Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatieKa

Jak powiedzieć kocham cię?

Polecane posty

Gość KatieKa

Witajcie, Mam 25 lata i nieprzyjemny problem. W wieku lat 20 chodziłam z pewnym chłopakiem, Grzesiem. Kochałam go bardzo, szalałam za nim. Zimą 2010 roku wyjechałam z nim do Austrii. Miał tam kolegę, którego bardzo chciał odwiedzić. Zakochałam się w tym facecie, zapomniałam o wszystkim, co czułam do mojej pierwszej miłości. Zostałam w Austrii. Tam żyłam 3 lata, planując ślub i przyszłość z Sebastianem. Wykonanie tego stało się niemożliwe. Na trzy tygodnie przed planowanym ślubem, Sebastian wybił mi ząb. To nawet nie było dla mnie zaskoczeniem, bo bił mnie regularnie, łamał ręcę, ciął. Żyłam sama w tym kraju, bez pieniędzy, wykształcenia i nadziei. Po ucieczce zerwałam kontakt z rodziną i przyjaciółmi i przez to czułam się, jak w klatce. Sebastian po wybyciu mi zęba, wyjechał w delegacje do Berlina na 5 dni. To była moja szansa. Odważyłam się i zadzwoniłam do brata. Bez słowa, zapominając o latach milczenia, przyjechał po mnie. Przez parę miesięcy ukrywałam się przed Sebastianem, który poszukiwał mnie, groził. Rozpowiedział, dzwoniąc również do moich weselnych gości, że znowu uciekłam z jakimś fagasem. Pewnie pomyślicie - taka karma. Też tak myślę. Nawiązałam też kontakt z Grzegorzem - on ma narzeczoną, bardzo miła dziewczyna. Powiedziałam mu całą prawdę, należało mu się. Teraz przyjaźnimy się. Parę miesięcy temu poznałam faceta, Michała - znajomego mojego brata i Grzegorza. Chłopak zakochał się we mnie. Spotykamy się, przytulamy, całujemy. Jesteśmy parą. Jest jednak mały problem - gdy on mówi, że mnie kocha, ja nie odpowiadam mu tym samym. Boję się. Nie potrafię w 100% zaufać mężczyźnie. Co mam zrobić? Czy któraś z Was też miała taki problem? Drugie pytanie: czy powinnam mu powiedzieć, co mnie spotkało? Drodzy panowie, czy Was taka kobiety odstraszyłaby?

Gość gość
slowa nic nie kosztuja stopka: w dobie pustoslowia wartosci czlowieka nie mierzy sie slowami

Gość KatieKa
Ale deklaracje już tak. Wstydzę się tego, co mnie spotkało. Tego, że zdradziłam chłopaka, że uciekłam, że zerwałam kontakty. Boję się, że on nie zrozumie.

Gość gość
daj mu spokój. Byłaś, będziesz i jesteś zwykłą prostytutką. 'bez pieniędzy', bo on płacił za życie prawda?

Gość gość
skoro cię kocha to zrozumie.

Gość gość
To, że ktoś cię lał nie znaczy, że masz być nieszczęśliwa

Gość gość
otoz to :)