Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zespół weselny na co zwracać uwagę

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny na co trzeba szczególnie zwracać uwagę przy wyborze zespołu na wesele? Zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać... A czasu coraz mniej...

Gość gość
do wyzej. twoje posty są niewiarygodne, jesteś tu tylko dla reklamy wszędzie cię pełno ze swoimi linkami

Gość Martyn4
Musisz pomyśleć na czym Ci najbardziej zależy, czy np. chcesz żeby była wokalistka, czy wokalista, albo najlepiej oboje, albo czy chcesz taki co grają w koło disco polo czy raczej nie, bo wtedy to kompletnie inne zespoły są. Czy szukasz tylko w swoim mieście czy nie interesuje Cię skąd dojadą. No i oczywiście kasa :) Bo jak Wasz budżet przewiduje np. 2 tys. to wiadomo, że wśród kapel 4-5 osobowych to nie ma co szukać. My szukaliśmy wg wzorca: przede wszystkim dobry wokal, saksofon (mój M. gra to bardzo chciał), bez disco polo (razem nie lubimy), żeby za daleko nie musieli dojeżdżać (wesele było koło Żyrardowa) w ten sposób zrobiliśmy sobie listę kilku zespołów odpowiadającym tym kryteriom i pisaliśmy, dzwoniliśmy. Część sama odpadła z powodów braku terminu lub troszkę za dużej kasy jak na nas i z tych co zostały wytypowaliśmy jeden (z Łodzi) i nie żałujemy :) Nie wiem skąd jesteś, ale jak blisko Łodzi to polecam Ci zespół, który grał u nas - Haliśka Band.

Gość gość
Też mi się wydaje, że to najlepsze rozwiązanie żeby jakoś zacząć, a potem szczegóły to już dogadacie. Na pewno nie ma co oszczędzać na zespole, oczywiście nie to żeby zaraz szastać, bo zespół za 20 tys. może będzie grał bardziej zawodowo, ale pewnie nie będzie takiej zabawy, a przecież o to chodzi na weselu.