Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważasz, że kobiety stosujące pigułki "dzień po" to morderczynie?

Polecane posty

Gość gość

więcej kontrowersyjnych pytań na www.wgmnie.pl

Nie. Śmierć człowieka definiuje się jako śmierć pnia mózgu. Trudno więc uznać dzielącą się komórkę jajową która w ogóle nie ma mózgu za żyjącego człowieka

Ja uważam że nie można zabić kogoś kto się nie urodził. Płód to coś co się ciągle rozwija - to nie jest gotowy człowiek, zdolny do życia poza organizmem matki w sensie biologicznym.

Gość gość
tak na równi z zuzką m. i kaśką w.

"Raport ten na str. 14/49 podaj***adania toksyczności po podawaniu środka przez 6 mies. małpom (cynomolgus monkey)" x A na kij przywoływać badania na temat regularnego podawania skoro tego środka nie stosuje się regularnie? To tak jakbyś w samochodzie badał wytrzymałość pasów bezpieczeństwa przy 4 stłuczkach dziennie przez 2 miesiące.

Gość gość
Byly te tabletki na recepte to mordy nie darlyscie nagle sa bez od razu ryja drzecie :O chuj waS Obchodzi inna p***a :O myslcie o swojej i po drugie co z tego,ze bez recepty jak drogie jak chuj nawet na recepte 130 zl w uk s za darmo na recepte !!! i tak polska to ciemnogrod

Gość gość
W UK nie są na receptę ale nie są darmowe. Kosztują £30 i mozna je kupić bez recepty. Zanim farmaceutka sprzeda tabletkę przeprowadza rozmowę z kobieta, pyta o inne brane leki, stan zdrowia itd oraz ważne jest czy i kiedy kobieta brała pigułkę ostatnio. Nie jest to specyfik ktory mozna brać co miesiąc. Brałam to jakies 2 lub 3 razy na przestrzeni około 8 lat i obyło sie bez jakichś skutków ubocznych. Raz tylko przyspieszył mi sie okres.