Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeci trymestr, jedyne co mogę zjeść to SŁODYCZE. Dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 32 tygodniu, od kilku dni, właściwie dobre już 2 tygodnie jedyne co mogę przełknąć to wafle, orzechy w czekoladzie. Nie mam ochoty na pieczywo, wędliny, sery, warzywa, nawet owoce, które normalnie bardzo lubię. Jestem mega głodna, ale nie zjem nic co nie jest słodyczem bo po prostu nie mogę....mam odruchy wymiotne... Załamka, całą ciąże staram się zdrowo odżywiać a teraz nie mogę!

Gość gość
Ja mam podobnie 30 tydzień i chodzę głodna, nagle mam ochotę na słodycze i na nic innego. A nic co zjem nie zaspakaja mi głodu.

Gość gość
tez tak mialam :) zrobicie sobie obiady na slodko: nalesniki z dzemem, pierogi z serem, pierogi z owocami, nalesniki z nutella i bananem :)

Gość gość
34tc. Mam podobnie... Niestety zle wysedl mi test z glukoza i mam zakaz na slodycze...I co ja mam powiedziec...

Gość gość
jak masz zakaz na slodycze to mozesz jesc czekolade gorzka :) mi tez wyszedl zle test, stwierdzili nietolerancje glukozy alep ozwolili jest wlasnie czekolade gorzka!

Gość gość
Ojoj uważajcie,bo potem 30 kg dodatkowo na wadze i będziecie jojczyć na forum,że za grube jesteście:)