Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość 777
Bardzo ładna dziewczyna. Sympatyczna miła wrażliwa. Przynajmniej takie sprawia wrażenie. Ma też piękne włosy!!

Gość gość
Najbardziej mnie smiesza znawcy od siedmiu bolesci,ktorzy twierdza,ze pusta albo falszywa :D Na podstawie takiego filmiku nie mozecie nic powiedziec,nie kompromitujcie sie :D

Gość gość
Wiec zakladam,ze ty potrafisz i jestes swiecie przekonana,ze w tym przypadku jetes obiektywna ?Jesli ta dziewczyna byla tania tapeciara,ta watpie,czy ty w ogole kiedykolwiek widzialas kobiete,ktora wyglada jak tania tapeciara.Ale najbardziej mnie ciekawi,skad chcesz wiedziec,ze ona jest po zawodowce?Wywnioskowalas to z jej "ordynarnego spojrzenia",czy jak ? X Człowieku malej wiary.... ;) .... Widzialam ci ja tapeciary, tanie tapeciary, bardzo tanie tapeciary, bardzo bardzo tanie tapeciary itd....Ta dziewczyna w moim mniemaniu prezentowala sie na fotografii - wypisz wymaluj - jak tania, choc moze w rzeczywistosci byc nawet bardzo tania. Nie wykluczam takiej mozliwosci a nawet z duza doza prawdopodobienstwa taka opcje zakladam :D Okreslenie jej mianem dziewczyny po zawodowce bylo figura retoryczna, majaca wydzwiek pejoratywny w tym przypadku (bo przeciez nie musialo, osoby po zasadniczej szkole zawodowej to niejednorodna grupa ludzi, czesc bardzo przyzwoitych i zaslugujacych na duzy szacunek), to był rzut skojarzeniowy. Nie interesuje mnie, jakie szkoly ewentualnie ta osoba konczyla, grunt ze w czesci odbiorcow (miedzy innymi u mnie) jej twarz bedzie budzila wlasnie takie skojarzenia, nawet gdyby postarala sie o liczne tytuly naukowe Ani ja nie jestem obiektywna, ani ty.

Gość gość
Bardzo brzydka dziewczyna. Antypatyczna niemiła bezduszna. Przynajmniej takie sprawia wrażenie! Włosy ma ... do du*y! I to jest fakt ;)

Gość gośćan
nic mi sie w niej nie podoba a te wlosy to juz dotalna porazka. do pasa tak ale nie do kolan, masakra.

Gość gość
Bardzo ladna.A ci,ktorzy pisza,ze brzydka-to wybacz,sa zazdrosni ;)

Gość gość
Wybacz ale dziewczyna paskudna do tego klasyczna wiesniara i takiegos chlopaka ma wiesniaka brzydkiego.Kazdy kto twierdzi inaczej cierpi na wrodzone bezguscie ale co o urodzie moga wiedziec zonaci z paskudnymi zonami co ich w dodatku nie kochaja?=> jakby to tlumaczylo motywacje do zaprzysiezenia sie na cala wiecznosc z brzydka baba.Ani urody ani milosci Wybacz-tacy nic nie wiedza o urodzie i leca na takie wiesniary jak ta i kaczorowska i tym podobne paskudy

Gość gość
Zonaci z paskudnymi zonami sa najgorsi. Wertuja internet i podoba im sie co druga. Sa tacy faceci bez gustu. Jeszcze gorsza jak nie uprawiaja seksu od lat to w ogole traca rozeznanie w tych sprawach . Ale no po prostu sa ludzie bez gustu w tym wzgledzie, moze za duza popedliwosc wrodzona i jeszcze podsycana caly czas sprawia ze praktycznie wszystko im sie podoba co spelnia kilka kryteriow w wygladzie . Nam nic do tego. Niech odkopuja temat tej falszywej prostaczki-wiesniaczki czy innych ordynusek jak nie maja co robic

Gość gość
No właśnie. Jak pokochał brzydką to ok, normalne. Ale co o urodzie kobiet może mówić facet co ma brzydką i nawet nie kocha? No co? Dajcie spokój

Gość gość
Niech odkopuja temat tej falszywej prostaczki-wiesniaczki czy innych ordynusek jak nie maja co robic x Ktoś, kto tak się wyraża o drugim człowieku, zupełnie bez przyczyny, bo chyba nie zrobiła ci krzywdy, jak ma być nazwany? Kulturalnym człowiekiem? Także takie zdanie, można wyrazić inaczej. Można, ale trzeba spełnić jeden warunek, być dobrze wychowanym.

Gość gość
Także takie zdanie, można wyrazić inaczej. Można, ale trzeba spełnić jeden warunek, być dobrze wychowanym. x Nie. Pierwszym warunkiem jest wola, chec wyrazenia tego w inny sposob w danej chwili. W tej chwili moja wola byla taka. Nazywam to, co widze. Zachowanie prezentowane w filmie -tej dziewczyny- mialo w mojej ocenie znamiona prostactwa i wiesniactwa, co uzasadnialam wyzej, o falszu nie wspomne. Pozdrawiam

Gość gość
A co do nazywania mnie, czy tez przypisywania mi cech roznorodnych - wolna wola i powodzenia zycze w tym wzgledzie

Gość gość
Ktos tu widze zaciecie walczy i nie odpusci zadnemu komentarzowi,ktory nie popiera,ze dziewczyna jest paskudna, klasyczna wiesniara i kto inaczej twierdzi cierpi na wrodzone bezguscie...daj sobie spokoj 🖐️ Nikt tu nie jest obiektywny,ty tym bardziej nie.

Gość gość
Ktos tu widze zaciecie walczy i nie odpusci zadnemu komentarzowi, ktory nie popiera, ze dziewczyna jest ladna, wrazliwa i kto inaczej twierdzi cierpi na zazdrosc pospolita...daj sobie spokoj Nikt tu nie jest obiektywny,ty tym bardziej nie.

Gość gość
Haha no to musze cie rozczarowac:) To byl moj pierwszy komentarz.Nie zalezy mi tak bardzo,co inni o tej dziewczynie mysla.Ale ty masz najwidoczniej jakis problem :)

Gość gość
Do kogo piszesz? To byl moj pierwszy komentarz. Skad wiesz, ze mam problem?! Nie moge znalezc sluchawek do telefonu! ! Niezla/y jestes! :) Pozdro

Gość gość
Rozpoznalam ciebie,bo juz od samego poczatku starasz sie przekonac wszystkich o swojej racji,nie odpuscisz nikomu.Nie trzeba byc wybitnie inteligentnym,zeby stwierdzic,ze to jestes ty.Pogodz sie z tym,ze dziewczyna moze sie podobac ;) 🖐️

Gość gość
*do swojej racji mialo byc :)

Gość gość
@ gość wczoraj Rozpoznalam ciebie,bo juz od samego poczatku starasz sie przekonac wszystkich do swojej racji,nie odpuscisz nikomu.Nie trzeba byc wybitnie inteligentnym,zeby stwierdzic,ze to jestes ty.Pogodz sie z tym,ze dziewczyna jest brzydka. ;)

Gość gość
Oj tam, Wysocki ma brzydkiego babsztyla w domu, więc podoba mu sie byle żaba. Był młody - podobały mu się brzydkie, to co? na starość nagle ma mieć wysublimowany gust? ;)

Gość gość
@ gość wczoraj Rozpoznalam ciebie,bo juz od samego poczatku starasz sie przekonac wszystkich do swojej racji,nie odpuscisz nikomu.Nie trzeba byc wybitnie inteligentnym,zeby stwierdzic,ze to jestes ty.Pogodz sie z tym,ze dziewczyna jest brzydka. oczko.giflapka.gif x Czy stac cie na cos innego niz cytowanie moich wypowiedzi i przerabianie ich,czy moze twoj niski poziom inteligencji ci na to nie pozwala?

Gość gość
@ gość dziś Czy wpis z wczoraj nie jest czyms innym niz cytowaniem twoich wypowiedzi i przerabianiem ich, czy moze twoja niska inteligencja nie pozwala ci stwierdzic, czy to jestem ja, czy nie-ja? :)

Gość gość
Nie wiem,po co upuje ten temat,ale skoro dziewczyna jest taka brzydka,to bys sie tak uporczywie nie czepiala.Musialo cie cos zabolec-czyzby kompleksy ? Serio,usmialam sie,bo inaczej dalabys sobie dawno spokoj :) Juz sobie wyobrazam,jakim sfrustrowanym pasztetem musi byc moj odbiorca :D 🖐️ Ach no tak,czekam niecierpliwie na twoj komentarz :)

Gość gość
Cudo

Gość gość
Maszkarona to masz w domu, Wysocki. :) A ta twoja "kałuża" to zawsze taka zmanierowana, znerwicowana, ze wzmożonym napięciem mięśniowym, wywijająca teatralnie "rączkami" jak jakaś zaburzona?

Gość gość
Taka se,dość ładna ale bez szału.Nie rozumiem dlaczego aż takie emocje wyzwala zwykła dziewczynina.A najlepsze są domorosłe panie psycholog co prawdziwe analizy osobowosci tu przeprowadzają

Gość gość
Paskudna, Wysocki, paskudna. Fałszywa i odpychająca. :)

Gość gość
A najlepsze są domorosłe panie psycholog co prawdziwe analizy osobowosci tu przeprowadzają x No,psycholozki od siedmiu bolesci :D

Gość gość
Paskudna, Wysocki, paskudna. Fałszywa i odpychająca. :)