Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazylife899

Jak bawić się z 5 latką?? POMOCY

Polecane posty

Gość crazylife899

Witam. W sobotę jadę do mojej 5 letniej kuzynki. Mam 16 lat. To tak na marginesie. Niestety kuzynka ciągle chce się ze mną bawic w nudnego lekarza, dom itp. To się robi strasznie nudne. Czsami wlaczam jej kompa i gra w ubieranki :D. W co bawić sie z 5 latka? Helpp

Gość gość
Bez przesady. jesteś dorosla osoba, nie musisz zrowzywac się do poziomu przedszkolaka ,ani robic za nianke Jedziesz w gości i zachowuj się jak dorosły a nie dziecko z piaskownicy czy rowiesnik 5 latki :/

Gość gośwwwww
Daj jej kartkę i kredki poproś by namalowała ulubione zwierzątko i jego domek :) najprostsze i działa prawie na każde dziecko w tym wieku :) możecie razem porobić maski karnawałowe. Możesz też nauczyć ją jakiegoś tańca połamańca :)

Gość crazylife899
Nie dokońca będę tam gościem :D jadę do babci a kuzynka mieszka z ciocia obok babci w drugim mieszkaniu, więc często przychodzi :D nie uważam bym się znizala do poziomu przedszkolaka. Po prostu muszę zająć się 5 letnim dzieckiem. To nie jest tak że nie lubie, lecz czasami mam dość :D. Goscwwww: świetny pomysł. Oby na nią zadziałał ;)

Gość gość
Dla mojej pięcioletniej córki najlepsza zabawa to pomaganie w gotowaniu lub pieczeniu. Jeśli umiesz i masz takie możliwości możesz zaproponować jej wspólne robienie np. sałatki lub pieczenie ciasta/ciastek.