Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_w_średnim_wieku

Jestem od niej starszy o 21 lat. Oby nam się udało.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Im starszy facet tym mlodsze kobiety go interesuja ,tak stworzyla go natura . Pomarzyc sobie mozna usmiech.gif czemu nie . xxxxxxxxxxxx To się nazywa kryzys wieku średniego.

Gość gość
Autorze poszukaj sobie lepiej jakieś trzydziestokilkulatki, lepiej będzie do ciebie pasować.

Gość gość
Zrobiłbym taki obrazek z machającą łapką, ale nie potrafię. Gratuluję mądrej decyzji o zaprzestaniu wypowiadania się w temacie, na który nie masz nic do powiedzenia :)

Gość gość
Hahaha - dopiero teraz zobaczyłem ten zabawny wątek, w którym kopiujesz moje posty. Wiesz, ja nikomu miłości nie bronię, także starszej kobiety i młodszego mężczyzny. U mnie piszesz, że szkoda ci czasu na błazenadę, po czym tworzysz fikcyjny wątek tylko po to, by mi dokuczyć? Udanej soboty i podbijania tego lewego wątku, coby za szybko nie spadł bo utracisz chyba sens tego weekendu :)

Gość trefl as pik
nawet jesli facet jest szurniety i ma nie po kolei w glowie was to tak bardzo boli? juz dziesiatki razy klepaliscie, ze to bez przyszlosci i bez powodzenia. Czesc z was napisala, ze sobie nie wobraza, zeby jego/jej corka zwiazala sie z "takim starym". To zamiast poswiecac swoj czas obcym ludziom, poswieccie go swoim corkom. Zeby sie nie okazalo, ze jestescie tak do przodu, ze was w tyle zabraklo i ktoregos dnia wasze corki przedstawiaja wam narzeczonych w waszym wieku.

Gość trefl as pik
nawet jesli facet jest szurniety i ma nie po kolei w glowie was to tak bardzo boli? juz dziesiatki razy klepaliscie, ze to bez przyszlosci i bez powodzenia. Czesc z was napisala, ze sobie nie wobraza, zeby jego/jej corka zwiazala sie z "takim starym". To zamiast poswiecac swoj czas obcym ludziom, poswieccie go swoim corkom. Zeby sie nie okazalo, ze jestescie tak do przodu, ze was w tyle zabraklo i ktoregos dnia wasze corki przedstawiaja wam narzeczonych w waszym wieku.

Gość gość
trefl a ty co adwokat? szanuj się kobieto!

Gość gość
@14.47 @ trefl - słyszałaś, szanuj się :) jak wszyscy kopią to i ty masz kopać a nie jakieś tu normalne kulturalne zdania - kto to słyszał, przecież to Kafe w sobotnie popołudnie, nie zawyżaj poziomu :)

Gość trefl as pik
Jestes lepszy od klanu Mostowiakow i w dodatku prowokujesz do watpliwej kreatywnosci. Widzac skopiowany temat, sam powiedz czyim zyciem zyja inni? Cudzym. Wlasne pogrzebali.

Gość trefl as pik
Za krotki mam staz na tym forum, jeszcze nie przyswoilam tutejszego savoir-vivre'u :D

Gość gość
Mi ten szum Internetu nie przeszkadza. Cenne rady i myśli trzeba po prostu wyłowić niczym drobinę złota z tony mułu. Nie narzekam, otrzymałem tu więcej, niż się spodziewałem. A że ktoś tam sobie się podkręci z braku innych podniet, niech ma. Każdy otrzymuje tyle, na ile zasłużył.

Gość trefl as pik
Internet to bron masowego razenia, w ktora prawie kazde gospodarstwo domowe jest wyposazone. Dla wiekszosci jedynym srodkiem do przekazania swiatu jak im zle, bo przeciez mimo ze wyja od srodka, przed otoczeniem zawsze beda udawac, ze sa lepsi. Sasiadowi nie powiesz, ze szef Cie neka w pracy, przed sasiadem bedziesz zwalnial nowym autem, zeby mogl mu sie dokladnie przyjrzec. Prosto w twarz nikt nie powiedzialby Ci, co tak naprawde mysli nawet w delikatny sposob, a co dopiero uzyl tylu bluzgow ile potrafi wkleic w kilka linijek tekstu. To strasznie parszywe i ludzie o tym wiedza, ale przeciez na kafeterii to nie jestem ja, prawdziwy ja jest miedzy swoimi ludzmi, podczas gdy jest dokladnie odwrotnie.

Gość gość
tia...tutaj to wszyscy sa po kursach psychologii

Gość autorka009
gość dziś Ta kobieta (dziewczyna?) z 14.23 chyba się naprawdę przejęła misją dokopania mi, bo na moje oko także ten wątek założyła: xxxxxxxxxxxxxxx nie pochlebiaj sobie. Nie jestes kims waznym, abym miala zakladac ten temat dla ciebie. Facetow 40-letnich, starzejacych sie w taki czy inny sposob jest cale mnostwo, a kobiet ktore to widza, rownie wiele.

Gość gość
Na moje oko tych tematów założyłaś co najmniej trzy: "Moja nastoletnia córka przyprowadziła starszego faceta i zamknęli się w pokoju", "Jestem od niego starsza o 20 lat. Oby nam sie udalo." oraz "Facet po 40stce się sypie, dziadzieje..." Prawdę mówiąc lepiej zrobiłabyś poświęcając energię na wątki bardziej przydatne z twojego punktu widzenia: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/samotne-zycie-30-latki-p_6144481 http://f.kafeteria.pl/temat/f4/nie-potrafie-zyc-bez-faceta-i-seksu-jestem-sfrustrowana-i-nerwowa-p_6144485 Tak czy owak, sądziłem mimo wszystko, że nasze rozstanie, którym mnie "ukarałaś" o 14.23 potrwa nieco dłużej niż godzinę i dwie minuty :D

Gość gość
Nawiasem mówiąc (choć nie chcę nikogo bezpodstawnie obrażać), w tego typu tematach jest wyjątkowo aktywny ten pan: http://kafeteria.pl/profil/Samotny+Romantyk+II Mimo wszystko mam nadzieję, że te urocze dyskusje w moim wątku toczę z kim innym.

Gość gość
'Po prostu akurat kocham tę dziewczynę i nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności ma ona 19 a nie 35 lat.' dlaczego autor tej prowokacji nie napisze o "milosci" do 60latki? dlaczego autor fantazjuje akurat o nastolatkach? i co ta wymyslona historia ma wspolnego z miloscia?

Gość gość
Jak widać dialog nawet z najdziwniejszą osobą może być inspirujący. Co prawda do zachowania równie mało poważnego, ale co tam. Otóż specjalnie dla ciebie, autorko licznych a konsekwentnie nic nie wnoszących wpisów w moim temacie, założyłem specjalny wątek, który ci niniejszym ofiarowuję w prezencie: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/watek-dla-tych-dla-ktorych-dosrywanie-innym-w-ich-watkach-nadaje-zyciu-sens-p_6144737 Tu możesz sobie legalnie, na luzie być po prostu sobą. Udanej soboty mimo wszystko (wszak się już kończy).

Gość gość
SP to Ty?

Gość gość
Nie, to nie ja, choć podejrzewam, że SP musi być ciekawą postacią :)

Gość trefl as pik
:D :D tez odnioslam wrazenie ze to jedna i ta sama desperatka. Gdzies tu w temacie ktos raz napisal cos w stylu:"pewnie sama zdychasz do faceta starszego a on ma d d***e zaloty smarkuli" wiec mysle, ze autorka ma podobny problem. Wcale nie jest to rzadki przypadek, ze mlode dziewczyny przechodza zauroczenia dojrzalymi facetami, nawet jesli jest to przejsciowe.

Gość trefl as pik
nie odpowiadasz bluzgiem na bluzgi, wiec maja trudny orzech jak z kazdym, kto nie daje sie tak latwo wyprowadzic z rownowagi, stad Twoja popularnosc. Masz fanow :) Gdyby ta ich "kreatywnosc" (teraz twierdze, ze niewatpliwa) przelozylaby sie na jakies zmiany w ich zyciu, to byloby super. Ale widac sila autodestrukcji jest tak silna, ze juz nie sa w stanie tego przeskoczyc

Gość gość
Treflu - skąd Wy jesteście? Tak sobie myślę, że jeśli wszystko pójdzie dobrze, chciałbym, by ta moja jedyna mogła sobie z kimś sensownym porozmawiać, co może ją czekać za lat 10.

Gość gość
'Po prostu akurat kocham tę dziewczynę i nieszczęśliwym zbiegiem okoliczności ma ona 19 a nie 35 lat.' dlaczego autor tej prowokacji nie napisze o "milosci" do 60latki? dlaczego autor fantazjuje akurat o nastolatkach? i co ta wymyslona historia ma wspolnego z miloscia? hm?

Gość gość
@16.40 Autor stwierdził, że pora przestać odpowiadać na pytania retoryczne. Dlaczego? Odpisywał już dlaczego. Np. dzisiaj o 14.17 (strona 12, przedostatni post od dołu).

Gość gość
@16.40 bo autor nie bedzie odpowiadal na trudne pytania, bo on i tak wie wszystko lepiej, a zalozyl ten watek tylko po to aby mu inni zazdroscili.

Gość gość
sugeruje, ze aby dywagowac nad podobnymi dylematami nie trzeba wcielac sie w role pierwszoplanowe i udawac, ze dotyczy nas to osobiscie (lub w ogole kiedykolwiek bedzie dotyczylo, bo nie bedzie dotyczylo nigdy)

Gość gość
gość dziś @14.47 @ trefl - słyszałaś, szanuj się usmiech.gif jak wszyscy kopią to i ty masz kopać a nie jakieś tu normalne kulturalne zdania - kto to słyszał, przecież to Kafe w sobotnie popołudnie, nie zawyżaj poziomu usmiech.gif xxxxxxxx To nie o to chodziło. Tylko nie znoszę du/po/li/za/js/tw/a nawet w necie .A ta osoba wyraźnie to robi.

Gość gość
"gość dziś @16.40 Autor stwierdził, że pora przestać odpowiadać na pytania retoryczne" xxxxxxxxxxxxxx pisanie o sobie w 3 os. jest objawem megalomanii. Faktycznie , mnie nigdy nie bedzie to dotyczyc.