Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_w_średnim_wieku

Jestem od niej starszy o 21 lat. Oby nam się udało.

Polecane posty

Gość gość
a ja zycze powodzenia mimo ze nie popieram takich zwiazkow ! glowa do gory !

Gość gość
No to udanego weekendu. Hejterzy chwilowo też chyba z dala od komputerów :)

Gość gość
powodzenia, mimo że nie popiwram takich związkow

Gość trefl as pik
No i zaczelo sie.... Musieli wylac swoje zale, bo inaczej nie nazywaloby sie to "Internetem". Ale jak to Olunia napisala "kozak w necie p***a w swiecie". I to co juz podkreslalismy, pobiezne czytanie i bez zrozumienia. Byleby tylko wrzucic swoje 3 grosze i saczyc jad. Swoje zdanie jest wyrazic bardzo latwo, zwlaszcza gdy jest sie anonimowym. Szczesliwi, zadowoleni ludzie nie zachowuja sie w ten sposob. Sposob w jaki do tegk podchodza, ich wypowiedzi swiadcza przede wszystkim o tym co dzieje sie w ich zyciu. Dla nich to jak tani serial, ktorym sie fascynuja, bo brak im przezyc w zyciu wlasnym.

Gość trefl as pik
No i zaczelo sie.... Musieli wylac swoje zale, bo inaczej nie nazywaloby sie to "Internetem". Ale jak to Olunia napisala "kozak w necie p***a w swiecie". I to co juz podkreslalismy, pobiezne czytanie i bez zrozumienia. Byleby tylko wrzucic swoje 3 grosze i saczyc jad. Swoje zdanie jest wyrazic bardzo latwo, zwlaszcza gdy jest sie anonimowym. Szczesliwi, zadowoleni ludzie nie zachowuja sie w ten sposob. Sposob w jaki do tegk podchodza, ich wypowiedzi swiadcza przede wszystkim o tym co dzieje sie w ich zyciu. Dla nich to jak tani serial, ktorym sie fascynuja, bo brak im przezyc w zyciu wlasnym.

Gość gość
Większość postów Ci podwaja :) Witaj :) Coś mi ciężko się ruszyć sprzed komputera.

Gość olunia588
w necie kazdy moze byc cwaniakiem... ale badźmy bardziej ludzcy. jak ktos nie chce nie musi sie przeciez wypowiadac

Gość olunia588
LUDZIE HEJTAMI LECZĄ SWOJE KOMPLEKSY...

Gość gość
Kochasz Ją ? to odsuń się w cień, bo co Ty jej możesz dać "tatusiu" ?

Gość gość
Co za bzdury...kolejne..ktos anonimowo wypisuje tu swoje chore pragnienia, podrywa nastolatki i wg was to jest NORMA...ale ktos inny, kto to krytykuje to jest hejter.? Ciekawa logika. Kto leczy i czym swoje kompleksy? 40-letni facet, ktory zwierza sie anonimowo w necie, bo nie wie co zrobic w swoim nedznym zyciu, czy dorosli, ktorzy wiedza, ze zwiazki tego typu to omalze patologia. Bawcie sie dalej w pochwaly tego , pozal sie Boze, kawalera:-D

Gość olunia588
Mnie tylko dziwi jedno... dlaczego oni nie sa razem... albo sa... podobno sie ukrywaja... nie wiem nie rozumiem tego za bardzo... bo matura a co matura ma zmienic w ich zyciu? przepraszam moze nie odczytalam a autor juz to napisal

Gość gość
a moj jest mlodszy

Gość olunia588
przesada w zadna strone nie jest dobra, a tutaj niestety przesada jest u autora

Gość gość
Chyba nie doczytalas. Kochamy się od niedawna. Znamy sporo dłużej. Matura wymaga czasu i spokojnej głowy. Podobnie akcje typu poznawanie rodziców.

Gość olunia588
przperaszam nie doczytalam faktycznie, ale kochamy czyli chodzi o seks tak ?

Gość gość
Nikt nikogo nie podrywal. Samo wyszło. Nie mieści się to chyba w niektórych głowach. I dla tych, których przeczytanie całości przerasta krótkie streszczenie: - nie pytam co będzie kiedyś bo tego nie wie nikt; - nie pytam co ktoś sądzi o takiej relacji bo to życie moje i Jej a nie czytelników; - szukam tylko prawdziwych historii podobnych do naszej; - hejt mnie nie rusza.

Gość gość
Kochamy = kochamy :)

Gość gość
autorze- chlopczyku...niedojrzaly misiek z ciebie. Nie pytaj o inne przyklady, bo to jest dziecinne. kazdy to oddzielna historia i nie buduj swoich teorii w oparciu o inne pary. wez te dziewczyne do lozka- moze sie okazac , ze zupenie nie bedziesz odpowiednim dla niej partnerem, bo jej nie zaspokoisz, wiec cale twoje poetyckie bzdety o milosci skoncza sie szybciej niz zaczely. I nie rob z siebie platonicznego kochasia, bo kwicze ze smiechu:-D

Gość gość
Kwiczenie to adekwatny odgłos :) Jesteś po prostu sobą :)

Gość gość
kwicze , aby sie upodobnic do ciebie i abys zrozumial to w swoim jezyku.

Gość gość
Szkoda ekranu telefonu na komentowanie chamskich odzywek. Ani to na temat, ani ciekawe. Z pisania tutaj też nie zrezygnuje ku waszemu rozczarowaniu.

Gość gość
Ciągle nie tracę nadziei, że jeszcze coś wartościowego tutaj będzie można przeczytać :) Niedługo zrobię taki post podsumowujący poprzednie 11 stron.

Gość olunia588
Czekam na ten post :-). Najlepsze jest to ze wszyscy ci mówią żebyś dał sobie spokój. A tak Naprawdę i tak zrobisz co będziesz uważał za słuszne i widzę że nikt cię od tego nie odwiedzie. Taka prawda. Jesteście dorośli róbcie tak jak wam pasuje i żeby było wam dobrze

Gość olunia588
Szkoda tylko że ludzie nie umieją wyrazić swojej opinii kulturalnie... I ubrać myśli w ładne słowa a nie jakieś chamskie odzywki. Ale cóż... Prawda jest taka ze CHAM WYJDZIE ZE WSI ALE WIES Z CHAMA NIGDY. I taka jest prawda niestety. Ja tez nie popieram takich związków i uważam je za z góry skreślone. Prędzej czy później tak będzie... Ale to jest moja opinia i nie będę autorowi z tego powodu ublizac... To jego życie i jego sprawa prosił o historię wiec opisałam swoją. I tyle. Myślę autorze ze i tak mija wypowiedź wiele nie wniosła do twojego życia.

Gość gość
Post powstaje. Czytam wszystko od początku i łowię dobre rady. Trochę ich było. Potem podzielę je na dwie grupy - dobre rady niezależnie od wieku partnerów oraz te, które są skrojone pod specyfikę związków z dużą różnicą wieku. Za jakieś pół godzinki coś powinno być.

Gość olunia588
Chciałam dodam jeszxze tylko to ze nie miałam na celu obrażenia nikogo z was a szczególnie Ciebie Autorze. Moje podejście do takiego związku wynika po pierwsze z tego ze mi nie wyszło ze starszym, po drugie znam same historie o smutnym zakończeniu a po trzecie zostałam tak wychowana. Pamiętam dzień w którym mój tata dowiedział się ze jestem z facetem o 12 lat starszym... Był załamany. Dlaczego o tym mówię... Bo jestem bardzo zźyta z rodzicami. Al mówię teraz o ojcu bo to przed nim czułam się dziwnie... Nie wybierał na mnie presji ze mam to zakończyć... Nie było awantur. On się po prostu zmienił... Był smutny przygnębiony. Serce mi pekalo patrząc na niego. Na mamę tez. Bo ona przeżyła to bardzo. Moi znajomi równiez... Dziwili mi się. Pytali co zrobię jak zajdę w ciążę... Wtedy spanikowalam pierwszy raz. Nie chciałam żeby ojciec mojego dziecka był tyle lat starszy ode mnie. Ja bardzo cenię sobie rodzinę. Dlatego ze rodzice dali mi wszystko co mogli... Wiec ja również chce się oddać cała mojemu dziecku... Tata cierpiał. Dużo razy mówił ze co zrobię jak mój facet będzie potrzebował mojej opieki. Bo ma zdrowie jakie ma. Nie najlepsze. Znajomi żartowali ze oooo dwójkę dzieci będziesz miała bo małemu pieluchy i staremu tez. To było bardzo przykre. Ale mimo wszystko oto ciągnęłam. Ale zaczęłam widzieć różnice między nami. Jemu nie chciało się wychodzić z domu ja miałam ochotę na imrpezy zabawę. No cóż różnica jakby pokoleń. Ciężki okres to był dla mnie. Ciężka próba. Nie przeszłam jej. Bo go nie kochałam. Ale myślę że nawet jakbym kochala to bym nie wytrzymała psychicznej. Nigdy więcej....

Gość gość
Chlopie, zen sie i badz szczesliwy. O ile sie to uda. ZNam taka pare. Przez pare lat bylo dosc fajnie, ona jeszcze studiowala, on dobrze zarabial, finasista. Jak ona skonczyla studi ato zaczely sie zgrzyty. najpierw delikatne bo ona chcial d Angli jechac do kuzyna jezyk podszkolic, on nie chcial tego finansowac i tak dalej. Na teraz sa sobie juz dosc odlegli...Rozwod wisi w powietrzu. Onama w miedzyczasie 27 la i jest mloda kobiet az wyksztalceniem i w pelni zycia, on ma 50 lat i trzyma sie dobrze ale jednak to zupelnie co innego, nie ta energia i nie te zainteresowania. Ze soba na pewno nie beda choc kiedys wydawac by si emoglo, ze sa dla sibei stworzeni. Mija zauroczenie (tak daj sobie 2-4 lata) i wtedy wychodza pewne zamilowania, prefencje i zapatrywania na zycie ktore sa po prostu zupelnie rozne u 20-letniej osoby w stosunku do 50-letniej.

Gość gość
Szukasz przykładów udanych związków ? Proszę bardzo ... Gustaw Holoubek ur 1923 r a Magdalena Zawadzka w 1944 r czyli dokładnie taka roznica wieku jak w Twoim przypadku autorze. Nikomu nie trzeba chyba udawadniac ze ta para była bardzo szczęśliwa wiec.....kieruje się sercem . Jeśli jest prawdziwe uczucie jeśli jest miłość wiek NIE MA ZNACZENIA !!!! Życzę Wam powodzenia.

Gość gość
Sory - kieruj *

Gość gość
@22.58 chyba przeczytam jej książkę Był też taki aktor Krzysztof Chamiec (1930) który wiele lat spędził ze swoją żoną Laurą Łącz (1954). A post podsumowujący powstaje :)