Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jestesmy samotne

Polecane posty

Gość gość

Witam ja mam takie pytanie dlaczego pomimo tego ze niektore z nas sa dobre kochajace, delikatne przyjacielskie uczuciowe padaja ofiara drani ktorzy blyszcza tylko w lozku i nic poza tym a malo tego,lubia do tego prawdziwe zolzy czy na prawde nie widza iz my szukamy prawdziwej milosci,kwiatow,teatru itp.cudownych rzeczy jestesmy matkami kochamy dzieci troszczymy sie o nie ,i chcemy byc kochane przez wszystkich ale wzamian za to dostajemy albo kochanki zolzy ktore z kasy czyszcza albo przesladowania itp.,albo ty jestes glupia i juz taka bedziesz nie musimy sie na to godzic prawda.

Gość gość
no nie

Gość gość
Skończ pierdolić!

skoro błyszczą tylko w łózku tzn, że w tetrze ich nie szukałyście raczej:D

Gość gość
trochę to skomplikowane :p

przecież szukając w teatrze zgodnie z twoim rozumowaniem powini jeszcze "błyszczeć" co najmniej w sferze kultury i sztuki. Zatem masz odpowiedź. Dałaś sie poderwać bo chciało ci sie seksu skoro nie stwierdziłaś w obiekcie żadnych innych błysków przed konsumpcją:)

takie "teatralne" cnotki to łatwy cel bo można założyć z dużym prawdopodobieństwem, że są wyposzczone

Gość gość
widocznie nadaje sie tylko do jednego

Gość gość
spojrz w lustro twoje zycie to wynik twoich wyborow bo jestes slaba psycicznie i nie wiesz ze sa inne mozliwosci na zycie poza tym co uczyli cie ograniczeni polacy 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

jest takie słowo "hipokryzja" Jest to też trudna sztuka przekonywania siebie samego do swoich własnych kłamstw. Gratuluje. Jesteś w tym dobra

Gość gość
ja mam taką teorię: w dzisiejszych czasach ludzie nie mają gdzie się poznać, są wysokie oczekiwania wynikajace z dynamiki i skrajności otaczającego świata, panuje egoizm (a nawet egocentryzm) zwłaszcza u młodych facetów (do 30-tki). ludzie nie rozmawiają, dominuje small talk, realizacja zachcianek sexualnych...

owszem to postawa promowana przez media bo pasuje do niewolniczego trybu życia. Zak***sić jak sie da i do roboty szczurku. Oczywiście jesteś bogiem i będziesz milionerem