Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe kobiety, Czarni faceci

Polecane posty

Gość gość
gowniany tematm nikt nie pisze bo nie ma chetnych na czornego to zj3b upuje :D:D:D:D Kiedyś bylem na wideo czacie :classic_cool: było więcej kobiet :classic_cool: chyba 7 :classic_cool: i 4 facetów w tym jeden murzyn :P i jakos zainteresowaniem sie nie cieszył :classic_cool: mimo ze nie wyglądał jaj shrek ::D kobiety były bardzo ładne ... murzynowi zalelo sie to nie pododbac zwyzywal kobiety od najgorszych naplul na kamere i pokazal fiuta :) za coi wyłapał bana :D:D i rozbawil kobiety i facetów..

Gość buahahahaahha
gość 2016.01.03 Murzyni po prostu są nie tylko dobrze wyposażeni ale też są lepsi jeśli chodzi o te sprawy usmiech.gif Ta rasa generalnie tak ma.\ x napisz to samo na facebooku ;) skoro juz głosisz takie teorie nie wstydź się ;D kazda chwaląca murzyna ponizająca białą rase jest tu anonimowa wiec c***a warte sa te wypowiedzi :classic_cool: tak jak c***a warte sa takie szmaty kumasz tzipo?:classic_cool: nie lubie głupich lasek a nawet nimi gardze :classic_cool: nawet bialas z malym k*****m ma wiecej jaj od was idiotki :classic_cool:

Gość gość
Nie widzę żeby ktoś tutaj kogoś poniżał.

Gość gość
to prawda

Gość gość
Ja jestem Polką i mój ukochany Polak jest najcudowniejszym mężczyzną na świecie! Jest kochający, wrażliwy, przy tym baaardzo męski, pracowity, inteligentny, szanuje mnie i traktuje jak księżniczkę, jestem w ciąży i doslownie nosi mnie na rękach! Przynajmiej mam pewnosc, ze taki będzie, bo mamy taką samą kulture, tradycje i religie. Kolor skory nie ma znaczenia jesli chodzi o milosc, a raczej te 3 aspekty. kultura, tradycja, religia. bo zwykle araby i murzyni nie chcą się wyrzekać swoich przekonan, co nie jest da Polek zbyt dobrą opcją. zwłaszcza jesli chodzi o muzulmanow. jesli chodzi o kwestie prymitywne, to rozmiar przyrodzenia w ogole nie ma znaczenia jesli sie kogos kocha, bo przeciez nie dla rozmiaru penisa z kims jestes, prawda? mnie osobiscie w ogole nie podobaja sie czarnoskorzy, a araby tym bardziej, może to jakis podświadomy alarm w zwiazku z tymi drugimi.nie wyobrazam sobie tez byc z mezczyzna innym kulturowo, jestem patriotką, katoliczką, za Ojczyznę oraz Boga ja i moj partner byśmy oddali życie. mamy takie same poglądy, spojrzenie na ten zepsuty świat zdrowym okiem, obchodzimy święta i tak chcemy wychowac nasze dzieci. wiem ze z mężczyzna kulturowo i religijnie obcym nie spotka mnie to. chyba, że przyjmie wszystko co polskie, ale bezgranicznej miłości do mojej ojczyzny nie nauczy się. Polacy są gentlmenami. tak jak Polki są w świecie uwazane za najpiekniejsze, to Polacy mimo stereotypow są uważani za wiieeeeelkich gentelmenow. polecam na YouTube "Polandia" fajnych rzeczy mozna sie dowiedziec, co mowia o nas przedstawiciele z roznych panstw świata. Pozdrawiam, no i zycze rozsądnych wyborow. nie dajcie sie tez zmanipulowac ciemnym mężczyznom i wywieść, bo takie asy sie zdarzaja!

Gość gość
prawda jest tez ze uchodzcy, imigranci gwałca teraz europejki, bo czuja sie bezkarnie, najgorsze jest to, ze w mediach wlasciwie jest to ukrywane, bysmy sie ich nie bali i wpuscili do naszego kraju. mamy jednak szczęście, że mamy mężczyzn polskich i jak wpuszcza do nas to gwałcące bydło to nasi zrobią z nimi porządek,bo nie dadzą skrzywdzic kobiet i dzieci! dla naszych to jest świętość! dlugo tu sobie nnie pobeda, nie mozna im pozwolic budowac gett i tym podobnych dzielnic, bo za granicą to jest plaga i horror! nie dajcie sie omotac! poczytajcie w anglojezycznych niezaleznych arytkulach o tym co odpierniczaja muzulmanscy imigranci! nie pozwolmy zeby to bylo w naszym kraju, zeby sie dobrali do nas i naszych dzieci!

Gość gość do gościa
gość dziś dobry wieczór 😴 gratuluje i życze dużegi i zdrowego dziudziusia 😴 jednak tutaj opis Polaków mało da bo większość tu piszących to niż społeczny jak te dwie na filmiku https://www.youtube.com/watch?v=Z5LPCHgbMc4

Gość gość
nie oni tylko eni naucz sie pisac

Gość gość
rasizm to tez szykanowanie białych... więc uzytkownicy chwaląc murzyna araba ponizając białego są RASISTAMI ;).. dla wielu innego koloru taka zainteresowana Polka, Niemka itd jest tylko worem na sperme bez wartości :( bo wielu kolorowych nie traktuje z szacunkiem nawet kobiet tego samego koloru :(..

Gość gość
dlaczego kobieta ktora ma faceta innego koloru skóry mysli ze jest wyjatkowa? bo jest innego koloru i podnieca ją "kontrast koloru ciał" :D:D:D:D taki argument tu padał dużo razy :D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D .Filmik z tymi gimbuskami bardzo trafnie wklejony :classic_cool: pustych bab tu dużo 😴

Gość gość
O Sandra kiedy ssalas ostatnio czarnego fiuta:)?

Gość gość
zdrajcy rasy. kobiety w Europie mogą wszystko bez konsekwencji

Gość gość
zdrajcy rasy?:D:D:D:D

Gość gość
kto?

Gość gość
Dla mnie to zboczenie.

Gość gość
Nie ma wiekszej hanby.

Gość gość
Ta blondynka jest bardzo ładna, szkoda jej dla murzynów.

Mi nie przeszkadza jak Polka żeni się czarnoskórym . Ważne tylko czy czuje się szczęśliwa - jeśli jednak popełni błąd to jej problem. Mnie przykładowo kręcą młode Azjatki :)

Gość gość
Naprawdę śliczna.

Gość gość
śliczna ............. pffffff chyba kpisz a po drugie to so straszmeszmaty te dwie puste mlódki :D:D:D

Gość gość
mi się bardzo podoba

Gość gość
zr****lo ja trzech murzynow naraz, i ma 14 lat ;)

Gość gość
wyglada na 18/19

Gość gość
bo sobie pysk pomalowala :D:D:D ma 14

Gość gość
ma 4 latka

Gość gość
co za bzdury

Gość gość
co za bzdury