Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E papierosy szkodliwe czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam moja córka rok temu kupiła sobie e papierosa zachwycona była paliła non stop az po jakimś czasie stwierdziła że zle się czuje bolał ją żołądek na początku nie wiedziałyśmy dla czego, pewnego dnia chyba po 2 miesiącach powiedziała że przestanie palić tego papierosa a po kilku dniach bule żołądka po prostu minęły, teraz papieros za 300zł leży gdzieś w szufladzie a ona wróciła do zwykłych papierosów. Wiele ludzi się pewnie przejechało na tych e papierosach chociaż często widzę ludzi z tymi e papierosami. Wyprodukują coś co po prostu szkodzi zdrowiu a ludzie to kupują. Ja i syn nie palimy i jest nam dobrze, syn sportowiec a ja się nie nauczyłam pozdrawiam...

Gość gość
w e papierosie jest taka sama nikotyna jak w fajkach i substancje szkodliwe też są, tylko że jeszcze tak naprawdę nikt nie wie.. czy gorsze od analogów czy lepsze. E papierosa mamy w ustach (płucach) częściej niż analoga i moim zdaniem to jest gorsze od analogowych fajek. Bo ciągniesz ciągle.. ja na poczatku czułam się "niby" lepiej, później dostałam wysypki koło ust i wróciłam do analogów. Ostatecznie rzuciłam fajki całkowicie

Gość Adonis100
Bóle brzucha mogły być spowodowane "przedawkowaniem" czyli po prostu zbyt częstym pociąganiem e-papierosa. Nadmiar nikotyny w organizmie nie jest przecież dobry. To prawda, że elektronicznego papierosa pali się częściej. Ale mi pomógł on zdecydowanie ograniczyć fajki. Trzeba robić wszystko z głową, ja z moim zestawem tabaque radzimy sobie naprawdę dobrze.

Gość mikejlaa
Dokładnie, w takim przypadku wystarczy używać liquidów w niższą zawartością nikotyny, ja na przykład palę FOOF Caffe Latte low 10 ml i nic mi nie jest :) A palę dość często.

Gość gość
Foof ma w ogóle fajny wybór liquidów "light", praktycznie nie czuje się różnicy :)

Gość Romualda
Foof jest dobry, lubię, ale bardziej podchodzą mi liquidy Tabaque, sprawdźcie :)

Gość gość
A ONE ktoś palił? Moim zdaniem ciekawe mieszanki mają.

Gość gość
efajki są nawet zdrowsze od jedzenia w supermarketach

Gość gość
E-papierosy muszą przejść wiele badań zanim trafią na rynek. Przeprowadzaniem takich badań zajmuje się firma www.smoky-lab.pl Jeżeli e-papierosy przechodzą u nich badania to nie trzeba się ich obawiać. Zwykłe papierosy na pewno są o wiele bardziej szkodliwe.

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…