Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
fe

Gość gość
Nic

Gość gość
Ladne zeby+usta+wlosy Robi na mnie bardzo sympatyczne wrazenie,gdzie wy widzicie falsz ? :O

Gość gość
zazdroszcza urody i dlatego widza falsz... laska mega sympatyczna i mila.....naprawde super przyjazna i ciepla.

Gość gość
Dziewczyna zimna, niesympatyczna, falszywa pozerka, nieprzyjemna egocentryczka

Gość gość
jak mozna zazdroscic czegos co sie nie podoba? :) no myslze ty :) falszywiutka ze ho ho , sztucznie i na sile sie usmiecha

Gość gość
psycholodzy z was ze hoho... laske specjalnie pokazalam kolegom z akademika.. zrobilam eksperyment i tez mozecie to zrobic.. i kazdy mój kolega powiedział,że miła i fajna dziewczyna a do tego ładna.. więc co teraz powiecie?? jakbyscie pokazaly te laske swoim facetom to by sie oblizali az z zachwytu..gwarantuje wam to.. ale oczywiscie nie pokażecie bo boicie sie konkurencji i z zazdrosci byscie padły..

Gość gość
ja tez pokazuje paru osobom, nikomu sie nie podoba, taka pucka, strasznie falszywa, wiekszosc w ogole nie chciala ogladac do konca, trzeba bylo zmusisc, za to przedni ubaw z filmu gdy chodzi z polkietym kijem od miotly i wyciera kurze oraz mruzy oczy i udaje zaskoczenie :)

Gość gość
a co to za strach na wróble?:O

Gość gość
Jestem facetem. Zgadzam sie ze jest nieszczera w przedstawionym materiale ze sie tak wyraze dowodowym

nie wiem dlaczego, ale nigdy nie przekonam się do ukrainek. niby nic mi nie zrobiły, pewnie są to ciekawe i inteligentne kobiety, ale nie zaprzyjaźniłabym się z żadną. ogólnie pani na filmie nie jest brzydka, ładne ząbki, śliczne oczy,zdrowe włosy może ciut za długie, w skali 1-10 ta pani jest mocnym 7,5 :)

Gość gość
sue i to jest madra odpowiedz

Gość gość
ona nie ma ślicznych oczu . śliczne oczy to ma ta osoba http://www.contactmusic.com/pics/mn/20140111/ haiti_home_gala_120114_01/winona-ryder-sean-penn-3rd-annual- help_4020446.jpg a ta świnkowata blondynka jest brzydka

Gość gość
Nie obraź sie Karolina ale wygladasz jak wieśniara

Gość gość
Przypomina mi to,jak wcale nie tak dawno jedna b.ladna dziewczyna wstawila tu swoja fotke.Nasze znawczynie charakterow tak ja zjechaly ze hej Jak mezczyzni zaczeli komplementowac,to zaraz znaczylo,ze sama sie zachwala itd.Powiedzialabym jaki temat,ale zostal skasowany.

Każdy lubi w wyglądzie co innego, ale nie rozumiem jak można mieszać tę dziewczynę z błotem. Jeśli to nie zazdrość, to ja nie wiem co przez Was przemawia.Wy chyba brzydoty nie widzieliście...Osoby piszące, że to wieśniara muszą mieć bardzo wyrafinowany gust. Aż chciałabym zobaczyć waszych nieziemsko atrakcyjnych partnerów, haha. :D

Gość gość
A wiem, masz na mysli te ciemnowlosa falszywa ropuche z ustami niczym joker? dziewczyna po zawodowce, tania tapeciara. No nie, ona nie byla bardzo ladna, tylko tania z wygladu, z ordynarnym spojrzeniem. Z kolei ja przypominam ze na forum nie zidentyfikujesz nioczyjej plci. Przykro mi ze masz taki rynsztokowy gust i nie potrafisz odroznic subtelnoscii naturalnosci od pozy i falszu. Zapewniam ze to cenna i przydatna umiejetnosc Ona takze jest brzydka: http://i.iplsc.com/agnieszka-kaczorowska-z-mama/0003JI0SB9BUEEU4-C116-F4.jpg

Gość gość
":Jeśli to nie zazdrość, to ja nie wiem co przez Was przemawia." X To jestes troche ograniczonym czlowiekiem, jesli widzisz tylko jeden motyw. Opisuje to, co widze i co czuje. Generalnie nie oceniam ludzkiego wygladu w tak radykalny sposob bo mamy ogranczony wplyw na to, jak wygladamy. Tylko w kilku przypadkach siadam na czyjs wyglad, jednym z nich jest nieuzasadnione przekonanie o swojej pieknosci ktore kontrastuje z faktami a swiadczy o tym, ze ten czlowiek ma powaznie wybrakowany charakter. Taka terapia wstrzasowa

Gość gość
moj brat powiedzial ,ze ta laska mu sie nie podoba totalnie..i co??

Gość gość
I nic. Nie jest osamotniony w tej opinii. Jest brzydka i antypatyczna, w ogole nie pociagajaca

Gość gość
A wiem, masz na mysli te ciemnowlosa falszywa ropuche z ustami niczym joker? dziewczyna po zawodowce, tania tapeciara. No nie, ona nie byla bardzo ladna, tylko tania z wygladu, z ordynarnym spojrzeniem. Z kolei ja przypominam ze na forum nie zidentyfikujesz nioczyjej plci. Przykro mi ze masz taki rynsztokowy gust i nie potrafisz odroznic subtelnoscii naturalnosci od pozy i falszu. Zapewniam ze to cenna i przydatna umiejetnosc x A mi z kolei przykro,ze nie wiesz co to kultura osobista i obrazasz inna osobe mowiac,ze ma rynsztokowy gust tylko dlatego,bo podoba jej sie cos innego.Najprawdopodobniej nawet nie wiesz,jaka dziewczyne mam na mysli,bo wyobraz sobie,ze jest tu duzo ciemnowlosych dziewczyn,ktore wstawiaja tu swoje zdjecia.Czekam cierpliwie na to,ze zaraz zostane zjechana,bo niektore osoby nie umieja prowadzic dyskusji bez obrazania innych .

Gość gość
ta dziewczyna jest brzydka, wygląda jak pół-chinka mi się nie podoba

Gość gość
A ja uwazam,ze jest z******ta :)

Gość gość
Milutka dziewczyna,a w dodatku jeszcze sliczna.

Gość gość
hehehe taka ruska baba

Gość gość
A mi z kolei przykro,ze nie wiesz co to kultura osobista i obrazasz inna osobe mowiac,ze ma rynsztokowy gust tylko dlatego,bo podoba jej sie cos innego.Najprawdopodobniej nawet nie wiesz,jaka dziewczyne mam na mysli,bo wyobraz sobie,ze jest tu duzo ciemnowlosych dziewczyn,ktore wstawiaja tu swoje zdjecia.Czekam cierpliwie na to,ze zaraz zostane zjechana,bo niektore osoby nie umieja prowadzic dyskusji bez obrazania innych . xxxx To ze czujesz sie obrazona, nie oznacza, ze nie wiem, co to kultura osobista. Najprawdopodobniej wiem, jaka dziewczyne masz na mysli :) Mam wrecz pewnosc. Tobie nie podoba sie cos innego, tylko rynsztokowego. Nie kazda osoba, ktorej podoba sie cos/ktos z innej bajki, niz moje upodobania, ma kiepski gust. W przypadku dziewczyny, o ktorej piszesz, jesli ci sie ona podoba, to niestety masz gust rynsztokowy i trudno. Nic ci na to nie poradze

Gość gość
Ciekawi mnie tylko,skad twoja pewnosc,ze dziewczyna jest po zawodowce ?O ile wiem,nie podawala takich informacji o sobie? A ze falszywa,to tez na pewno stwierdzilas na podstawie jej wygladu tak ?Moze jest to "gust rynsztokowy" dla ciebie,wiele osob bylo innego zdania ;)

Gość gość
Widze, ze jednak nie masz juz watpliwosci, ze wiem, o kogo chodzi. :) Widze, ze strasznie przejmujesz sie opinia o tej osobie. Ciekawe Wiele osob "powiadasz" uwazalo ja za piekna? Po pierwsze niewiele mnie to interesuje, nie jestes w stanie obiektywnie stwierdzic, ile osob wypowiadalao sie pod tamtym zdjeciem, chyba ze jestes pracownikiem tego forum, a nawet jesli bylabys pracowniekim i miala dostep do takich informacji, z kolei nie wiesz, co to za osoby i czy liczlabys sie z ich zdaniem w jakiejkolwiek dziedzinie zycia, gdybys ich poznala osobiscie. Poza tym, WIELE za czym ma przemawiac? Wielu facetow teraz w tym momencie przeszukuje internet w poszukiwaniu osob, ktore prezentuja rozne skrajnosci w wygladzie, ktore im sie podobaja, szczegolnie (lub wylacznie) podniecaja, np chorobliwie otyle lub chorobliwie wychudzone itp. a co tu dopiero mowic o takich ordynarnych tapeciarach, jak tamta. Pewnie ze i takie maja swoich koneserow . Osob z gustem rodem z rynsztoka jest, owszem, wiele.

Gość gość
ZWYCZAJNA

Gość gość
Przykro mi ze masz taki rynsztokowy gust i nie potrafisz odroznic subtelnoscii naturalnosci od pozy i falszu. Zapewniam ze to cenna i przydatna umiejetnosc x Wiec zakladam,ze ty potrafisz i jestes swiecie przekonana,ze w tym przypadku jetes obiektywna ?Jesli ta dziewczyna byla tania tapeciara,ta watpie,czy ty w ogole kiedykolwiek widzialas kobiete,ktora wyglada jak tania tapeciara.Ale najbardziej mnie ciekawi,skad chcesz wiedziec,ze ona jest po zawodowce?Wywnioskowalas to z jej "ordynarnego spojrzenia",czy jak ?