Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greggay

pomogę w zapłodnieniu

Polecane posty

Witam Panie. młody 20lat brunet, oczy piwne , 190 wzrostu wysportowany i zdrowy grupa krwi 0- przystojny (model). Potrzebuję gotówki więc za takową pomogę spłodzić dziecko parze lub kobiecie... na zasadach< idziemy razem się przebadać na wszelakie choroby po czym gdy wyniki są ujemne uzgadniamy stawkę i ew metodę jaką staramy się o dziecko. wszystko najlepiej bez zagłębiania się w życie bo tak samo jak cenię waszą prywatność tak później sam nie chcę alimentów. NIe mam dzieci i wiem że nie będę niestety mógł mieć ze względu na to, że jestem gejem i tego raczej nie zmienię... chętną Panią bądź parę starającą sie o dziecko bezskutecznie,,proszę o kontakt zainteresowane osoby

Gość waralidis1975prizp
Witam Panie. młody 20lat brunet, oczy piwne , 190 wzrostu wysportowany i zdrowy grupa krwi 0- przystojny (model). Potrzebuję gotówki więc za takową pomogę spłodzić dziecko parze lub kobiecie... na zasadach< idziemy razem się przebadać na wszelakie choroby po czym gdy wyniki są ujemne uzgadniamy stawkę i ew metodę jaką staramy się o dziecko. wszystko najlepiej bez zagłębiania się w życie bo tak samo jak cenię waszą prywatność tak później sam nie chcę alimentów. NIe mam dzieci i wiem że nie będę niestety mógł mieć ze względu na to, że jestem gejem i tego raczej nie zmienię... chętną Panią bądź parę starającą sie o dziecko bezskutecznie,,proszę o kontakt zainteresowane osoby Jasne http://sqmin.tk/31

miło, że ktoś uznał to za żart ale poważnie mówiąc nie chce krzywdzić dziecka czy kobiety okłamując... czy wychowywać dziecko z moim facetem lub sam .. a chciałbym żeby gdzieś na świecie mój dzieciaczek biegał