Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kancelaria Invictus

Polisy Inwestycyjne

Polecane posty

Gość Kancelaria Invictus

Witam, Reprezentuję Kancelarią Prawną Invictus. Nasza Kancelaria specjalizuje się w rozwiązywaniu umów z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi takimi jak: Skandia, Generali, Europa, OpenLife, i inni. Wpadłeś w koszty związane z opłatami likwidacyjnymi a chciałbyś odzyskać swoje oszczędności. Nie czekaj pomogę Ci je odzyskać skontaktuj się : piotr.rychlewski@ubezpieczenia-inwestycyje.com.pl Tel. 883-555-181 Pozdrawiam. Piotr Rychlewski

Gość belinka78
Tutaj http://kancelariainvictus.pl jest strona Kancelarii Prawnej Invictus. Przyznam szczerze, że jest naprawdę świetna. Mają znakomitych prawników. Poza tym dla mnie dobre jest to, że nie pobierają opłat wstępnych! Super! Naprawdę pomagają.

Gość gość
Reklama usług prawniczych jest zakazana.

Gość gość
dokładnie, zgłaszam na policję 🖐️

Gość uszaty_furiat
Zasrani hejterzy chcecie powąchać d**e? Bo moge pokazać d**e wam. Skoro chcecie tego bardzo

Gość gość
serio jest zakazana? to by sporo wyjasniało np to dlaczego jest zakazana:D

Gość uszaty_furiat
Straszysz go? I co mu zrobisz? Będziesz miał zakazane ale w d***e!

Gość gość
jakby mi zakazali reklamy działalności gospodarczej to bym przestał płacić podatki. wyjaśnia to również dlaczego prokuratury robią co chcą i tak na pierwszy rzut oka ceny usług prawniczych. ale tylko na pierwszy rzut oka bo w końcu kto jak nie prawnicy "zakazali" sobie reklamy? z drugiej strony sądy karzą sobie bulić za sprawy cywilne i zresztą za każde. nazywa sie to koszty sądowe:D taka druga jak nie trzecia pensja zważywszy, że to budżetówka. w takim układzie faktycznie odpływ pieniędzy do prawników spowodowany reklamą ich możliwości mógłby zachwiać ukłądem sił w polskm wymiarze sprawiedliwości. jeszcze by sie okazało ,że firmy prawnicze mają do powiedzenia więcej niż prokurator i łąwa przysięgłych czyli :wysoki " sąd. użyłem cudzysłowia bo nie chce obrazić ironią niskiech sędziów

Gość gość
i sędziny:) ale jaja. kurde uważam sie za spostrzegawczego a to mi do łba nie przyszło. tzn z tą reklamą a nie ze zróżnicowaniem wysokości sądu i brakiem odzwierciedlenia tego w formalnych tudzież zwyczajowych jeżeli nie tytulsrnych zzwrotach. wysoki sąd to prawie jak wasza wysokość. to chyba chodziło o to ze każdy jest równy wobec prawa oprócz sędziego skoro on jest akurat taki sam wysoki jak ono

Gość gość
bo zakładam, że sprawiedliwość jako taka jest ponad osobiste urazy i sie nie obraża a często sie słyszy, że kogoś zamkneli za obraze sądu. czyli, że jak mówie wysoki sądzie to chodzi o osobe a nie o instytucje. chyba, że może cała instytucja czuje sie obrażona. kto wie skoro ostanio nobla dostała unia europejska. może australia i ocenia sie obraziła? nie wiadomo. trzeba by spytać kogoś wysokiego

Gość gość
czyli papuasi z nowej gwinei odpadają szczególnie, że chodzą w przepskach biodrowych a nie togach. a np nie mówi sie wysoka prokuraturo albo wysoka adwokaturo. w ogóle to jakieś chore. niedługo karą sie zwracać do portretu ziobry.... prosze wysokiego ziobry jestem nieinny chociaz wiem, że tym stwierdzeniem naruszam kompetencje wysokiego sądu i jeszcze wyższego ministerstwa sprawiedliwości

Gość gość
i zdaje obie sprawe, że jestem taki malutki, że nie postrzegam jeszcze wyższych bytów, z którymi tylko takie wysokości jak sąd mają kontakt wzrokowy

Gość gość
ja piertole. w sumie to sie nie dziwie. praca na akord trzeba sie sprężać a nie że jakis adwokat truje dooope przed urlopem.

Gość gość
kooorfa wszyscy tacy wysocy: kaczyński, ziobro, miller, sąd..tylko ja taki niewyrośnięty:(

Gość gość
ale faktycznie nie lubiłem mleka za młodu i w rakcie dojrzewania. może to moja wina? chociaż zaczzeli namawiać do jego picia dopiero po tym kiedy straciło wszelkie wartości odżywcze. sam już nie wiem. wstyd w ogóle coś załatwiac, platać sie pod nogami dorosłym jeszcze mnie zadepczą

Gość gość
nie wiem jak to wygląda penie ssie palestra dzieli zyskami z tych kosztów i innych opłat manipulacyjnych. ciekawe w jakich proporcjach. nie lubie reklam ale jak komuś zezwolono na prywatną praktyke i zarabianie oraz odprowadzanie podatków od zysków za reprezentowanie pigmejów w sądzie to chyba zakaz reklamy ich usług troche zawiewa tapicerką z czarnej wołgi

Gość gość
chyba, że to skodliwe dla zdrowia jest.. jak alkohol albo bicie konia? chociaż akuratt bicie konia ma mocne wsparcie w mediach

Gość gość
suma sumarum pewnie towarzysta ubezpieczeniowe i inne wolontariaty dielą sie darową zupą z msw i min sprawiedliwośc****ewnie rónież banki i każdy inny dobry człowiek prowadzący nieodpłatną diałalność gospodarczą naszym kapitalistycznymm raju:)

Gość gość
tak se jaja robie ale już mi ciśnienie skoczyło zrobiłem sie czerwony i to wcale nie zasługa pięknego zachodu słońca. zara sie posypą kooorfy dzifki złodzieje i komuchy czyli trzy wcześniejsze w jednym. obraże sąd i innych kontraaktowych zawodników chicago bulls....ja nie wwiem kooorfa może zamiast ego jepnąc czymś w ściane? np granatem? jakieś rady?

Gość gość
ja piertole koorfa.. ludzie opanujta sie przecież ja sie zdąże wywiązac ze wszystkich złożonych obietnic. a obiecałem coś kademu jepanemu komuchowi w ym kraju....

Gość gość
dobra koorfa bo nie zasne: piertole taki wysoki sąd i reszte megalomanów. mozecie mnie sadzić skaząc na śmierć piertole to nie bede sie hamował.

Gość gość
a najbardziej piertole komuchów chociaż to dopiero gra wstępna. ile sie można poniżać. nie jesteście koorfa wysocy zaakceptujcie to. jesteście karłami moralnymi, intelektualnymi i powinniście zamiast w togach chodzić w czerwonych kapeluszach jak krasnoludki

Gość gość
albo muchomory żeby każdy wiedział że ttrzeba was zadeptać nie mówie że wszyscy ale większosc. dlatego zresztą sie komunizujecie. inaczej nikt by na was nawet ni spłunał

Gość gość
stworzył was układ przejąl was pozornie inny układ. po co w ogóle to piertolenie o prawie i sprrawiedliwości. przecież chodzi wam tylko o to żeby sie nawpiertalac paszy z mennicy.

Gość gość
jak możecie w ogóle patrzeć na siebie w lustrze i nie widzieć jakimi potworami jesteście? to nie o to chodzi w dogmacie, że sprawiedliwość ma być ślepa. serio? kto was tego koorfa nauczył? na studiach was tego nauczyli? starsi stażem was ego nauczyli? rodzice? dziadkowie? telewizja? kto kooorfa? bo przecież nie można sie urodzić takim wampirem

Gość gość
prawo? coś wam powie o prawie. ktoś was powinien przełożyć przez kolano i nawpiertalac pasem po gołej doopie dziekuje za uwage czekam na wezwanie do sądu

Gość gość
dobra koorfa jeszcze jedno. tak żebyście zrozumieli czyli patetycznie-półakademicko (bo jestem średnio wykszałcony:) ): ustrój a system ekonomiczny to dwie rózne rzeczy i żadna z nich nie znosi podstawowej moralności która obowiązuje ludzi w społeczeństwie. mówiąc prościej jak statek tonie to nie znaczy, że was nie powieszą za to że wyrzuciliście kobiete z dzieckiem z szalupy (taki głupi przykład bo feminiski wypracowały sobie "prawo" do bycia wyrzucanymi). jeżeli robimy opartą o darwwinizm wolną amerykanke i nazywamy to porządkiem to w takim porządku nie ma miejsca dla przedstawicieli prawa. kapujecie czy nie bardzo? jesteście po to żeby służyć a nie po to żeby wprowadzać ukryte podatki i terroryzować ludność swoimi rozmiarami i wysokością. jak chcecie sie nachapać mamony to wypiertalać na zawody kopania sie po mmordach w klatkach dotarło? wątpie. bez pasa sie nie obejdzie

Gość gość
i jeszcze jedno. nie zycze sobie aby pieniądze na moją odsiadkę tudzież kara którą uiszcze o ile wysoki sąd okaże łaskawość były przedmiotem obrotu w prywatnych komercyjnych instyucjach finansowych bo na tym obrocie owe instytucje zzarabiają co powinno byc zakazane tak jak obecnie jest zakazana reklama usług prawniczych. inaczej nawet z pierdla przekonam kilka szych, że im to nie służy i gwarantuje wam, że nie one za to niedopatrezzenie bekną (te szychy).. bekająca szycha:D