Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlesieztymczuje

Grzybica dwóch paznokci u stóp

Polecane posty

Gość zlesieztymczuje

niedlugo wyjezdzam i nie dam rady pojsc juz do lekarza, zauwazylam ze na najwiekszych palcach u stop paznokcie sa zolte, krusza sie przy obcinaniu i "dziwnie" z nich pachnie kiedy obcinam. Moze sie ktos orientuje czy istnieja jakies bez recepty specyfiki albo domowe sposoby zeby to wyplenic? plytka paznokci nie jest cala zzolkniety, na jednym jest pasek i to prawie juz na koncu paznokcia, a na drugim dwie zolte kreski. Co z tym robic ?

Gość gość
cholera nie wiem ,ale też to mam , próbowałam schoola ale lipa , i to tylko duze palce /paznokcie/ . narazie odpuszczam i robie hybrydę bo chodze na basen ,na wiosne idę do lekarza

Gość zlesieztymczuje
Masakra, dobrze ze sa lakiery to mozna to dziadostwo zamalowac. Najbardziej boje sie ze mi sie calkiem pokrusza bo ciezko je obciac czasami:o myslalam, ze moze w aptece cos znajde......

Gość zlesieztymczuje
co to hybryda ?

Gość gość
to cos pomiędzy tipsem a lakierem lakier który utwardza się lampą UV, trwały jak cholera, wytrzymuje nawet do 3 tygodni

Gość zlesieztymczuje
i co daje? :) nie slyszalam o tym.

Gość gość z 1055
na pewno nie pomaga na grzybice ,ale przynajmniej masz 3 tyg pięknych pazurków i nic sie nie ściera jak przy zwykłym malowaniu ,wiec stale "to dziadostwo" jest zasłoniete.

Moj maz tez ma ten problem wlasnie u stop niewiem od czego to ?i jak to leczyc

Gość gość
Na grzybice najlepszy jest czosnek. Nalezy go rozgniesc i przylozyc np na paznokcia

Jeśli grzybica to może warto stosować te punktowe kremy które można spokojnie kupić w aptece a jeśli to nie pomoże to może warto przekonać się do laserowego leczenia grzybicy paznokci. Mogę Ci polecić centrum do którego sama chodzę na peelingi i wiem, że tam takie zabiegi wykonują - http://www.beauty.com.pl/pl/leczenie-grzybicy-paznokci