Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złe samopoczucie w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Tydzień 37 ciąży jak sie czujecie dziewczyny?? Opiszcie

Gość gość
hej ja jestem w 36 i senna jestem od paru dni i ledwo chodze czuje ciagniecie tam na dole:/gin mówi ze mam juz obnizony brzuch

Gość gość
Ja niemam obniżonego brzucha ale wczoraj tak mnie bolała górna część brzucha ze nie wiedzialam co się dzieje mała chyba sie tak naciagla a ty co będziesz miała. Ja idę do gina 13 lutego dopiero

Gość gość
ja bede miec dziewczynke:) mam juz synka 4 letniego:) a 24 lutego jade na termin na cc

Gość gość
moja sie nie wiele teraz rusza ma chyba ciasno ale w nocy mi twardnieje brzuch i boli jak na okres

Gość gość
Ja tez dziewczynkę termin mam na 3 marca ale liczę na to ze się prędzej urodzi a miałaś wskazania do cc

Gość gość
syna urodziłam przez cc bo po długim porodzie zaczął sie dusić ,wiec lekarz który mnie prowadzi i jest ordynatorem zaproponował cc:) wiec ja sie ciesze a ty? sn pewnie

Gość gość
wiesz juz jak dasz na imię?

Gość gość
Niewiem chciałabym cc bo mam problem z kręgosłupem 2 razy wyskoczył mi dysk i mam troche cialka to moja pierwsza ciąża. Niewiem czy dam rade sn urodzić Ortopeda mi kiedys powiedział ze będę mi miała problem z zajściem w ciążę a tu proszę :-)

Gość gość
Lena Nadia

Gość gość
aha jak dla mnie cc lepsze:) ale ty mozesz miec lekki poród czego ci życze:) moja kolezanka ma nadie:) ja chyba dam jagoda

Gość gość
Obawiam sie tylko czy dam rade urodzic naturalnie

Gość gość
Masz zgage albo odbija ci się kwasem

Gość gość
juz zgaga mi przechodzi bo brzuch sie obnizył a tak to była masakra,raz zwymiotowałam:P na poród naturalny jest sie dobrze nastawić,i zebys miała duzo siły,teraz w wiekszosci szpitali pozwalaja jesc w trakcie zeby miały siłe ja nie stety byłam wygłodzona,nie spałam cała noc bo miałam surcze co 10 minut

Gość gość
Mnie zgaga meczy jeszcze odbija się kwasem co zjem :-( muszę się pomeczyc ale czasem nie daje rady :-( wazne ze malutka jeszcze *****iwa

Gość gość
Najpierw jęczycie bo nie możecie zapylić,a teraz tez wam w doopach źle bo myślałyście kretynki,ze ciąża to cud i miód:O głupie lochy