Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
a skad wiesz ze jest skromna? zapatrzenie jest straszne charakterystyczne dla chlopcow z podstawowki jest nienaturalna i widac ma to w charakterze bo i za malolaty na tym klipie byla sztuczna i sztywna jak kij od mopa i zapatrzona w siebie pucolowata dziewucha i zostalo jej to i pozniej tak naprawde ma kilka cech wygladu ktore sa spoko i prosci ludzie z komleksami sie ich chwytaja i na tej podstawie buduja calosc opinii.a to co najwazniejsze i czego nijak nie zoperujesz jest u niej brzydkie tzn oczy i mimika i wynikajace z niej wrazenie jakie robi .bo jeszcze nos sobie od biedy moze zrobic a jak troche przytyje to widocznie jej tez duzo idzie w twarz jak za malolata albo na cos chora nie wiem ale wtedy twarz robi sie jej pucolowata a rezzsta w miare zgrabna i tez znacznie gorzej wyglada

Gość gość
ona jest chuda i ladna.to wam sie nie podoba zazdrosne brzydule z kafe.

Gość gość
Znowu ta obleśna dziewucha, no ale o gustach się nie dyskutuje. Zastanawia mnie tylko jaki desperat wstawia tu znowu filmik z nią(a może ona sama). Chłopie jak ci się ona podoba to się za nią bierz, na łatwą wygląda. Ale nie próbuj już wciskać wszem i wobec że ona się tak wszystkim podoba, bo tak nie jest. Niech dotrze do twojej pustej łepetyny, że wiejska mordka i burka z włosów nie każdemu leży.

Gość gość
To nagranie z wyborów miss dopiero pokazuje, jak przeciętną ma twarz. Ale przynajmniej włosy tam miła ludzkie.

Gość gość
Normalna, ladna dziewczyna z normalna figura. Ale z tymi wiszacymi, nierownymi strakami wyglada wrecz karykaturalnie. Czy ta dziewczyna nie ma lustra w domu?!!!! Albo moze ma to byc jej znak rozpoznawczy w celu przyklucia uwagi mediow?!

Gość gość
przeciez TO JEST MISS WIEC WLOSY MUSI MIEC DŁUGIE

Gość gość
Moja sąsiadka tez startowala w Miss,miss polski a jest paszczarą tylko ma kilka elementów zrobionych,zawsze chodziła z tzw. karkami , niekoniecznie trzeba wygladac jak kark ale mieć jego gust i mentalnośc nawet pod krawacikiem i pieje sie na widok byle czego.Jak dla kogos wystepowanie w konkursie miss to wyznacznik czegokolwiek pewnego (poza próznoscia i deficytem skromnosci) to gratuluje . Tak samo wierzcie że każdy ksiądz jest święty bo to ksiądz , nauczyciel akademicki to geniusz , a jak nosi okulary to +20 punktow w skali IQ wyzej i oczywiście przeczytał milion ksiazek . Biedota kafeteryjna Dziopsko jest brzydkie i nieprzyjemne

Gość gość
zwykła dziewczyna,miła okrągła buzia,ładny usmiech i włosy ale do piękności jej daaaaaleko. i nie jestem zazdrosnym pasztetem,bo nie ma o kogo

Gość gość
zazdrosc

Gość gość
brzydka, ale ma ładne włosy. Też będę takie mieć niedługo tylko w moim ładniejszym kolorze :)

Gość sosssssss
super wlosy :D

Gość gość
No,tez zapuszczam :) Jej wlosy sa git :)

kobitki zapuszczac wlosy bo krotkie jeszcze farbniete sa obrzydliwe :D

Gość gość
Z ta zazdroscia to tez mi sie tak wydaje.Za duzo krytyki wobec dziewczyny,ktora jest calkiem ladna.Juz naprawde brzydkie pasztety wstawialy tu swoje zdjecia i nie byly tak krytykowane,raczej byly chwalone..

Gość gość
co ona tu robi w Polsce robi? frajera szuka by się ożenić i mieć unijny paszport?to nie lepiej od razu do Niemiec Niemca znaleźć?

Gość gość
na Ukrainie wojna a ona tu się wdzięczy sponsora szuka

Gość gość
Ale to juz jest twoje zdanie że ona jest ładna . Ona nie jest ładna. ma kilka ładnych elementow wyglądu ale oceniam ogól zwłaszcza wrazenie . Zreszta najwazniejsze są oczy -ona ma brzydkie . Poza tym wygląda jak świnka gdy przytyje Wg ciebie jeśli ktos kogos krytykuje to jest zazdrosny ? :)Znam piekne cudowne kobiety i nigy takim nie zazdroszcze ale ta osoba pokazana w tym temacie nawet koło prawdziwego piękna nigdy nie stała Piękno to nie tylko ładna twarz ale tez to co ta twarz wyraża i jakie budzi w innych uczucia . Żeby nie byc zbyt wymagajacym można nawet darowac jej kwestie braku posiadania tego czegoś i skupic się na 1. punkcie ale i tu po polega, jest taka sobie i ma brzydkie oczy

Gość gość
ludzie to jaka kobieta znana z tv jest piekna dla was skoro ona nie jest????bez jaj...

Gość gość
Ale to juz jest twoje zdanie że ona jest ładna . Ona nie jest ładna. hb hjb Inna osoba moze sie upierac,ze jednak jest ladna.Nie jestes obiektywna,bo piekno to pojecie wzgledne.

bardzo ladna, w wlosy ma cudne - moze za dlugie ale kuzwa, ja bym sie za takie pociela ;)

Gość gość
Ale to juz jest twoje zdanie że ona jest ładna . Ona nie jest ładna. hb hjb Inna osoba moze sie upierac,ze jednak jest ladna.Nie jestes obiektywna,bo piekno to pojecie wzgledne. MMMMM Czy nie o to wlasnie chodzi w moim wpisie ? :) Ona nie jest ladna. Ty nie znasz mojej plci. Krytyka nie jest z gruntu zawsze motywowana jakimikolwiek emocjami lub postawami. I zabawa w odbijanie pileczek Ona jest wrecz odrzucająca

Gość gość
Najbardziej wymowne jest to ze chyba nikt tu nic nie napisal o jej byc moze pieknych oczach (wg mnie sa nieladne) a wiekszosc skupia sie na wlosach albo zebach ktore sa dodatkiem do urody i owszem duzo dodaja urodzie ale na ogol nie przesadzaja o niej a oczy i spojrzenie, wyraz oczu juz tak i jest to cos niezmiennego najwazniejszego w ludzkim wygladzie - oczy Ona ma brzydkie a przynajmniej nieciekawe, chcac nie byc zbyt brutalnym, cala reszta ozdobnikow jest wiec tylko ozdobniami ale nie sprawia ze stanie sie dla mnie osoba godna wiekszego zainteresowania czy tez nie nazwe jej przepiekna lub ladna . Jest taka sobie

Gość gość
" no... no MOGE zyczyc wesolych swiat... JA jestem z ukrainy, narzeczony bla bla bla" Kurde, dziewczyna jest tak nadeta, toz to idiotka jest i bardzo "spontaniczne" zatrzymanie jej. nie wie na czym skupic wzrok, to do tego goscia, to do kamerzysty..... nadeta idiotka. Nic ciekawego . I te wlosy ktore wciaz jej zachaczaja o spodnie, pewnie wyciera nimi wszystkie brudy z gaci, z autobusow i innych miejsc i zanosi to do poscieli bo pewnie nie myje ich codziennie znajac zycie . Po prostu niechlujne dziewuszysko i bardzo falszywe oczka

Gość gość
Łaske zrobila ze ludziom złożyla życzenia , idiotka . Co za brak kindersztuby i opanowania emocji przed cam wyjdzie w nerwach kto jaki jest . Ale za to full opanowanie do kokieterii wyjątkowo infantylnej i skupionej na sobie i poprawiania włosów i udawania lolitki. Aseksualny babsztylek

Gość gość
Twarz-bardzo ladna Figura-tez Wlosy-marzenie :)

Gość gość
4/10