcej niż 55 kg ale jednoczesnie z duużym cycem i piękną buźką, najlepiej jeszcze solidnie wykształconej, bogatej itd. I Ty mówisz o wymaganiach ?

Gość gość
,,Jak w ogóle można być w związku z kimś kto się nie podoba ?,, Tak jak 90% facetów Lubi się to co ma a nie ma się to co lubi Albo lubi się to co kocha

Gość facet1231
21:37 zle mnie zrozumiałaś,nie chodziło mi o kwestię wyboru(bo to jest oczywiste,każdy ma wybór,nie ma przymusu)ale o tą łatwość w sprawach uczuciowych,mniejszy wysiłek ze strony kobiety...kobiety sa podrywanie,adorowanie,facet musi sie napracowac mocno a czesto sie zdarza ze kobieta mówi-badzmy tylko przyjaciółmi a facet tyle wysiłku włożył a te ignorowanie podczas podrywania,tez to ponizające jest,podchodzisz,chcesz sie zapoznac a ona cie ignoruje albo mówi ze nie jest zainteresowana...duzo drugiej byc facetem...

Gość facet1231
"...duzo trudniej byc facetem...."

Gość gość
Proszę cie lekarka porównaj sobie jacy ludzie tworzą związki A to zawsze facet musi zarwac pamiętaj by mieć chdzby gorszą tak jak u shaf

Gość gość
Facet doskonale Ciebie zrozumiałam, tylko ja właśnie nie pisałam o tej łatwości tylko o samej kwestii wyboru bo wzruszyło mną stwierdzenie, że "kobieta wybiera" To wy dyskusję sprowadziliście do kwestii trudności nawiązania znajomości - a nie o tym na tamtą chwilę dyskutowałam tylko się odniosłam do samego twierdzenia, że to 'kobieta wybiera".