Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aira imie dla dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Jak wam sie podoba?

Gość gość
Okropne

Gość gość
brzmi jak k*****a

Gość gość
Bardzo ladne

Gość gość
tragedia, jak nazwa jakiegos proszku do prania

Gość gość
Brzmi bliskowschodnio.

Gość gość
bardzo ladne :)

Gość gość
mi się podoba. a jest takie imię w ogóle?

Gość gość
Jak u dziffki w burdlu. Jakiś arabus czy turas dzieciątko ci machnął? Piękny prezent dla dziadków w Nowym Roku.

Gość gość
A to juz nie ma ladnych polskich imion?

Gość gość
Mnie sie bardzo podoba

Gość gość
Jak ajran.

Gość gość
dobre dla ciapatej niewolnicy 🖐️

Gość gość
Dokładnie- Niewolnica Aira !!!! Weźcie ludzie zastanówcie się co robicie swoim dzieciom. Chwilowe zamiłowanie do imienia a wstyd na całę życie. Jest tyle pięknych klasycznych imion, lepiej oklepane niż kojarzące się z patologią czy k...wami.

Gość gość
o jaka groza łe jeryyyyy! "zastanówcie się", ło matko! leję z was :P jak kur/wa, jak niewolnica...... :o a prawda jest taka, że się osłucha w rodzinie i w szkole i nikt nie przywiąże do tego większej wagi, oczywiście zaraz odezwą się anie kasie, agi i madzie, że ich imiona są fajne i co z tego, że pełno ale przynajmniej normalne bla bla bla. Wolałabym już Airę niż obrzyganą Anię, Kasię, Asię, Agę, Magdę, Monikę czy inny oklepany beton, bo co z tego, że teraz te imiona są rzadkie jak wśród moich znajomych same takie kwiatki :o Ja mam córkę Dąbrówkę i też się nasłuchałam proroczych lamentów ło jesssu co to bedzie, kuniec świataaaaa, a prawda jest taka, że w szkole dzieci nie robią z tego żadnego halo, rodzice i nauczyciele też nie.

Gość gość
Tradycyjne imiona z których oczywiście trzeba wyłączyć Julię i Amelię, bo to już też jest patologia wg was kretynki hahahahaha i zostają te które same w większości nosicie czyli Katarzyna, Anna, Magdalena, Joanna itd tylko jak tak zaczniemy tradycyjnie nazywać to jak w naszych czasach też zrobią się oklepane, dziękuję, to ja już wolę Airę :)

Gość gość
No to nazywaj sobie dzieciaka jak chcesz, tylko po co pytasz na forum? Myślałaś, że wszyscy ci przyklasną i będą piać z zachwytu?

Gość gość
moze lepiej Maira? jak ladacznica z saloonu Henka w serialu dr Quin:D:D

Gość gość
ahahaha pamiętam ten serial :D

Gość gość
ładne imię lepsze niż obrzygana Kasia :D

Gość gość
obrzygana Kasia? taka jesteś tolerancyjna, a wyśmiewasz się z innych imion? powiem tak: lepiej być Kasią, niż Airą. Wśród ludzi na poziomie jest to oczywiste.

Gość gość
pewnie jakis arab albo turas ja zaplodnil i bachor bedzie ciapaty to i imie jak dla ciapatego, bleh

Gość gość
Aira jest imieniem skandynawskim, a nie "ciapatym" nieuku :D

Gość gość
Niech sobie będzie jakim chce, nie muszę mieć wiedzy odnośnie źródłosłowu wszystkich imion - w każdym razie jest beznadziejne i brzmi ciapato. Ale jeśli ci się podoba, to nazwij sobie Ajra, pozytywnych skojarzeń w każdym razie nie wzbudzisz.

Gość gość
no i co z tego? i tak slyszac ze bachorzyca ma na imie ajra (moze majra) od razu kojarzy sie z ciapatymi

Gość gość
"Aira jest imieniem skandynawskim, a nie "ciapatym" nieuku" Matołku w Skandywani ciapatych od groma, wieć ta Aira to może jest ciapak mieszkający w Skandynawii. Imię faktycznie jak dla dziw/ki, albo dla niewolnicy, no ale jak tatuś ciapaty, to i corcia musi jmieć odpowiednie imie. Potem będzie Rudkowski szukała i będzie afera.

Gość gość
Aira: wymowa: IPA: Piękne imię Ipa, Ipka, Ci/pa,Cip/ka, no już córki ładniej nazwać się nie da.

Gość Ja jestem Aira
Słusznie ktoś napisał, że Aira to skandynawskie imię, a to co ty sobie myslisz i wyobrażasz to już twój problem i twojej ignorancji i jeszcze wprost o tym piszesz to tak jak ja bym napisała, że mnie nie obchodzi, że ziemia jest okrągła, bo DLA MNIE jest płaska - idiotyczne co? ale taka jesteś :o no i słownictwo też ciekawe masz :o Wymagacie tolerancji w stosunku do imion które nosicie ale juz inne można zmieszać z błotem. Ja jestem Aira mój tato jest Polakiem, a mama Norweżką mieszkałam jako dziecko w Polsce, a teraz w Norwegii. Nigdy nie spotkały mnie nieprzyjemności w szkole, na podwórku, a to co się teraz robi to jakaś masakra. DOROSŁE kobiety skaczą sobie do gardeł, wyzywają kogoś od ku.ew za imię? bo się ubzdurało, że teraz nie wypada nadawać tak tylko tak, a wychyl łeb to ci go obetną. Ohydne jesteście :o Wasze dzieci są mądrzejsze od was, bo teraz jest tyle różnych imion, że nikt już nie zwraca uwagi wśród dzieci.... oczywiście póki im tego jadu i prostactwa nie nalejecie w umysły :o

Gość Ja jestem Aira
gość dziś a ty mądra, kulturalna panno na poziomie wiedz o tym, że to, że pełno ciapatych w Skandynawii to nie a nic do rzeczy, to imię było tam dłuuuuuugo przed nimi i wyobraź sobie, że ciapaci nie nadają dzieciom takich "splamionych" imion tylko swoje ciapate tradycyjne :P