Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO NAJBARDZIEJ PODOBA SIE WAM W TEJ DZIEWCZYNIE

Polecane posty

Gość gość
smiac mi sie che z was.. alez zazdrosc was zżera...ona zachowuje sie super tutaj przed kamera...jest bardzo milutka i sympatyczna...to kamerzysta ja zagadal więc ona ladnie zrobila o co prosil a mogla powiedziec zeby spadal....jest swiadoma swej urody i to widac..wie ,że jest piękna

Gość gość
jak laleczka wygląda.

Gość gość
A widziales ty kiedys jak ktos komu cos daje, jałmużne albo coś? Mozna to zrobic na rózne sposoby.Jak ktoś z wyższoscia i łaska komus rzuca to tylko poniża"biorce"albo jak skupia się na Powiedzenie z nadętą minką "no,no mogę życzyc wesołych świąt" 00:16 bezcenne :) przecież ona jest max głupia, z zaskoczenia bardzo ciekawe rzeczy z człowieka wyłażą Dziewczyna jest pusta i próżna a miła jest na pokaz,jest sztuczna Odtwarzajac film kilkakrotnie za każdym wzbudza większa antypatie Nie jest inteligentna , ani ciepła,ma trudności żeby sie odnaleźc w tej sytuacji, przykrywa wszystko wyuczonym uśmiechem i próbami kokietowania i kamerzysty i tamtego gostka . Mimika nieadekwatna do tematów i widać ze musi nad nią panować z rozmyslem, zmieniajac temat na wojne musiała siłą zmusić się do smutnej minki co pokazuje że tak naprawdę ma gdzies sytuacje swojego kraju. Płytkie odpowiedzi , wlaściwie nawet brak konstruktywnej wypowiedzi i jeszcze ten wyraz oczu "aaaa w tylku to mam , coś musze wymyślec na szybko" 00:54 a potem powrót do głupokowatego smile and lans w jednej sekundzie przestawia się z jednego tematu który ma w gruncie rzeczy gdzieś, o który pyta facet, na temat który u niej jest top trendy czyli "JA",nie potrafi przekroczyc tej granicy, zapominajac o sobie i o tym jak wypada a skupienie się na rozmówcy i świecie zewnętrznym

Gość gość
A widziales ty kiedys jak ktos komus cos daje, jałmużne albo coś? Mozna to zrobic na rózne sposoby.Jak ktoś z wyższoscia i łaska komus rzuca to tylko poniża"biorce"albo jak skupia się na sobie i swoich odczuciach żeby znakomicie się poczuc jako filantrop i zacny czlowiek. Powiedzenie z nadętą minką "no,no mogę życzyc wesołych świąt" 00:16 bezcenne :) przecież ona jest max głupia, z zaskoczenia bardzo ciekawe rzeczy z człowieka wyłażą Dziewczyna jest pusta i próżna a miła jest na pokaz,jest sztuczna Odtwarzajac film kilkakrotnie za każdym wzbudza większa antypatie Nie jest inteligentna , ani ciepła,ma trudności żeby sie odnaleźc w tej sytuacji, przykrywa wszystko wyuczonym uśmiechem i próbami kokietowania i kamerzysty i tamtego gostka . Mimika nieadekwatna do tematów i widać ze musi nad nią panować z rozmyslem, zmieniajac temat na wojne musiała siłą zmusić się do smutnej minki co pokazuje że tak naprawdę ma gdzies sytuacje swojego kraju. Płytkie odpowiedzi , wlaściwie nawet brak konstruktywnej wypowiedzi i jeszcze ten wyraz oczu "aaaa w tylku to mam , coś musze wymyślec na szybko" 00:54 a potem powrót do głupokowatego smile and lans w jednej sekundzie przestawia się z jednego tematu który ma w gruncie rzeczy gdzieś, o który pyta facet, na temat który u niej jest top trendy czyli "JA",nie potrafi przekroczyc tej granicy, zapominajac o sobie i o tym jak wypada a skupienie się na rozmówcy i świecie zewnętrznym

Gość gość
A tak na dobra sprawe, ona przecież nie złozyla żadnych życzen nikomu. To zadeklarowanie gotowości do złożenia życzen nie było życzeniami :) Po prostu pełne skupienie na sobie, gdyby tak z nia pogadac to pewnie wszystko sprowadzilaby do siebie i trajkotala bez pytania, jak juz zdażyla w jednym ciagu zacząc nawijac bez pytania o swoim narzeczonym , ozdobach swiatecznych recznie robionych lol ale o życzeniach zapomniała. Chyba nie potrafi składać biedaczysko ;) nie nauczona

Gość gość
dlaczego mam zazdrościć jakiejś lasce której nie znam i nigdy nie poznam.nie jest dla mnie konkurencja na żadnym polu,nie odbije mi faceta,nie zrobi mi żadnej krzywdy i nie mam obowiązku uważać,że jest piękna,bo moim zdaniem nie jest.

Gość gość
CUDO

Gość gość
Cudo,prawda ?Tez tak uwazam :)

Gość gość
czy ona była na kindgirls ?

Gość gość
na czym??

Gość gość
A na podstawie czego twierdzisz,ze falszywa ?

Gość gość
Taa sliczna dziewczyna to zaraz falszywa.glupia itd.Znacie ja,ze tak sie wypowiadacie ?

Gość gość
I nie mowcie mi,ze to widac po gestykulacji,po sposobie jej mowienia itd. bo to bzdury.

Gość gość
jak sie odchudzi to wyglada wzglednie, lecz wciaz jest brzydka. widze juz wiele zdjec jej i jej chlopaka, ktory tez jest brzydki i jednak cofam zdanie poczatkowe-juz nic mi sie w niej nie podoba, nawet wlosy ktore moglyby byc jej ozdoba potraktowala z radykalna przesada i wpadla w jakas obsesje dlugosci ktora ma wprawiac innych w oslupienie, podziw, zachwyt, w gruncie rzeczy biedna osoba ktora ciagle szuka poklasku jest brzydka, ma brzydkie oczy, falszywe spojrzenie falsz az wylewa sie z filmu, gdzie praktycznie wcale nie zachowuje sie naturalnie, tylko gra, sa momenty gdy nie smieje sie oczami tylko ustami, pozerka

Gość gość
Widzieliście kiedyś naprawdę brzydkich ludzi? p*****lnijcie się w łeb debile...

Gość gość
a skad mozesz widziec jej wiele zdjęc?? wiem ,że to miss ale ona chyba moze byc komentowana ale juz jej facet nie moze.. i w tym momencie wnosze sprawe do sądu..bo tak sie składa ,że te dziewczyne znam i powiedzialam jej o tym wątku.....sprawa znajdzie si e w sądzie..jakim prawem ktos tu dal ten link?? to nielegalne..i nie jest to osoba publiczna.. sprawa zgloszona zostaje na policje.

Gość gość
jest brzydka, ma brzydkie oczy, falszywe spojrzenie falsz az wylewa sie z filmu, x Hahaha usmialam sie :D

Gość gość
No ale ja nie widze zadnych zdjec.Zawsze wychodzi mi to : An error occurred while processing your request. :O

Gość gość
jest brzydka, ma brzydkie oczy, falszywe spojrzenie falsz az wylewa sie z filmu, x Hahaha usmialam sie smiech.gif x Super, smiech to zdrowie, to mile pomoc komus wprowadzic sie w ten przyjemny stan :) Szkoda tylko ze mnie to kosztowalo najpierw ogladanie tej falszywej dziewczyny, a nastepnie komentowanie, bo towarzyszyy temu przeciwne emocje, jakie ona wywoluje i bynajmniej zazdrosc, jak to niektorzy sugeruja, nie wiedziac co odpisac. chociaz ten klip byl dosc zabawny, jak wycierala kurze z szafek i podpierala cos tam

Gość gość
ktos , kto wstawil tu link z jej filmikiem niech sie boi....jestem po prawie i niestety ,moze pozwac cie ta dziewczyna.

Gość gość
w tym momencie zgłaszam do prawnika ten watek. sprawa w sądzie jest pewna dla was.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=PLSYYhubS2Q o, 00:52 - 00:56 - to bylo dosc zabawne, oczywiscie zalosne, zenujace i w konsekwencji juz z napiecia pojawia sie smiech, kwintesencja jej "spontanicznosci". slon w skladzie porcelany, sztywna dziewczyna chciala zrobic kariere w fachu gdzie trzeba byc wyluzowanym, swobodnym w kontaktach z innymi,wskazana serdecznosc w bezsposrednim kontakcie . ale jest w niej jakas blokada, brak charyzmy, brak ciepla, nie "wychodzi" do ludzi w swojej postawie i zachowaniu,wyglada na introwertyczke i nerwusa

Gość gość
Brzydka

Gość gość
i bynajmniej zazdrosc, jak to niektorzy sugeruja, nie wiedziac co odpisac. x A ja mysle,ze wiele osob wlasnie z zazdrosci nie wie co napisac i desperacko czepia sie czegokolwiek.No tak,ladna,to zaraz falszywa,glupia itd.Nie mowie akurat,ze ty,ale jestem pewna,ze niejednej osobie ta dziewczyna moze sie podobac a wpisy niektorych tutaj az zalatuja zazdroscia ..

Gość gość
Ma bardzo długie włosy, typowo słowiańską urodę, grube uda. X Moje rady, podciąć włosy do pasa, popracować nad sylwetką i będzie idealnie:).

Gość gość
A ja mysle,ze wiele osob wlasnie z zazdrosci nie wie co napisac i desperacko czepia sie czegokolwiek.No tak,ladna,to zaraz falszywa,glupia itd.Nie mowie akurat,ze ty,ale jestem pewna,ze niejednej osobie ta dziewczyna moze sie podobac a wpisy niektorych tutaj az zalatuja zazdroscia .. x Wybacz, ale ona jest antypatyczna. Nie jest ani ladna, ani mila. Ona ,owszem, probuje grac mila i sympatyczna, lecz jej to nie wychodzi. To taki ideal do ktorego zmierza czesc niedojrzalych kobiet, mysla ze sa piekne, bo ktos im tak powiedzial, starowaly w jakims konkursie, zrobil im ktos sesje, to utwierdza je ze wygladaja przepieknie, jeszcze pewnie non stop ludzie kadza jej ze ma wspaniale wlosy i koniecznie chca grac milutkie, fajniejsze niz sa w rzeczywistosci, dobre, wrazliwe, troszke nieporadne, dziecinne, po prostu czuc te nienaturalnosc . Za kilka lat przejdzie jej udawanie kogos kim nie jest, chyba ze zdziwaczeje do reszty Jej chlopak tez nie ma urody modela, wrecz przeciwnie