Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Porzuciłam kochanka i czuje się pustkę?

Polecane posty

Gość gość
Kotka poes jak można sypiac z czteroma facetami fuj.... jeden Ci nie wystarcza???

Gość gość
Koala, jednak masz cykora przed podaniem namiarów,haha. 100% , że ten twój byłby tylko ex-twój. Mogłabyś na rzęsach stawać i klepać definicje o idealności waszego związku a on i tak by wylądował w moim łóżku. Nie takie przeszkody pokonywałam, żeby osiągnąć to czego chciałam.Nie podbijaj sobie ego, byłabyś dla mnie nawet nie rywalką a ledwie erzacem kobiety. Takie jak ja są wszędzie.Zamknij najlepiej swojego chłopinę, karm i pój, niech nie wychodzi z domu, bo któregoś razu nie wróci.I powietrze z ciebie zejdzie. Jesteś tylko sflaczałym balonikiem, tymczasowo napompowanym.

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą choćby leżała na marmurowej posadzce! :D

Gość gość
Szmata zawsze pozostanie szmatą choćby leżała na marmurowej posadzce! :D..

coz, sypiam z czterema nie czteroma.... a jak mozna? normalnie, sciagasz ciuchy i idziesz do lozka albo wjacuzzi, albo kuchni, jadalni, sypialni, ogrodu.... i jeszcze w wielu, wielu innych miejscach....

Gość gość
Kotka brawo , jestem za , jak szaleć to szaleć. .

Gość koalaah
To ty próbujesz podbijać sobie ego dawaniem d**y byle komu, musisz mieć straszne kompleksy i kawał smutnego życia za sobą. a rzeczywistość wygląda tak ze tylko się staczasz. W końcu pewnie to zauważysz bo już praktycznie jesteś na dnie. Pustka, życiowa pustka i tyle. Faceci może i cie ****aja, jacyś desperaci, ale gardza tobą i maja cie za zero.

Gość gość
Koala, ja żyję, mam kogo i co chcę, bywam i przebywam gdzie chcę a ty erzacu kobiety z makijażem kosmetykami z Rossmanna? Wieczna udręka , czy starczy do 1 . W moich firmach zatrudniam takie indywidua, obserwuję jak chcą rozwinąć skrzydła a potem z satysfakcją wypi.... na bruk. Żałosne potomkinie roztrząsaczy obornika... Ach, głupie jesteście i będziecie.

Gość gość
Parweniuszko wyżej, nie zadzieraj, czego nie trzeba, bo patrząc na styl pisania słoma z butów wystaje. Najwyraźniej zapomniałaś, że frak zaczyna dobrze leżeć w trzecim pokoleniu :P :P :P

Gość gość
Potomku fornala a przez to pańszczyźnianego chłopa, na moich przodkach frak leżał jak ulał,zanim ty wiedziałeś , że taka rzecz i takie słowo istnieje. Sfolguj, bo żyłka ci pęknie i ksiądz z grabarzem zarobią a a w ZUS-ie panienki dostaną premię za przedwczesne wykreślenie cię.