Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o tym co napisał?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj przełożyłam spotkanie z facetem i zaproponowałam inny dzień. On na to nie odpisał więc pomyślałam ,że pewnie jest zły bo zwykle odpisuje na smsy. więc dzisiaj napisałam jeszcze raz i go przeprosiłam ,że naprawdę nie mogłam i że mam nadzieję ,że nie ma mi tego za złe a on odpisał : " absolutnie nie mam Ci tego za złe usmiech.gif Jak będzie OKAZJA to do Ciebie chetnie przyjadę.A u mnie ok tylko mam dużo pracy ". Tzn ,że nadal stroi jakieś dąsy? przeważnie pisze w smsach czułe słowa jak " witaj kochanie "np więc sama nie wiem..

Gość gość
WIDOCZNIE CZUJE ZE SIE NARZUCA

Gość gość
jak to czuje ,że sie narzuca? nie dałam mu tego odczuc

Gość gość
Dlaczego zakladasz nastepny temat, a nie ciagniesz tamtych? Napisal, ze chetnie przyjedzie, bo na seks raczej sie chetnie przyjezdza. Dalej tkwisz w tym bagnie i nic z tym nie zrobilas...piszesz tu od pazdziernika, analizujac prawie jego kazdy sms. Facet ci wyrazie powiedzial, ze oczekuje tylko seksu id xiebie, a ty nie masz "jaj" zeby mu powiedziec, ze ty chcesz czegos wiecej, bo sie boisz, ze facet cie totalnie oleje...

Gość gość
Co? Znowu zalozysz nowy watek jak ci ktos prawde napisal? Ja tez pamietam te twoja watki jak to facet cie olewa i przychodzi tylko na seks...desperatka!!!

Gość gość
ale ostatnio sie troche miedzy nami pozmieniało na lepiej, juz to miałam zakonczyc, ale szło ku lepszemu tylko teraz nie wiem czy nie ma jakis fochow do mnie...

Gość gość
Ku jakemu lepszemu???? Jak pare dni temu mialas sie z nim rozmowic??? Od pazdziernika nic sie u was nie zminilo. Facet do ciebie przyjezdza tylko jak mu sie zachce...niby gdzie cie ostatnio zabral? Gdyby to byl zwiazek, z nie chory seks-uklad to nie tak by wygladal wasz kontakt...

Gość gość
wychodzimy właśnie ostatnio, np w kinie byliśmy

Gość gość
No jak raz na pol roku hyliscie w kinie to sukces...tylko, ze kontakty miedzy wami sa starsznie sztywne i on glownie sie z toba kontaktuje jak chce cie przekeciec...i pontych wszystkich twoich tematach tutaj, nie proboj nam wmawiac czegos innego...

Gość gość
codziennie sie ze mna kontaktuje, zreszta ostatnio jest jakas poprawa miedzy nami

Rozumiem tego faceta, miałem podobną sytuację. On nie wie, czy go zwodzisz, robisz sobie jaja, czy naprawdę coś ci wypadło i woli być ostrożny, żeby nie zrobić z siebie idioty i (jak wy to nazywacie) desperata.