Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymusowe obrzezanie penisa, co o tym myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość
nie wiem jak to wygląda z perspektywy faceta, ale dla mnie mogłoby go nie być... z facetem bez napletka można o wiele więcej, niż z... a poza tym jakoś tak ładniejszy ten penis bez napletka... szczególnie, jak rodzaj obrzezania jest taki, żeby linia cięcia przebiegała w miarę możliwości blisko główki - taki penis mnie najbardziej podnieca i jest najbardziej apetyczny

Gość gość
o wiele więcej? tzn?

Gość gość
faceta obrzezanego możesz masturbować nawet przez spodnie... miałam kiedyś przyjemność być z obrzezanym - mam duże libido i kiedy chciało mi się seksu, pieściłam go przez spodnie - a kiedy stał się duży, chętny był na spontaniczny seks... poza tym dużo dłużej dochodził i mógł niemal natychmiast drugi raz się kochać... seks oralny, to dla mnie coś pięknego było - napletek się nie pałętał, zawsze suchy, zero smrodka, no chyba że po tygodniu niemycia...;) ale tego nie testowałam

Gość gość
o kurczę:D

Gość gość
no to też chcę takiego:)

Gość Ania 24
Minęły już dwa miesiące od obrzezania mojego chłopaka i jestem zachwycona ! Szczerze polecam namówienie faceta na obrzezanie! Naprawdę warto! Ciekawi mnie bardzo jak widzą to inne dziewczyny obrzezanych? Pozdrawiam :)

Gość gość
rowniez jestem zadowolona, chociaz obrzezany jest moim jedynym partnerem ciekawe, jak to jest z nieobrzezanym...:)

Gość gość
chopie, obrzezaj sobie go, będzie wyglądał o niebo lepiej - ta pomarszczona skóra pod żołędzią wygląda okropnie - u Ciebie jest szczególnie jej dużo albo jest bardzo widoczna... ten kołnierz ble, no i większy się będzie wydawał

Gość gość
dzięki :) od dłuższego czasu o tym myślałem

Gość Ania 24
* fankaobrzezanychpeniskow24 jakie były ( są )Twoje wrażenia przy seksie z obrzezanym? Czy podobne do moich ( opisałam w poprzednich postach) ? Interesują mnie też odczucia innych dziewczyn obrzezanych? Jak oceniacie seks? Jak go czujecie? Pozdrawiam :)

Gość gość
na poczatku jest dziwnie. tak jakby z 'cieplym' wibratorem bo zadna skora na czlonku sie nie 'paleta' i bylo ok i dla mnie i dla meza. teraz po kilku latach juz sie przyzwyczailem i jest 'normalnie'. ale moj facet mowi, ze drugi raz by sobie czegos takiego nie zrobil (gdyby nie musial). jego doznania z biegiem czasu drastycznie spadly. zoladz jest caly czas odkryta i zrobila sie taka jasniejsza i szorskta - mniej wrazliwa. oczywiscie ci obrzezani 'za dzieciaka' to beda mowic, ze jest ok - no bo skad maja wiedziec jak jest bez obrzezania? tak samo faceci dopiero co obrzezani tez beda sobie chwalic (tak jak kiedys moj maz) ale dajcie sobie kilka lat i wtedy ocenicie. moj maz teskni za tym 'lodzikiem' sprzed lat - teraz to ja sie musze naprawde nameczyc zeby mogl dojsc do konca przy lodziku.

Gość Ania 24
Zdecydowanie polecam obrzezanie! Sama jestem użytkowniczką obrzezanego penisa i jest super ! Obie strony są bardzo zadowolone ! Twój chłopak z tego co widać na zdjęciu ma raczej długi napletek ( co seksualną zaletą nie jest a może powodować też pewne problemy np. kwestie higieniczno-zdrowotne). Namów go a i Ty i on nie będziecie żałować :) Polecam obrzezanie typu High & Tight ( mój chłopak został tak obrzezany ). To zdecydowanie najlepszy i najprzyjemniejszy (dla obojga ) typ obrzezania. Pozostawia wrażliwy napletek wewnętrzny a usuwa napletek zewnętrzny ( on nie daje przyjemności ). UWAGA żołądź nadal POZOSTAJE WRAŻLIWA trzeba tylko o nią DBAĆ !!!( tj. smarować REGULARNIE KREMEM NAWILŻAJĄCYM , oliwką etc.) Reasumując zalety 1.Stosunek dłuższy, (orgazm intensywniejszy) 2. Oral, masturbowanie (etc. ) obrzezanego istna przyjemność 3. Lepiej czuć penisa podczas stosunku ( penis porusza się w bezpośrednio w pochwie a nie w swojej skórce ) 4. Penis twardszy przy erekcji a w spoczynku sprężysty, żołądź jest trochę więkęszy 5. Skórka koło blizny i tam gdzie było wędzidełko bardzo wrażliwa 6. Brak zbędnej skórki , milusi w dotyku i użyciu 7. Higiena ekstra 8. Wg mnie obrzezany jest też estetyczniejszy bardziej sexy a także taki męski a nie chłopięcy ale to już subiektywne odczucie.

Gość gość
Aniu daj namiary na tego lekarza co to robił!

Gość migotka2016
no jest on długi nie da sie ukryć tylko wole juz takiego z długą skórką niz z bliznami;/ u Twojego są widoczne? tez miał taki długi?

Gość Ania 24
migotka 2016 Spokojnie, nie ma żadnych "strasznych blizn" ! Nie bój się tego :) Przy obrzezaniu H & T jest tylko jedna niewielka blizna na wysokości około 2/3 penisa w postaci jakby pierścienia. Według mnie bardzo estetyczna a wręcz sexy. Z tego co na zdjęciu widać Twój facet ma naprawdę długi napletek. Mój chłopak miał krótszy napletek. Także wg mnie obrzezanie w tym przypadku to na pewno dobry pomysł.Nie ma się naprawdę czego obawiać. Pisz jak masz jakiekolwiek pytania:)

Gość migotka2016
masz jakies fotki swojego faceta po obrzezaniu?

Gość gość
gość dziś "teraz po kilku latach juz sie !!!przyzwyczailem!!! i jest 'normalnie'. ale moj facet mowi, ze drugi raz by sobie czegos takiego nie zrobil" xxx Taką wypowiedź mógł napisać tylko facet nieobrzezany... co potwierdza w pełni powyższe "przejęzyczenie". Osobiście mnie bardziej się podoba, kiedy blizna jest umiejscowiona nieco bliżej główki z centymetr do 2... Tak w 2/3 penisa, to trochę dziwnie. No i takie typowe tight nie jest dobra dłuższą metę. Lepiej troszeczkę skórki sobie zostawić - wiadomo - czasem facet musi sobie sam dogodzić, a bez ruchu na trzonie, mniejsza przyjemność. Ale ogólnie obrzezanie polecam rękami i nogami - zdecydowanie przyjemniej dla kobiety bez dwóch zdań. Facet, który obrzezał się 7 lat temu również uważa, że to jedna z najlepszych decyzji w jego życiu:)

Gość gość
Ania 24 dziś Aniu, czy obrzezanie wpłynęło w jakikolwiek sposób na czas trwania stosunku? Wiadomo, że zależy on od wielu czynników, ale może masz już jakieś obserwacje?

Gość gość
gość dziś hahahaha, panowie homo inaczej widać odbierają zalety obrzezania... przy stosunku analnym może faktycznie być nieco gorzej, bo brak skóry nie ułatwia penetracji analnej...;)))

Gość Ania 24
Dziewczyny, odniosę się do po kolei do poruszonych przez was spraw. 1. Zdjęć obrzezanych penisów w type H & T ( jak zresztą innych też ) jest pełno w internecie więc można się wszystkiemu i dokładnie przejrzeć 2. Blizna w odległości ledwie 2 cm to obrzezanie w typie LOW a nie HIGH. W obrzezaniu LOW wycina się wrażliwy napletek wewnętrzny dzięki któremu facet ma mega przyjemność więc osobiście uważam ten rodzaj obrzezania za okrutny i zdecydowanie go odradzam go. Przy obrzezaniu dla faceta sens ma jedynie usunięcie niewrażliwego napletka zewnętrznego bo to niego"żadna strata" w kontekście doznać seksualnych 3. Stopień ciasności przy obrzezaniu TIGHT ustala się indywidualnie z lekarzem tzn że obrzezanie TIGHT może być podczas erekcji a)mniej ciasne ( możliwe lekkie poruszanie skórką ) lub b)bardziej ciasne ( tylko minimalne poruszanie możliwe lub w ogóle nie możliwe) 4. Reasumując polecam gorąco obrzezanie H &T ale z możliwością leciutkiego poruszenia skórką przy erekcji . O zaletach i efektach tego typu obrzezania pisałam powyżej Migotka 2016 jak się zapatrujesz na obrzezanie swojego chłopaka ???

Gość JustynkaPralinka
mnie również nie podobają się penisy z linią cięcia tak daleko żołędzi. najwięcej przyjemności chyba facet ma dzięki żołędzi. jesli obrzezanie u dorosłego faceta, to tylko do max 2cm od żołędzi linia cięcia - więcej wygląda jakoś tak mało apetycznie jak dla mnie, a niestety linia cięcia przy obrzezaniu dorosłego, będzie widoczna już do końca życia... poza tym napletek wewnętrzny wydziela mastkę - która odpowiada za zapach penisa

Gość JustynkaPralinka
No i z tego co patrzę na zdjęciach, jeśli linia cięcia jest w odległości ok 2cm od żołędzi, obrzezanie klasyfikowane jest jako high... low jest wtedy, kiedy prawie nie ma tej wewnętrznej części... wiadomo, nie ma złotego środka, ale dla mnie kompromisem pomiędzy jeszcze atrakcyjnym wyglądem, a przyjemnością wynikającą z wewnętrznego napletka i bezzapachowości, jest linia cięcia właśnie 1,5-2cm od żołędzi, no i obowiązkowo troszkę skórki, żeby było czym poruszać...;)

Gość Ania 24
*JustynkaPralinka Nie masz racji w sprawie znaczenia i czystości ( higieny )napletka wewnętrznego. 1. Napletek wewnętrzny to główne i równoprawne ( obok żołędzia oczywiście ) źródło męskich doznań seksualny. Ma ponad 20 tysięcy receptorów czuciowych i zakończeń nerwowych. Dla odczuwania przyjemności seksualnej, orgazmu etc ma kolosalne znaczenia. Usunięcie napletka wewnętrznego ( całkowite lub w sporej części np. pozostawiając go jak piszesz 1,5-2 cm ) powoduje pozbawienie faceta szerokiej gamy doznań seksualnych a wręcz samego źródła ich odczuwania ( pozostaje tylko żołądź) 2. W przypadku obrzezania typu Tight ( stopień tej ciasności bez znaczenia w tym przypadku ) nigdy nie ma problemów zapachowych higienicznych czy z mastaką. Obrzezany Tight penis z pozostawieniem napletka wewnętrznego jest bezzapachowy czysty i suchy. Tyle obiektywnych, naukowych faktów dotyczących napletka wewnętrznego( czystości i znaczenia) Natomiast rozumiem że po prostu Tobie podoba się seksualnie akurat typ obrzezania z pozostawieniem tylko ok 1,5 cm napletka wewnętrznego . Rozumiem i szanuje. Pozdrawiam :)

Gość Ania 24
JustynkaPralinka Ale zgadam się z Tobą że nawet przy obrzezaniu Tight musi pozostać możliwość lekkiego poruszenia skórką ;)