Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile przed terminem porodu szykowalyscie lozeczko dla maluszka

Polecane posty

Gość gość

Mam 39 tydz nic sie nie dzieje wczoraj bylam u lekarza mam skierowanie na szpital na 11.02 tak jak mam termin porodu wiadomo moze cos sie wyazyc wczesniej nie wiem kiedy szykowac malej lozeczko kolyske kiedy zakladac posciel nie chce by to sie okurzylo to jeszcze prawie 2 tyg. Jak to u Was bylo

Gość gość
U mnie było tak, że łóżeczko złożyliśmy już jak byłam w 6 miesiącu, pościel poprałam na jakieś 3 tyg. przed terminem i schowałam do szafki, poród zaczął się pod koniec 37 tygodnia więc jak byłam w szpitalu to mąż położył materacyk, prześcieradełko, kocyki, nałożył powłoczki na kołderkę i już - właśnie po to, żeby wszystko było świeże jak dzidzia wróci do domu :)

Gość gość
Ja to wszystko zrobilam 3 dni przed terminem porodu i nakrylam kocykiem. Dziecko urodzilam dokladnie w dniu terminu wiec za dlugo nie stalo

Gość gość
Ja nie przygotowywałam:)Mąż wszystko zrobił jak byłam w szpitalu

Gość gość
mąz juz skrecił mam jeszcze 3 tygodnie

Gość gość
Dzień przed terminem rozłożyliśmy i ubraliśmy łóżeczko. Byłam przekonana, że następnego dnia urodzę. Nad ranem odeszły mi wody, bez skurczy.

Gość gość
Maż wszystko zrobił jak byłysmy w szpitalu. Posciel prałam tydzień przed terminem .