Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rajski ogród

Polecane posty

A kiedy roczne zestawienie, Muszko? Trzeba się pociągnąć, czy ciagniemy jak należy?:)

Hajtasz się i nie wiesz o tym? Może fermentowane owocki nie dla Ciebie?:)

Ciągnąć nigdy nie zaszkodzi Wad. Nie jestem zadowolona z wyników, ale ich jeszcze nie przedstawiam. Mogę powiedzieć, że moda na naturę w tym roku wróciła z ze zdwojonym uderzeniem :)

Gość gość nowa97
To będzie coś czy nic bo ja już nie wiem?

Nie wiem Wad, wieść gminna niesie, że któraś z ciotek się hajta. Wiem tylko, że braki w barku u Naja mają swój wyjaśnienie :classic_cool: A co za tym idzie nie wszystko pamiętam ostatnio ;)

Gość gość
Muszka, a co ja dostanę za wyrobienie planu? ;) Też chcę premię rzeczową 😭Która się hajta? Z wilkiem? :classic_cool:

Gość gość
Muszka, ja się nie wydaję za wilka, to pomówienia :classic_cool:

Gość gość nowa97
Jeżu eve nie pisz takich rzeczy :-D Broń Boże. To postanowiłam ze ja się hajtne w kwietniu ;-)

Gość gość
Muszka, a co mam doić tą dojarką? :classic_cool:Nie wiem, czy powinnam zadawać to pytanie... :D

Co Ci wilk każe, będziesz doić ;) Wilk nie pyta o zgodę, a jak trzeba będzie brutalny, więc nie dyskutuj. :classic_cool: Ja osobiście budziłabym go tą dojarką z rana. Taka rada ;) Edit: dokończyłam myśl

@Muszka Co Ty bys mi doila ta dojarka??? Bo poczulem sie zaniepokojony:)?

Gość gość
Muszka, dobra myśl :) Podłączę mu z rana dojarkę, spisze się jak żadna kobieta, może wreszcie się uspokoi :P ;)

Gość gość nowa97
Cizia ma się tak dobrze muszko ze cho cho cho:-D

Gość gość
Wadi, nie my :P Chcemy mu dojarkę ten tego... :classic_cool: Może w końcu z niego zejdzie... ciśnienie ;)

@EVE MUsimy przeciac te spekulacje na temat naszego slubu:) Mysle ze nadszedl czas n apowiedzenie prawdy:) Wiec niech bedzie:) Bylismy kiedys z EVE na tygodniowym wyjezdzie do Bacowki plonel od naszego pozadania pozniej tydzien musialem dochodzic do siebie po nim:) Ale sprawa rozbila sie o pewna wazn sprawe zyciowa EVE chce byc aktywna zawodowo imieszkac w ielkim miescie nie lda niej Gory 50 matek owiec co na wiosne daje ze 150 i skupienie sie tylko na byciu kochanka kaplanka domowego ogniska i czula i madra matka 4 dzieci Wilka irezygnacja z pracy zawodowej i pozycjiktora z takim trudem budowala wiele lat. Zawsze mile bede wspominal ten tygodniowy wyjazd ale moja Zona ani ja je mezem EVe nie moze zostac. To temat zamkniety raz na zawsze

Pomysł niezły...:) Ale Wilk bez ciśnienia to juz nie to samo:)