Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawa91

test ciązowy

Polecane posty

Dziewczyny potrzebuje porady. Mianowicie zrobiłam test ciążowy po poludniu po 12 dniach od stosunku wyszła jedna gruba krecha. Czy test mógł się pomylić? Dodam, że jutro powinnam dostać mieszączkę. Fakt boli mnie brzuch i kręgosłup. Natomiast piersi mam obolałe od 2 tygodni. Jest szansa na to, że test sie myli?

Gość gość
Myślę że nie powinien się mylić, ale piszą ze dla pewności zrobić w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu wiec jutro rano zrób i będziesz pewna

Gość gość
Na pewno się nie pomylił.Pokazał wynik negatywny bo może masz za mało hormonu.Nie dość że przed terminem @ to jeszcze po południu. Powtórz

Gość gość
Ja zrobiłam test dzień przed spodziewaną miesiączką i wyszedł pozytywny. Według mnie, gdybyś była w ciąży, to test by to wykazał.

Gość gość
Niekoniecznie, zalezy jak dlugie cykle ,zawsze cos moze sie przesunac. U mnie mimo cyklow 28-dniowych dwa dni po terminie okresu slaba druga kreska.

Gość gość
Poczekaj jeszcze , ja w pierwszej ciazy dopiero dzien po terminie mialm druga kreske , w drugiej ciazy w dniu okresu blada druga kreska