Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak okazać kobiecie nie mówiąc wprost że mi zależy.

Polecane posty

Gość gość
facet mysli? nie facet chce. a to nie to samo. najgorzej jak sie trafi na takiego co chce ale mu sie wydaje, ze skoro bedzie obojetny to moze kobieta sama sie za niego wezmie? a jak tala sie znajdzie to potem wychodzi, ze latwa, ze taka owaga i ogolnie sie nie szanujaca. walcie sie faceci!!!! i nie mow jej nic, najlepiej zostaw ja w spokoju. skrzywdzisz ja tylko bo pewnie po jakims czasie stwierdzisz,z e jednak to nie to, ze w lozku nuda i monotonia cie meczy :) odpusc frajerze :)

Gość gość
Mam podobno sytuację i nie wiem o co jemu chodzi, dlatego ciężko się odezwać bo skoro on tego nie robi to może nie podobam mu sie na tyle żeby rozwijać znajomość.

Gość gość
Pytanie na odwrót z bonusem: Jak okazać facetowi nie mówiąc wprost, że mi zależy będąc facetem?

Gość gość
LUDZIE LISTY PISZĄ.....!!!!!! :P

Gość gość
Autorze, powiedz nam, proszę, dlaczego tak bardzo nie chcesz powiedzieć jej czegoś, po czym ona nie będzie miała wątpliwości? Aż tak bardzo boisz się odrzucenia/zranienia, nie może Ci to przejść przez gardło z nieśmiałości, czy jest inny powód?

Gość gość
Tell us, Everybody wants to know.

Gość gość
Ja nie jestem autorem a też nie mogę tego zrobić.

Gość gość
No dobrze, ale co stoi na przeszkodzie? Jestem kobietą i jedyne co do mnie przemawia, żeby w takiej sytuacji nic nie zrobić (zarówno facet jak i kobieta) to to, że on/ona m kogoś. Nie ma dla mnie innego wytłumaczenia. Reszta jest wg mnie wmawianiem sobie, że czegoś się nei da albo nei mozna. A jeśli ona ma kogośto lepiej dać sobie spokój i umieć wytłumaczyc, że nie nalezy kurczowo tryzmać się zajętych ale rozglądać sie za wolnymi, zwłaszcza, że autor młody jest.

Gość gość
Coś jednak stoi na przeszkodzie

Gość gość
Logicznym jest, że skoro chce, aby się dowiedziała, że mu zależy, to nie zamierza się kryć z uczuciami. Jedyny problem to wypowiedzenie tych magicznych słów, co może się nie udać, bo się boi, że wtedy postawi sprawę wystarczająco jasno i usłyszy niechcianą odpowiedź lub boi się ogólnie to powiedziec, bo nie wie jak i nie chce m uto przejsc przez gardło z nieśmiałości zapewne.

Gość gość
Bądź blisko niej, często z nią przebywaj i rozmawiaj - niech widzi, że lubisz jej towarzystwo. Ale jak chcesz, żeby coś się ruszyło, to raczej zrób coś więcej, zaproś gdzieś. Okazać, że Ci zależy to jedno - a pokazać, że chcesz jej i być z nią to drugie. Bo jeśli chcesz jej okazać, że Ci zależy po to, żeby ona zrobiła wszystko za Ciebie to raczej się nie uda...

Gość gość
autorze, napisz, dlaczego nie możesz z nią pogadać ? dlaczego ? jak zagadasz, to się dowiesz, czy Cię chce, czy nie .. inaczej jeszcze długie lata możesz marnować na rozpamiętywaniu tego co by mogło być ...a życie szybko płynie .....tracisz czas, który jest bezcenny ....