Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan_w_średnim_wieku

Jestem od niej starszy o 21 lat. Oby nam się udało.

Polecane posty

Znalezisko nr 2 Wątek: Poszedlem na randke z fajna 28 latka. Zapytalem ile miala partnerow seksualnych. http://f.kafeteria.pl/temat/f4/poszedlem-na-randke-z-fajna-28-latka-zapytalem-ile-miala-partnerow-seksualnych-p_6107532/5 strona 5: -szmata to ty jestes autorze i masz tak przyj****e ze zal d**e sciska to nie twoja zona ani narzeczona ani nawet partnerka a na takie pytanie zadane na 1 randce przez takiego imbecyla jak ty to powinna s*******ac od ciebie bo ch*ja ci do tego ilu miala zajmij sie tym ile ty miales kretynie . trzeba bydz zdrowo p*****lnietym zeby pytac sie kogos o zycie intymne na 1 spotkaniu idz sie leczyc na glowe albo wez kolo i j**nij sie tak 3 razy w czolo moze cos tam jeszcze jest...w tym chorym przyj*****m umysle.

Znalezisko nr 4 Facet z portalu randkowego powiedział, że jestem za wysoka i że życzy powodzenia http://f.kafeteria.pl/temat/f4/facet-z-portalu-randkowego-powiedzial-ze-jestem-za-wysoka-i-ze-zyczy-p_6062022 Cytat: brunetko nie bydz taka madralina i do przodu bo 75 to nie tragedia gorzej jak by bylo 175 kg bo bywa i tak nie krytykuje sie innych bo jeszcze nie wiesz co ci moze sie zdarzyc jaki psikus od losu tak bym ci powiedziala... blondynka 73 kg. @ "nie krytykuje się innych", powiadasz? @ nie martw się, 73 kg to jeszcze nie tragedia ;)

Znalezisko nr 5, HIT http://f.kafeteria.pl/temat/f1/moje-drugie-zycie-z-kochanka-ujrzalo-swiatlo-p_6068939/2 Wątek o facecie, który zdradził żonę a ta wynajęła dedektywa i to wykryła. - Smakowity cytat ze strony 2 wątku, polecam ostatnie fragmenty: "chlopie jedyne co mozesz zrobic teraz to ustalic warunki rozwodu bedzie z twojej winy sa twarde dowody nie podwazy ich zaden sad zona bydz moze ochlonie i moze ale tylko moze da ci sznase zebys zostal ale jezeli nawet to juz nigdy nie bedzie tak samo jak wczesniej nie licz na to ze pozwoli ci zostac z milosci do ciebie ,raczej tylko zycie bydz moze ja zmusi mysle o rachunkach wychowanie dzieci kredyty i inne pierdoły a jezeli nawet zostaniesz nigdy nie bedziesz mial pewnosci ze nie odda ci z nawiazka...nigdy nie bedziesz jej pewien. moj zrobil jak ty i ja jak doszlam do siebie po jakims czasie zgotowalam mu pieklo na ziemi ale jestesmy dalej razemj ednak. ale to jest moja historia tylko,kazdy ma inna." @ a zatem zostawił cię mąż, zgotowałaś mu piekło na ziemi, siedzisz z nim dalej, a oceniasz uczucia innych? good job :)

Znalezisko kolejne: Czy ktos przetrwal kryzys wieku sredniego swojego meza? http://f.kafeteria.pl/temat/f4/czy-ktos-przetrwal-kryzys-wieku-sredniego-swojego-meza-p_5999268/3 .... tylko trzymaj ch*ja z dala od siebie nie bydz damowa sprzataczka i kucharka nie gotuj ch*jowi i nie zachodz w glowe gdzie k***s jest co robi i z kim bo zniszczysz sobie zdrowie i nerwy a jeste w kwiecie wieku mysl o o sobie i dla siebie. dziad ma dac na zycie rachunki dzieciom zapewnic byt ,rob tak zeby jak najamniej mu kasy zostało na schadzki nawet po oficjalnym rozwodzie ,rozegraj to z glowa i bez emocji. chociaz teraz wydaje ci sie ze to tragedia to uwierz mi to jest dla Ciebie wybawienie od idioty,bez nerwow i głupich podchodow w jego strone bo dziad bedzie mial ucieche jeszcze wieksza ,niech se pisze jezdzi do niej a ty olej to i zbieraj wszystko przeciwko niemu bo jak rozwod to z jego winy i nic nie popuszczaj.

I kolejne: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/jestem-facetem-oto-powod-dla-ktorego-balbym-sie-zwiazac-z-kobieta-z-nadwaga-p_5932839/2 "autor jest przyj****** rowno wziales pod uwage ze bydz moze z toba nie bedzie chciala zwiazac sie zadna kobieta? anie gruba ani chuda ani srednia? zeby wymagac czegos od innych zaczniej od siebie.widocznie jestes bez wad rozumie ze wysoki przystojny z wlosami na glowie masz zeby zadbana cera sam nie masz nadwagi i masz warunki ku temu zeby Zadowolic ewentualna parnterke w seksie czyli masz h**a jak zboja bo jak masz ogryzka to jestes smieszny autor swoje frustarcje leczy tutaj bo jest małym karakanem kurduplem z niezaspokojona chucia seksualna jak by byl fajnym ciekawym facetem to nigdy nie wypisywal y takich durnych bzdur h*j to kogo obchodzi z kim ty sie zwiazesz tak po prawdzie" @ "autor swoje frustracje leczy tutaj..." - lepiej we własnych niż cudzych wątkach w sumie :)

Narzeczony mówi mi że jestem gruba i obleśna http://f.kafeteria.pl/temat/f4/narzeczony-mowi-mi-ze-jestem-gruba-i-oblesna-p_5965976/2 "do autorki daj kopa w d**e temu kretynowi skoro przeszkadza mu twoje pare kg wiecej nie podoba sie to niech spie**ala i znajdzie sobie filigranowa a Ty daj sobie z taki burakiem spokoj . zeby jeszce sam cos soba reprezentowal to ok ale to jest cham prostak cep toatlny organizm prosty nieskomplikowany, jezeli juz teraz mu to przeszkadza to co moze bnydz jak zajdziesz w ciaze i dzieci beda?? to zmienia cialo kobiety dosc... wiec pogon dziada niech spie**ala i zajmij sie soba chcesz to schudnij twoja sprawa ale nie rob tego dla niego nigdy bo to jest kretyn na pograniczy imbecyla dla niego nie rob nic nie jest tego wart. jezeli chcesz zmienic cos to tylko i wylacznie dla siebie a dla takiego cepa i tluka nie warto uwierz mi.. i jak to mowia tego kwaita jest pol swiata nie ten to inny daj sobie czas jestes mloda i nie musisz bydz znim" @nie wklejałbym tego akurat, ale tu pojawił się cytat "organizm prosty nieskomplikowany", a to i u mnie było :) po tej frazie też sobie zaraz poszukam :P

Tego też bym nie wklejał, ale widzę że czasem moja ekspertka lubi się też odmłodzić z 40 na 35 :D http://f.kafeteria.pl/temat/f4/co-sadzicie-o-facecie-45-letnim-ktory-jest-wolny-p_5898413 ja mysle ze jak taki stary chlop ma 45 lat i jest sam to musi miec cos z glowa nie tak widocznie zadna kobieta nie chciala zwiazac z nim sie na dluzej musi miec jakie braki albo na bank albo jakis kurd**el albo paskuda albo mamisynek albo zwyczajnie nie do zycia jest,jednym slowem stary kawaler z daleka od takich trzymaj sie jestes mloda kobieta i nie wiaz sie ze starym prykiem ktory do tej pory nie ulozyl se zycia to dalo by mi do myslenia. jak ma sie 28 lat to nie zadawaj sie ze starym dziadem tylko stac cie na rowiesnika albo mlodszego tez ta moze bydz . ja mam 36 jestem mezatka od 15 lat i nie spojrzalabym na takiego dziada......

http://f.kafeteria.pl/temat/f1/nie-potrafie-wybaczyc-zdrady-mezowiminal-rok-wypalilam-sieco-dalej-p_5832341/2 Ten też jest niezły, polecam. Autorko powiem ci tak daj sobie jeszcze troche czasu nie wiem ile ale daj....bo roznie moze bydz masz male dziecko jestes mloda i nie wiesz jak to sie ulozy. ja tez bylam zdradzana dlugo przez meza ponad 4 lata tez odkryłąm przypadkiem to bylo 13 lat po slubie bylo 2 synow i tez nie umialam wybaczyc ale z czasem nauczylam sie zyc z tym jestem z nim zyje ale nie wybaczyłam, czy rozumiesz mnie?? nie moge ci napisac nic wiecej jedyne co moge ci doradzic to daj sobie czas,ale to jest twoja decyzja,ja wybralam tak a Ty mozesz calkiem inaczej. Mezatka 42 lata 21 lat w malzenstwie @a zatem masz 2 synów a nie córkę i sama byłaś zdradzana...

Gość Do typa od bydz
I co taki typ soba reprezentuje? Przeciez widac ze po pierwsze to skompletne dno ktore sie czuje bezkarne i anonimowe. No i jak widac wszystko wie najlepiej i na kazdy temat ma cos do powiedzenia. slownicto pozwalajace na "bydzie" w internecie ma opanowane do perfekcji.

Podsumujmy, - jesteś kobietą z nadwagą; - zdradzaną przez męża przez kilka lat i dalej z nim będącą; - używającą notorycznie wulgaryzmów praktycznie w każdym temacie; - polecającą kobietom wykorzystywanie materialne mężczyzn do granic możliwości ich finansowej wydolności; @ w wolnej chwili może też przyjrzę się zwrotowi "organizm prosty nieskomplikowany", dzięki czemu cię zapewne jeszcze lepiej poznam... żono... matko... autorytecie... ekspercie... wyrocznio :D

Gość gość
Dobre umieram ze smiechu :D chcialabym zobaczyc to cos na zywo. Nie dziwie sie ze chlop wolal pukac inna. Dziwi mnie ze w ogole na nia polecial i wytrzymuje cos takiego. Poza tym potwierdzenie teorii ze to sa frustraci co przegrali wl sne zycie a teraz nagle chca ukladac je innym

Gość gość
gosciu ty masz nie po kolei w pale wklejasz jakies chore teksty ktore nijak maja sie do tego piszesz i co pytasz sam sobie odpowiadasz na swoje wpisy czy ty jestes normalny ?? piszesz do jakiejs kobiety ktora tutaj ci pisze toz to cyrki istny jest.

Gość gość
pani "bydz" powinna byc udzielona bezplatna pomoc specjalisty. Niewiele juz jej pomoze ale przynajmniej moze sie jej nie pogorszy

Gość gość
wkleja jakies chore wypowiedzi kloci sie co ty autorze chcesz udowdonic ,cam juz nie wiesz co piszesz i do kogo i po co .

Gość gość
bo on tak naprawde pisze sam z soba ma zaburzenia osobowosci i rozdwojenie jazni. zaczał od tego ze chce miec nastolatke a teraz prowadzi dialog tylko z kim??

Jest szansa na pozytyw. Może pani nauczy się w końcu, że piszemy "być" a nie "bydz".

Teraz przedstawiam szanownej publiczności ciebie, mojego anonimowego jednoosobowego jurora, który - jak widać z cytatów powyżej - ma kłopoty nie tylko z ortografią i kulturą osobistą, ale i własnym życiem, gdyż była przez kilka lat zdradzana przez męża i dalej z nim siedzi - śmiem przypuszczać, że z powodu właśnie uzależnienia finansowego. A kto z kim pisze to już ci co mają pojąć pojmą :)

Gość gość
Skad taka patologia sie bierze..... Jesli faktycznie to jedna i ta sama osoba, to ma niezle zryty beret. Musiala urzadzic niezle pieklo najblizszym. Przykre po prostu :(

Myślę, że tak, bo tych cytatów jest dużo więcej, ale nie chciało mi się ich wklejać. Wszędzie te same wątki: - nienawiści do facetów w średnim wieku (prawdopodobnie w takim wieku był jej mąż, gdy ją zdradził); - nienawiści do facetów wspominających, że atrakcyjność fizyczna też ma znaczenie (zapewne w tym zakresie występują jakieś kompleksy); - no i regularnie powołuje się na autorytet "małżonki z 21/22 letnim stażem". @podsumowując - miałabyś chociaż "mężatko z 22 letnim stażem" trochę odwagi osobistej i przeprosiła na koniec, że innych pouczasz a sama swojego szczęścia rodzinnego przypilnować nie umiałaś.

Gość gość
Nie martw sie o publike. Jestesmy i czytamy. A co? Czujesz sie upokorzona? Mam nadzieje. Zasluzylas, bo jesli myslisz, ze bedac "gosciem" na kafe jestes anonimowa, to sie mylisz. "Nieskomplikowany organizm" mozna jak widac rozpracowac bardzo szybko. Nawet nie zaprzeczasz ze to przypadek i to nie sa wpisy jednej i tej samej osoby (czyli twoje). Brzydze sie takimi ludzmi.

Gość gość
Takie zwiazki moga byc udane, mam w rodzinie taki. Malzenstwo z 6 letnim stazem. Wychowuja razem jej corke po tym jak biologiczny tatus rowiesnik zwyczajnie s*******il jak dowiedzial sie o ciazy. Ona ma lat 32 on 51. Sa szczesliwa para i zyja normalnie pracuja bawia sie jak zwykli normalni ludzie.

Gość gość
Zadziwiające. Autor przerył Kafeterię w poszukiwaniu (wyimaginowanego?) wroga, a Was to nie dziwi, tracił czas w ten glupi sposób, tylko mu przyklaskujecie??? Dla mnie nie jest ważne kto robi tu wciaz ten sam błąd, ja nawet nie jestem w stanie przebrnąć przez cytaty z owego gościa, a co dopiero szukać go na oślep po wszystkich tematach?! Autorze, nie szkoda Ci czasu, nie masz innych zajęć? Jak o Tobie to świadczy, pomyślałeś? ...czy naprawdę tylko mnie to zniesmaczyło? PS. Pisałam tu w pierwszym dniu istnienia topiku. Moje wypowiedzi zaczynamy sie od pierwszych słów pierwszego wpisu.

Podpowiem Ci: na górze jest słówko szukaj: Poświęciłem na to z pół godziny cennego czasu, by dowiedzieć się, kim jest człowiek, który lepiej ode mnie wie, co jest dla mnie dobre, a co złe, mimo iż wielokrotnie tłumaczyłem, że nie ja jestem tutaj do oceny wystawiony a sens całego tematu jest inny :) Poniżej link, w którym są posty ze słówkiem "bydz": http://f.kafeteria.pl/szukaj/bydz-f_0

Gość gość
A ja znam przypadek zwiazku z duza roznica wieku, ktory skonczyl sie tragicznie ...

Napisz coś więcej. Bo to, że Ty znasz jeszcze nic nie mówi. Ile lat mieli jak się poznali? Jaką mieli przeszłość za sobą w tym momencie? Jak długo ze sobą byli? Czy byli małżeństwem? Czy mieli dzieci? I na czym polegał ten tragiczny koniec?

Gość gość
Zrobilo sie dziwne widowisko z tego tematu. Teraz to juz nie wiem o co w tym wszystkim chodzi

Gość gość
Autorze - za dużo chciałbyś wiedzieć, nie będę opisywać szczegółów. Dodam tylko, że bardzo bliska mi osoba z takiego związku - nie żyje..

Przykro mi, że ktoś z osób Ci bliskich zmarł. Rozumiem, że pewnie nie była to śmierć naturalna, więc tym bardziej przykro o takim temacie rozmawiać. Spytałem, bo sam goły fakt, że ktoś z kimś był i mu nie wyszło nie jest żadną nauczką dla innych, w tym dla mnie. No ale nie namawiam Cię na szczegółowe wyjaśnienia. Pozdrawiam.

@12.53 - początkowo chodziło o to, co w mojej stopce; @potem zaczęło chodzić o to, by mi niezbyt kulturalnie wytłumaczyć, że pomysł ten nie ma sensu; @a na końcu podjąłem rękawicę i na podstawie wpisów jednej z aktywniejszych uczestniczek dyskusji zrekonstruowałem profil kafeteryjnego eksperta, którym okazała się pani w wieku lat ok. 41, mężatka od lat 21, którą mąż przez kilka lat zdradzał a mimo to nie była w stanie go opuścić; @obecnie zależałoby mi na powrocie do sensu pierwotnego, czyli na spokojnej i kulturalnej rozmowie o tym, jak stworzyć wartościowy związek. @ mam nadzieję, że trochę pomogłem, pozdrawiam :)