Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, jak wynagradzacie swoim partnerkom to, że urodziły wam w bólach dzieci ?

Polecane posty

" gość wczoraj czemu mam cokolwiek wynagradzać ? Rodziła bo nie miała wyjścia. bo to Ty swoim choooyem zgotowałeś jej to niezbyt przyjemne przeżycie, szmaciarzu ! " xxx ty masz na mysli kobiety zgwalcone czy co?;/ w innych przypadkach to normalne ze kobiety wiedzialy na co sie pisaly i na ogol tego chcialy - dlaczego faceci mieliby im wdziecznosc wyrazac??? bo faceci biologicznie nir rodza dzieci - to co z tego, swiat jest niepsrawiedliwy a kazdy ma ograniczone mozliowsci - pytanie czy chce i potrafi z nich zrobic dobry uczynek dla siebie samego. A marudy siedza i analizuja przypadki ktore ich nie dotycza - kobiety maja wybor rodzic dzieci lub nie, a jesli siedza i ubolewaja ze faceci takiego wyboru nie maja - to ich problem, to sa zwykle frustratki;/

" gość wczoraj ale ty gnoju te dziecko zrobiles " xx ale skad ta agresja? Mezczyzna nie ejst w stanie komus zrobic dziecka - pomijajac g****** potrzebuje do "robienia dziecka" partnerki - to wspolna decyzja. Mezczyzna sam o niczym tutaj nie ejst w stanie zdecydowac

"dajesz jej nasienie bo cie chooooy swędział, zaspokoiłeś się tylko kosztem kobiety i jeszcze naraziłeś ją na cierpienie związane z ciążą i Ty fraejrze oczekujesz nagrody ?" xx wychodzisz zalozenia ze seks to dla kobiety cierpienie przed ktorym nie potrafi sie obronic wonec mezczyzny - agresora??? chyba dosralas a patriarchalno-religijnym rezimie - zgadlam?;-) xx "To lepiej nie dawaj żadnej swojego chooooyowego nasienia. Lepiej będzie dla świata jak geny takiej męskiej porażki wyginą" xx kazdy ma swoj swiat i sam decyzduje co dla jego swiata jest lepsze/gorsze - nie uruzpruj sobie prawa do wkraczania w nieswoj swiat bo tracisz jedynie swoj wlasny ....oraz czas

" gość dziś Za urodzenie dziecka płaci się surogatkom nie żonie" xx dlaczego zonie ?? xx "Dziecko jest owocem miłości obojga ludzi a jeśli jedno z nich ma jakieś roszczenia związane z porodem, to związek jest do d**y. Puknij się w banie autorko" xx dziecko nie musi byc owocem milosci - moze byc wpadka albo wspolna decyzja ktora nie wynika z milosci a z checi realizowania wlasnego marzenia o posiadaniu dzieci/potosmtwa - ile ludzi tyle wizji Tylko po porodzie..

"większą rozkosz to nam wibratory dają" xx a kto to sa Wy??? Pytam bo jestem kobieta i wibrator to jak guma do zucia jesli na stole czeka cie prawdziwa sloducz - czekoladowy tort. a i wspolczuje pecha do kochankow - musieli byc kiepscy;/ xx "95 % kobiet udaje orgazmy bo tak jesteście beznadziejni" xx machanie starystykami bez podania zrodla to jak machanie czekiem bez pokrycia;-) ;-) xx "Myślicie, że jak pomachacie koootasem w tył i przód 3 minuty to taką rozkasz kobiecie robicie buhahahaha Większą rozkosz z seksu to macie wy ...a konsekwencje seksu jaką jest ciąża ponosi jedynie kobieta, choć wy też się do tego przyczyniliście...więc trochę szacunku i widzięczności buraku *********y! " xx konsekwencja seksu nie jest ciaza - ale moze byc. a jak czujesz sie niedoceniona to poszukaj odpowiedzi w sobie na to;-)

Gość gość
czyli kobiety rodzą dzieci by dostać prezent i być sponsorowaną? Dziś jest seks za pieniądze, dziecko = pieniądze dla kobiety będąc w związku i nie będąc. Prostytucja będzie kwitła przez kobiety i ich pazerstwo

"czyli kobiety rodzą dzieci by dostać prezent i być sponsorowaną? Dziś jest seks za pieniądze, dziecko = pieniądze dla kobiety będąc w związku i nie będąc. Prostytucja będzie kwitła przez kobiety i ich pazerstwo" xx zeby prostytucja kwitla to musza byc obie strony zainteresowane - sprzedajace swoje ciala i kupujacy /wypozyczajacy te ciala do uzytku, wiec twoej stwierdzenie ze tylko chetne do prostytucji ja napedzaja jest nieprawdziwe;/

Gość gość
nie mam dziewczyny więc nie mam kogo wynagradzać

Gość gość
Dziecko jest owocem miłości obojga ludzi xxx tylko szkoda, ze jedna strona (czytaj kobieta) ponosi bolesną konsekwencję jaką jest ciąża...wiec troche szacunku panowie i wdzięczności

Gość gość
ty masz na mysli kobiety zgwalcone czy co?;/ w innych przypadkach to normalne ze kobiety wiedzialy na co sie pisaly i na ogol tego chcialy x bardzo często dochodzi do wymuszonego seksu na kobiecie...nawet w małżeństwie.... a nawet jeżeli obie strony chcą mieć dziecko to to wciąż nie fair, że tylko jedna musi poświęcać zdrowie i figure związaną z przyjściem tego dziecka na świat... łatwiej jest zrobić niż urodzić więc trochę wdzięcznośc***anowie...

Gość gość
Ja kupilem swojej zonie kwiatka i powiedzialem jej ze ja kocham nigdy tego nie robie wiec ucieszyla sie podwojnie z narodzin synka i moich slow te wydarzenia na zawsze zostana juz w jej pamieci

Gość paweł___
A ja bym to docenił bo to na pewno jakieś poświęcenie ze strony kobiety i będąc kiedyś na stażu z ratownictwa medycznego widziałem jakie to jest cierpienie dla kobiet. Ale na razie nie mam takiego dylematu bo nie planuje dziecka ale jak już się zdecydujemy na pewno będę wspierał partnerkę z całych sił.

Gość gość
Wynagradzać za co? Za toś naturalnego? , często za wpadkę? zapłacenie alimentów? Nie ma za co dziękować! Zresztą dziecko jest obojga ludzi a nie tylko kobiety dziełem. Tyle samo wysiłku włożyli to oboje a rodzi kobieta bo jest do tego fizycznie przystosowana i przygotowana przez naturę

Gość gość
mój mąz może mnie mnie nie wynagrodził ale w domu czekał na mnie kosz z kwiatami i słowa żę byłam dzielna .I tak najpiękniejsze to było jak pierwszy raz zobaczył naszego synka ,prawie ryczał

Gość gość
Zresztą dziecko jest obojga ludzi x ale to kobieta rodzi w bólach. Łatwiej zapłodnić niż urodzić więc trochę szacunku...

a rodzi kobieta bo jest do tego fizycznie przystosowana i przygotowana przez naturę <><><> A faceci są fizycznie i psychicznie przystosowani do utrzymywania rodziny a w konsekwencji to i tak baba musi się dokładać do domowego budżetu przez wasze lenistwo i nieudacznictwo. Więc jak już się tak opierasz na "naturalnym podziale ról" to bądź konsekwentny i rób tak byś był w stanie sam zapewnić byt swojej rodzinie jak przystało na prawdziwego mężczyznę.

Gość gość
Wynagradzać za co? Za toś naturalnego? xxx zgadzam sie z szaf. Facet utrzymujący rodzinę to też coś naturalnego a ilu z was spełnia to wymaganie ? A jak już spełniacie to oczekujecie od partnerki obiadków, posprzątanej chaty, seksu 24/24 więc widac, że zasada wdzięczności działa u panów w jednym stronę :O

Gość gość
Ja kupiłem bukiet kwiatów. Nie wyobrażam sobie by nie kupić kobiecie chociaż kwiatka po czymś takim.

" gość dziś tylko szkoda, ze jedna strona (czytaj kobieta) ponosi bolesną konsekwencję jaką jest ciąża...wiec troche szacunku panowie i wdzięczności " xx ale czy to jest wina facetow????!!!! a jelsi ty musisz sie uczyc jezyka angielskiego a dzieci w Nowym Jorku nie - a i tak go lepiej znaja - to uwazasz ze powinny ci to tez "wynagrodzic???!!!

"bardzo często dochodzi do wymuszonego seksu na kobiecie...nawet w małżeństwie...." xx jak cie ktos g***** a ty tolerujesz w imi bzdurnych zasad (np. utrzmania malzenstwa) to prenetsje mozesz miec do siebie xx "a nawet jeżeli obie strony chcą mieć dziecko to to wciąż nie fair, że tylko jedna musi poświęcać zdrowie i figure związaną z przyjściem tego dziecka na świat..." xx jak uwazasz ze to nie fair - to tego nie rob, jak ktos jest niski to wszedzie sie zmiesci ale z kolei na wyzszym lepiej ubrania leza - masz z tym problem czy co? xx "łatwiej jest zrobić niż urodzić więc trochę wdzięcznośc***anowie... " xx robisz cos z walsnego kaprysu a potem oczekujesz ze ktos to doceni - kto tego nie robi (bo nie chce albbi nie moze) - co za roszczeniowa postawa ;///

" gość dziś Zresztą dziecko jest obojga ludzi x ale to kobieta rodzi w bólach. Łatwiej zapłodnić niż urodzić więc trochę szacunku... " xxx nie musi rodzic w bolach - jest obecnie wybor, po drugie rodzisz bo chcesz - za co oczekujesz szacunku i od kogo - od tych co nie rodza bo nie moga albo nie chca? masz pretensje do garbatego ze ma proste dzieci jesli ciaza i porod to dla ciebie bol/meka/ mordega i udreczenie to zrezygnuj z tego - a nie mardzisz

"A faceci są fizycznie i psychicznie przystosowani do utrzymywania rodziny a w konsekwencji to i tak baba musi się dokładać do domowego budżetu przez wasze lenistwo i nieudacznictwo" xx nie , nie musi - moze sobie wybrac faceta ktory jest inteligentny i nie potrzebuje pomocy finansowej - proste;-) xx "Więc jak już się tak opierasz na "naturalnym podziale ról" to bądź konsekwentny i rób tak byś był w stanie sam zapewnić byt swojej rodzinie jak przystało na prawdziwego mężczyznę" xx wielu facetow to robi bez problemu - dbaja finansowo o rodziny ztym ze oni nie wiaza sie z byle kim na ogol, maja swoje wymagania - zloscisz sie wiec na siebie ze nie masz takiego faceta czy co?;-)

" A jak już spełniacie to oczekujecie od partnerki obiadków, posprzątanej chaty, seksu 24/24 więc widac, że zasada wdzięczności działa u panów w jednym stronę " xx nie ty ebdziesz o tym decydowac kto i za co czego bedzie oczekiwac - to sprawa miedzy dwojka ludzi, znajdz sobie taka osobe ktora ci odpowieda i po prblemie;-)

Gość dupniety_na_umysle
Dziecko jest owocem miłości obojga ludzi xxx tylko szkoda, ze jedna strona (czytaj kobieta) ponosi bolesną konsekwencję jaką jest ciąża...wiec troche szacunku panowie i wdzięczności x x ale wy chcecie przeważnie dziecko, nie my, my chcemy tylko pociupciać.

Gość dupniety_na_umysle
Dziecko jest owocem miłości obojga ludzi xxxx Też dodałe/aś do ognia, jakby tak było miałbym już dawno dziecko. I można byłoby ciupciać bez konsekwencji kogoś kogo się nie kocha.

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam, ze takie postawienie sprawy jest chore. Jesli facet ma sie zwiazc z kobieta, ktora kaze sobie wynagradzac urodzenie dziecka to taka kobieta na pewno sie na matke nie nadaje.

Gość gość
Jesli facet ma sie zwiazc z kobieta, ktora kaze sobie wynagradzac urodzenie dziecka to taka kobieta na pewno sie na matke nie nadaje. x tu nie chodzi o to, że kobieta ma kazać tylko facet sam z siebie powinien to wiedzieć, zwykła przyzwoitość tego wymaga a nie kobieta...

Gość gość
Jestem kobieta i uwazam, ze takie postawienie sprawy jest chore. Jesli facet ma sie zwiazc z kobieta, ktora kaze sobie wynagradzac urodzenie dziecka to taka kobieta na pewno sie na matke nie nadaje. x z ciebie taka kobieta jak z koziej du/py trąbka. przestań się podszywać pod kobiety prawiku

Gość gość
wielu facetow to robi bez problemu - dbaja finansowo o rodziny xx ROR to są skrajne przypadki. Dziś może jedynie żony chirurgów i to tych najlepszych, wziętych adwokatów i prezesów korporacji mogą sobie pozwolić na siedzenie w domu a tak 95 % facetów wymaga od kobiety dokładania się do domowego budżetu bo sami zapier..alają za minimalną :O

Gość ojciec chyba 3
Ja swojej zrobiłem drugie 2 miesiące temu urodziła a teraz chyba znowu będzie latała z brzuchem ale prezenciki tez dostala