Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiłam dziecko z nianią, ta WŁĄCZYŁĄ MU PIŁĘ

Polecane posty

Gość gość

córka ma niecałe 4 lata. nowa niania włączyła jej piłę. Tak, ten horror... Moje dziecko jest przerażone, boi się wszystkiego, niemogę z nią nigdzie wyjść. nianię wywaliłam. co mam robic :( to nie jest moje dziecko, tak się zmieniła :( nie wiem dlaczego ta kobieta to zrobila, inni ją polecali :(

Gość gość
co 4 letnie dziecko robiło jeszcze o godz 23??? marne prowo!

Gość gość
dlaczego o 23?? miałam sporo filmow na pendrivie, zostawiałąm jej bo oglądały wczesniej bajki :(

Gość gość
Ja jak miałam jakieś 4 lata to babcia włączyła mi horror "To". Myślała, że to film dla dzieci tzn tak to tłumaczyła później, ale w sumie to nigdy mnie nie lubiła więc pewnie zrobiła to specjalnie. Efekt teraz taki, że panicznie boję się klaunów :)

Gość gość
Taaa zostawiłas niani pendriva z bajkami żeby z nią oglądała zamiast się bawić :D

Gość gataze
no trudno... stało się. spróbuj wyjaśnić dziecku, że to była tylko bajka dla dorosłych i, że na świecie nie ma takich rzeczy i, że ta pani źle zrobiła, że włączyła bajkę dla dorosłych

Gość gość
Ja bym poszla do psychologa. Zwłaszcza jeśli dziecko jest po tym sensie nie do poznania .

Gość gość
Jasne może zamiast piła niania przeczytała piłka i zanim film ruszył ta wzięła tyłek w troki i zostawiła dziecko same w pokoju?

Gość gość
Hahaha jak przeczytałam tytuł to pomyślałam że opiekunka włączyła prawdziwą piłę taką łańcuchową i dała ją dziecku do zabawy! :D :D :D

Gość gość
to jeszcze nic ja zostawilam dziecko z niania a ta pozwilila by sie wykapalo w kiblu

Gość gość
dlatego moim dzieckiem opiekuje się moja mama. Za cholerę nie mogę zaufać obcej kobiecie ;P

Gość gość
Ja gdy byłam niania to włączałam dziecku cartoon network i mogłam robić co chciałam, dzieciak (2 lata) siedział godzinami jak zauroczony

Gość gość
A ja jestem nianią i staram się nie włączać dziecku bajek.Jest tyle innych fajnych zajęć,