Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, jak wynagradzacie swoim partnerkom to, że urodziły wam w bólach dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak wyżej. Jak wynagradzacie swoim kobietom to, że poświęciły figurę, niejednokrotnie zdrowie, żeby urodzić w bólach wasze dziecko ?

Gość gość
kopulujemy z nimi mimo że nas już nie biorą

Gość gość
czemu mam cokolwiek wynagradzać ? Rodziła bo nie miała wyjścia.

Gość gość
czemu mam cokolwiek wynagradzać ? Rodziła bo nie miała wyjścia. x bo to Ty swoim choooyem zgotowałeś jej to niezbyt przyjemne przeżycie, szmaciarzu !

Gość gość
To też jej dziecko więc nic nie wynagradzam.

czemu mam cokolwiek wynagradzać ? Rodziła bo nie miała wyjścia. <><><> Załamka jak się coś takiego czyta. Mam nadzieje, że jest jak najmniej idiotek, które zdecydują się na powielenie beznadziejnych genów tych 'pseudomężczyzn'.

Gość gooo
Tego dziecka nie rodzicie tylko dla nas tylko również dla siebie

Gość gość
ale ty gnoju te dziecko zrobiles

Gość gość
A czemu ma mi to wynagrodzić? Moje DZIECKO mi to wynagradza każdym gestem, dniem, słowem itd nie dałam sie pokroić dla męża ale dla córki wiec obyło sie od bólu itd a jak chcecie to sie męczcie nie każda tak ma.

Gość gość
sugerujesz autorko, ze kobiety w polsce sa zmuszane do rodzenia dzieci? ze topici: JAK zajsc w ciaze, bo staram sie o 2 miesiace i jestem zalamana, nie istnieja? tak jak topici, CHCE miec dziecko, facet nei wazny; albo naciagne faceta na dziecko - wasze wyprobowane sposoby czy nalezysz do tego 1% kobiet przekonanych, ze kobieta rodzi z altruistycznych powodow? :D :D :D

Gość dupniety_na_umysle
Idę na piwo :)

Gość gość
'gość dziś A czemu ma mi to wynagrodzić? Moje DZIECKO mi to wynagradza każdym gestem, dniem, słowem itd nie dałam sie pokroić dla męża ale dla córki wiec obyło sie od bólu itd a jak chcecie to sie męczcie nie każda tak ma. ' true. ale shaf to tępa ściera, do niej nie dotrze.

Gość gość
Wynagrodzenie to złe określenie ale to miły gest jeśli mężczyzna docenia trudy ciąży i porodu również w namacalny sposób. Bratowa dostała śliczny wisiorek od brata, koleżanki też podostawały biżuterię czy kwiaty i jakiś upominek

Gość gość
W jakich bólach? Znieczulenie było.

Gość gość
gość dziś To też jej dziecko więc nic nie wynagradzam. x dzisiejsi "mezczyzni". Wspolczuc ich matkom :O

Gość gość
A jak kobieta wynagradza facetowi to że dał jej swoje cenne niesienie i dzięki temu ma to swoje upragnione dziecko?

Gość ojabriaaaanaaa
Też mnie to nurtowało. Książka Zaplecze - Violetty Komar wiele mi uświadomiła. :Polecam! :)

Gość gość
A jak kobieta wynagradza facetowi to że dał jej swoje cenne niesienie i dzięki temu ma to swoje upragnione dziecko? x dajesz jej nasienie bo cie chooooy swędział, zaspokoiłeś się tylko kosztem kobiety i jeszcze naraziłeś ją na cierpienie związane z ciążą i Ty fraejrze oczekujesz nagrody ? To lepiej nie dawaj żadnej swojego chooooyowego nasienia. Lepiej będzie dla świata jak geny takiej męskiej porażki wyginą.

Gość gość
Faceci ni doceniają trudu jaki kobieta musi przejść z ciążą i porodem...smutne to...

Gość gość
I tak wam chodzi tylko o kasę dla siebie

Gość gość
Za urodzenie dziecka płaci się surogatkom nie żonie. Dziecko jest owocem miłości obojga ludzi a jeśli jedno z nich ma jakieś roszczenia związane z porodem, to związek jest do d**y. Puknij się w banie autorko. Tylko po porodzie..

Gość gość
nie wiem jak wy (ale sądząc po komentarzach to pewnie nie ) ale ja dostałam od męża prezent - taki na osłodę ciężkiego porodu ;D

Gość gość
Ile i czy wystawiłaś fakturę?

Gość gość
Faceci, jak wynagradzacie swoim partnerkom to, że urodziły wam w bólach dzieci ? x Alimentami

Gość gość
sugerujesz autorko, ze kobiety w polsce sa zmuszane do rodzenia dzieci? ze topici: JAK zajsc w ciaze, bo staram sie o 2 miesiace i jestem zalamana, nie istnieja? tak jak topici, CHCE miec dziecko, facet nei wazny; albo naciagne faceta na dziecko - wasze wyprobowane sposoby czy nalezysz do tego 1% kobiet przekonanych, ze kobieta rodzi z altruistycznych powodow? xxx Bingo. Bo jak zadasz pytanie: To po coś rodziłaś Mu dzieci, skoro jest dla ciebie tylko obcym facetem, którego mozna zmienić?, to zawsze powiedza, ze nie rodzinły jemu tylko sobie. I dlatego teraz kochają dziecko bardziej, bo to ich miniaturka czy coś tam. Często matka i córka ubierają się poodbnie. I się każdy wtedy cieszy, a to zarzewie patologii, bo przez to dziecko nie wie, że ma odrębną tożsamość facet to może być wdzięcnzy kobiecie kiedy dziecko w ich relacji nic nie zmieniło, w ich miłości, jesli ona wciąż umie go kochac najbardziej na swiecie (co nie znaczy, ze dziecko mniej) sam poród to domena kobieca, one nazywaja sie staraczkami, byle zajść, jak faceta brak, to rozważają bank spermy, dokładnie tak. Facet często na całe lata schodzi na drugi plan, i jeszcze ma za to dziękowac? jak żona zasługuje, to niech podziękuje.

Gość gość
Robimy jej w nagrodę następne.

Gość gość
bo to Ty swoim choooyem zgotowałeś jej to niezbyt przyjemne przeżycie, szmaciarzu ! xxx to penetracja ja tak bolała, cyz poród? prędzej przepychanie główni dziecka niż główki penisa więc jelsi traktujesz to jako pretensje, to mniej je do dziecka, to logiczniejsze poród wyrządził ci ból facet wyrządził ci rozkosz z konsekwencją, o jakiej wiedziałaś i jakiej chciałaś i ejszcze kochasz go teraz bardziej od niego jeszcze nagród oczekujecie, ja osobiście takim babom jak wy zycze, by wam dupę rozerwalo i by facet zdradzał

Gość gość
facet wyrządził ci rozkosz x większą rozkosz to nam wibratory dają. 95 % kobiet udaje orgazmy bo tak jesteście beznadziejni. Myślicie, że jak pomachacie koootasem w tył i przód 3 minuty to taką rozkasz kobiecie robicie buhahahaha Większą rozkosz z seksu to macie wy ...a konsekwencje seksu jaką jest ciąża ponosi jedynie kobieta, choć wy też się do tego przyczyniliście...więc trochę szacunku i widzięczności buraku *********y!

Gość gość
tak, więcej szacunku, od ciebie mamy się go nauczyć???skoro masz tak beznadziejny seks z facetem, to po co z nim jestes? tylko dla tych dzieci, tak myslałam i ty jeszcze szacunku chcesz i prezentów

Gość gość
Ciekawe, że w przypadku spraw sądowych o ustalenie opieki nad dzieckiem ciągle gadacie, że to tylko wasze dziecko