Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Foto do oceny. Prosze o opinie.

Polecane posty

Gość gość
ta jasne , wiekszasc kobiet chce faceta z penisem a nie z taka kluska

Gość gość
Ops, az tak zle???????? A niech to! A panie pisaly, ze widzialy mniejsze!

Gość gość
ta jasne , wiekszasc kobiet chce faceta z penisem a nie z taka kluska

Gość gość
malenki jest a co mowily twoje partnerki zadowolone byly z sexu ?

Gość gość
Tak, seks zawsze byl super.

Gość gość
no to o co ci chodzi ? sa dziewczyny co lubia male

Gość gość
autor pytal o opinie to co ktos ma klamac ?

Gość gość
Tak są.... a ten akurat nie jest taki mały, miałam nieprzyjemność oglądania mniejsze wieć wyluzuj bo sam pewnie niech zgadne masz 20cm ... akurat:p

Gość gość
I co zrobilas jak zobaczylas takiego malucha?

Gość gość
jak bym zobaczyla takiego malucha bylabym strasznie roszczarowana ale bym nie powiedziala tego facetowi , jeszcze mniejsze to porazka

Gość wieseksmirdzoncy
Bo to tsza psim smalcem smarowac peniza i bendzie rusl

Gość gość
nie rozmiar a taktyka.JEst maly ale nie jest najmniejszy. Uwierzcie SA DUZO MNIEJSZE JESZCZE. choc moim skromnym zdaniem minimum,ktore mnie interesuje jest 18cm

Gość gość
Dzieki za szczerosc ludzie. Tego oczekiwalem. Wstyd mi ale co mam zrobic? Chce miec szanse na normalny zwiazek. Dziewczyna, ktora ostatnio poznalem jest moim idealem. Boje sie, ze jak zobaczy co mam w spodniach to nie bedzie mnie chciala.

Gość gość
A pewnie bys nawet nie rozpoznala tych 18 cm, jak i niemal kazda kobieta :D

Gość gość
taktyka taktyka ale rozmiar tez sie liczy a 10 cm to maluszek nie ma sie czym pobawic

Gość smutny grzes
ja też mam na tym punkcie kompleksy, jedna się wręcz zaśmiała, że taki mały, same oceńcie https://unsee.cc/misubope/

Gość gość
akurat 18 rozpoznac umiem :P a tak szczerze,to i z 10cm tez mialam "przygode". Jesli ktos potrafi sie kochac to i z 10 zdziala cuda. Niektorym nawet te 18cm nie pomoga byc dobrym kochankiem.Nie dolujcie chlopaka. Stres jest najwiekszym wrogiem

Gość AdaBalon
Powiem Ci, że jest bardzo ladny i symetryczny. Dla kobiet technicznie istotniejsza jest grubość niż długość, więc jesteś w tej uprzywilejowanej sytuacji. Zawsze możesz sobie wydłużyć, żeby czuć się pewniej. W takiej sytuacji penis będzie trochę niżej w trakcie erekcji, niż obecnie, ale to dla kobiet absolutnie nieistotne. Co więcej, kiedy idzie zbyt wysoko w czasie erekcji, uniemożliwia to sex w pewnych pozycjach. Część penisa jest w środku (tylko cześć jego wystaje). Lekarze wyciągają go po prostu trochę bardziej. Nie ma co oszczędzać na takiej operacji i idź do najlepszych.

Gość gość
Autorze to nie jest wstyd. Takim Cie stworzono. Znajdziesz taka,ktora Cie zaakceptuje calego i z pwnoscia bedziesz szczesliwy.

Gość gość
Penis słaby, ale co tam, ważne że masz ajfona, świetną pracę, wygląd i fajny charakter. No i skromny z Ciebie chłopak, a nie mam na myśli penisa. Skromnego.

Gość gość
Juz to widze jak dostrzegasz roznice miedzy 16 a 18 lub 18 a 20 :D

Gość gość
haha no to teraz mnie masz :D masz racje miedzy 16 a 18 nie rozpoznam ale miedzy 16 a 20 juz tak :D haha cwaniaku ale mnie podszedles :D

Powiem szczerze że są amatorki takich penisów. Ja uwielbiam małe penisy i mówię to szczerze :)

Gość gość
Posluze sie cytatem "mysle glowa a nie chu.., swoich spraw nie zaniedbuje" :D ;)

Gość gość
I jak ktoś tu jeszcze napisze, że pomarańcze są wredne to ździele w łeb :) Autorze nie przejmuj się. Nie rozmiar a technika się liczy :)

Gość gość
Jestem kobietą i powiem tak. W mężczyźnie liczy sie wiele rzeczy, nie tylko i nie przede wszystkim penis. Masz kompleks, ale uważaj żeby nie przysłonił Ci swiata i aby chcąc ewentualnie nadrobić nie stał się dla swojej partnerki chłopcem na posyłki. Bo skoro nie taki to wynagrodzisz jej na innym polu. Powiem tak widziałam 22 cm i 15, moje zdanie jest takie, że najważniejszy jest własciciel, a w seksie chodzi o moce, czyli wzwód, bo jak taki 22 mdleje to wolę małegao ale żywego :) Twój jest mały to za to ładny. Ważna uwaga! Włoooooooooooooosy :( zgolić z okolic intymnych i golić regularnie. Dla mnie to nie do przyjęcia. Pozdrawiam i nie czaj się, jak Cie laska wyśmieje nie warta uwagi.