Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia90324

Jaka depilacja najlepsza, pomocy

Polecane posty

Wiem, ze takich wątków było masa, ale pilnie potrzebuje pomocy. Jestem niestety brunetką, która od lat męczy sie z mocnym owłosieniem na nogach, próbowałam już maszynek jednorazowych, kremów, depilatorów, plastrów. wydałam mnóstwo kasy, a najdłuższy efekt trwał może 5-6 dni. wszyscy polecaja mi o laserowej depilacji, ale niestety nie stać mnie teraz na nią, więc ona odpada. myślałam o paście cukrowej, ale przepisów jest masa i nie wiem, który wybrać.

Gość gość
Moze idz na pierwszy raz na depilację pastą cukrową do salonu kosmetycznego. Zobaczysz wtedy co i jak :)

Moim zdaniem lepiej odłożyć na depilacje laserową. Tym bardziej w Twoim przypadku. Tu www.vicihair.pl mają promocje i do końca miesiąca mają 50% obniżki. Bez sensu żebyś ciągle wydawała pieniądze na różne depilacje. Już lepiej tą kase przeznaczyć na coś konkretnego.

Gość gość
Ja tam wolę jednak włosy zachować niż usuwać na stałe laserem. Wg mnie najlepsa jest depilacja pastą cukrową.

Gość mon_petite
zdecydowanie laserowa :) ja chodzę na epilację laserową do koleżanki ktora ma sprzęt i powiem wam że naprawdę nie ma porównania :) włoski po 4-5 zabiegów nie odrastają w ogóle albo jak już to takie słabizny że ich nie widać :) trzeba tylko wiedziec co i jak, bo przy bikini troszkę piecze jak chcesz to tu masz info jakie włoski sie najbardziej nadają do epilacji http://kosmetyka-laserowa.pl/depilacja-laserowa-czesto-zadawane-pytania.php#.VN4J9_mG9Gk na pewno trzeba uwazac jak się ma problemy z hormonami bo często laser nie łapie takich włosków niestety :(

Gość gość
Mi pomogl depilator

Gość gość
Polecam depilację pastą cukrową, w Poznaniu w moim ulubionym salonie www.beautypremium.pl

Gość Sollin
Tak jak dziewczyny mówią najlepiej będzie jak jednak odłożyć sobie na depilacje laserową. W http://kosmetyka-laserowa.pl/ widziałam że mają fajne promocje bo chyba 5 zabiegów za 499 zł. To całkiem nie źle jak na Poznań. I swoją drogą dużo tym zaoszczędzisz bo jak sama wiesz takie zabiegi nie są tanie.

Gość Armandda
A ja jestem zwolenniczką depilacji laserowej. Zdecydowałam się na taką w Laser Glamour w Łodzi http://www.laserglamour.pl/ i jestem bardzo zadowolona, bo już nie muszę się męczyć depilatorem.

Gość gość
Depilacja laserowa do tej pory uważana za najskuteczniejszą.. Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Gość Migotka1313
Ja z włąsnego doświadczenia widzę, że wartto odłozyć na depilację laserową. Goliłam maszynka, depilator szedł w ruch, wyrywałam pęseta. Nic nie da ci nigdy takiego efektu jak depilacja laserowa, przekonałam się o tym na sobie. Teraz tylko żałuje że tak długo zwlekałam. Po pierwszym zabiegu mega efekt.Ponad połowa włosów znikneła, pozostałe dużo słabsze.Kolejne zabiegi utwierdzają mnie w tym, że dobrą decyzję podjęłam. Jak ktoś ma wątpliwości, to proponuję pojść choć na jeden zabieg, rozwieje to napewno obawy, no i ta radość z efektu :-) Polecam salony Laser DeLux, są w całym kraju i mają dobry laser. Aby obniżyć sobie koszty, możecie skorzystać z mojego polecenia, dostaniecie wtedy 20% zniżki. Mój mail migotka13@interia.pl

Gość gość
Jestem tego samego zdania co Wy i jakoś odłożenie na kilka zabiegów depilacji laserowej to świetna sprawa. Czemu? bo te włoski rzeczywiście odrastają ale jednak są już słabsze i cieńsze. Inna sprawa, że ostatnio znajoma mi wspominała o epilacji czyli o całkowitym usunięciu włosków - nie wiem dokładnie na czym ten zabieg polega ale ponoć coraz częściej przechodzi się z depilacji na epilację... To prawda? Ja od pół roku chodzę na depilację do Centrum Estetyki Beauty w Łodzi - http://www.beauty.com.pl/

Gość Margarybka
Najlepsza jest laserowa - tutaj szczegółowy opis i zalety takiej depilacji - https://portal.abczdrowie.pl/depilacja-laserowa Ja przy zwykłej depilacji zawsze męczyłam się z wrastającymi włoskami i krostami, a teraz problem z głowy - a raczej z nóg :)

Ja z kolei mogę polecić plastry z woskiem Veet Easy-Gelwax, można spokojnie używać ich w domu, sama depilacja trwa chwilkę, dostosowane są specjalnie do skóry wrażliwej, więc sam zabieg idealny jest dla każdej kobiety i praktycznie bezbolesny. Efektami można cieszyć się długo, przy niewielkich nakładach finansowych 🙂