Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość124578

Wygrałem w internecie 16 tyś zł. Czy US zabierze mi jakiś podatek ???

Polecane posty

Gość gość124578

Gram w zakładach bukmacherskich przez internet w angielskiej firmie - bet365. Od wygranych nie jest zabierany podatek tak jak to jest u lokalnych bukmacherów w Polsce - 12%. Rok temu wpłaciłem sobie 1 000 zł a dziś mam ugrane 16 tyś. Trzeba w końcu to wypłacic bo po co czekac ? Tym bardziej, że napisane jest że w ciągu dnia można maks. 6 tyś wypłacic ( w sensie że na dobę taki jest limit wypłat ). Jutro zrobię sobie wypłatę - 6 tyś. Czy US albo jakaś inna instytucja może mi podatek policzyc z tego ? BET65 nie pobiera żadnych opłat manipulcyjnych przy wypłatach tak więc przeleją mi to ile bedę chciał i ani grosza mniej.

Gość gość
Poniżej 15 tysi bank nie ma obowiązku informowania US

Gość gość124578
15 tysi łącznie czy w jakimś okresie czasu ?

Gość gość
ale farciany jestes buuu

Gość gość124578
eee tam farcany. Rok czasu grałem lekką progresją. Dużo mnie to kosztowało rozwagi, koncentracji i myślenia. To nie jest tak łatwo. Łatwo to jest się wyzerowac. No i jak z tym podatkiem ?

Gość gość124578
up

Gość gość124578
up

Gość gość
Spytaj naczelnego gracza bukmacherskiego urzędującego na kafe czyli przemka 24 lata, występuje tu pod nickiem jezus 24 lata tu np podał typy dziś http://f.kafeteria.pl/temat/f1/typ-z-nba-na-noc-od-mistrza-p_6143204 on wygrywa setki tysięcy bo screeny i filmiki dawał i jakoś skarbówka go omija bo ponoć wypłaca sobie jakąś kartą skrill prosto w bankomatach