Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lotto kumulacja 30 baniek co myślicie??

Polecane posty

Gość gość

taka kasiora da radę wygrać całość ,co byście zrobili z taką forsą,mam znajomego który twierdzi że tam jest kombinacja i nie sposób wygrać ja myślę że jest inaczej a wy jak myślicie że kombinują??

Gość gość
wczoraj liczby dość ciekawe 3;4;5;9;43;49 taki układ że nic dziwnego że nikt nie skreślił.

Gość gość
Być może... Pozatym ja pracuje przy lotto i szczerze jestem zdziwiona bo mało chętnych na gre dzis bylo

Gość gość
Moja mnie wkurza bo jak ją pytam ? masz taką kasę co byś zrobiła nie wiem mówi skąd mam wiedzieć jak nie mam? no żadnych marzeń?!aż mnie nosi.

Myślę, że zagram i tym razem trafie przynajmniej 2, a nie 1 jak przy poprzedniej kumulacji. :classic_cool: 10 mln bym przebalował, 15 zostawił sobie na resztę życia, a pozostały hajs minus podatek przeznaczył na jakieś centrum leczenia otyłości u kobiet.:classic_cool:

Gość gość
Ja mam sposób na główną wygraną ale to jest trochę zachodu i angaż dla kilku młodych ludzi no jednym słowem nie małe zamieszanie ale jest to realne i kiedyś przestanę gadać i spróbuję.

Gość gość
Do mnie walą wróżki na komórkę masz ostatnią szansę na wygraną szczęście cię nie opuszcza i jakieś tam wyślij sms a podam ci liczby.

2, 12, 29, 30, 36, 39 100% 20 kilobaniek

Gość gość
ja to się wypowiem z dość ciekawym tematem w lotto ale poczekam na większą ilość wpisów bo chcę mieć wyłączność na odkrycie prawdy o lotto.

ciekawe, że składowymi dwóch ostatnich liczb są trzy z pierwszych czterech cyfr a w przypadku 49 9powstaje także przz zsumowanie 4 i 5:) szanse na wygraną maja kabaliści i wtajemniczenie w numerologię czyli "sami swoi":P ale ich rozpracuję bo nie wierze żeby taka kasa szła w przypadkowe rączki:)

Gość gość
te cyferki powyżej za mądrze są ustawione nie może być za grzecznie stoją .

Gość gość
kabały nie znam i nie słyszałem o takich wygranych ale są naprawdę realne sposoby tylko brak wiary i ignorancja blokuje te energie.

do realnych sposobów to trzeba sporo zainwestować;) a i tak nic nie wygrasz bo to nie jest żadne losowanie

Gość gość
słuchajcie mam pomysł nie do odrzucenia ale nie dla malkontentów tym dziękujemy postawmy hipotetyczną 6 i zbiorowo w np 30 50 osób intensywnie myślmy w czasie losowania że te numery właśnie będą ,jest spore prawdopodobieństwo że te cyfry staną się faktem, wiem że gdyby ,część ludzi potraktuje to jak zabawę a koło zakładam 30 wyśle ten nr zaryzykuje i przy szczerych intencjach kto wie?? może warto spróbować??

Gość gość
jak rozumieć że to nie jest żadne losowanie?

Gość gość
istnieją 3 udokumentowane warianty 1 z udziałem dzieci 2 poprzez sen i3 poprzez zogniskowane zbiorowe myślenie.ZnAM KAŻDY Z NICH TYLKO ZAWSZE CZEGOŚ BRAKUJE.

Gość gość
Te matematyczno logiczne biała magia numerologia to lipa cyganie są dobrzy w te klocki .

Gość gość598
ja w zeszłym roku przez pewien czas skreślałam w każdym losowaniu te same numery i ani razu nie trafiłam nawet 3. Zwykła ściema to całe lotto

Gość gość
ja to boję się wypisywania liczb bez wysyłania bo sporo lat wstecz zdarzyła mi się nie wysłana 6 możecie sobie wyobrazić jak się czułem jak długo to trwało a i dziś nie bawię się szczególnie przy wysokich kumulacjach a jeśli już zgłupieje to niszczę noty przed losowaniem nie jestem maniakiem bardzo rzadko kreślę .

wystarczyłaby nieformalna współpraca z formalnymi umowami;) zbieramy się np w kilkaset osób z kafe i kreślimy wg założeń każdy inne cyfry. musiałbym obliczyć jakie jest prawdopodobieństwo jakiej wygranej przy jakich kosztach jednostkowych i ile zmniejsza te koszty i jednocześnie zwiększa szanse synergia. trzeba by pomyśleć. powęszyć kto prowadzi te punkty, gdzie są zlokalizowane i wszystkie inne szczegóły. każdy może być ważny. nawet dzień losowania.

Gość gość
No widzę że kumasz kolego ale co za odzew jak myślisz jest tu to możliwe napisz jaka rola ,każdego z nas?

nie wiem jaka.słabo sie tym interesuje. Musiałbym przemyśleć. Ale jeszcze nie stworzono takiego systemu, którego wspólnymi siłami nie daloby się rozmontować;)

myśle, że na początek zbieranie informacji konkretnych, później ich systematyzowanie i szukanie prawidłowości. MOżna by przeanalizować historie losowań zarówno pod kątem liczb jakie padały (przydałby się jakiś matematyk do ogarnięcia tego chaosu i informatyk) jak i ludzi, którzy zgarniali nagrody. w ostateczności pozostaje gra minimum gdyby okazało się, że faktycznie jest to przypadek (w co wątpię) czyli granie na takie stawki, których prawdopodobieństwo jest większe niż głównej wygranej. w ostatetczności można sterroryzować prezenterów polsatu czy gdzie tam to oficjalnie losują i nagrać wersje ze swoimi liczbami:P trzymac ich jako zakładników aż do odebrania nagrody a późiniej spiertalać do honolulu:classic_cool:

trzeba by przekupic paru ludzi i wystawić kilku innych do wiatru:( Ale to ryzyko zawodowe:)

Gość gość
no ok. ale powiedz czy wierzysz że nie chachmęcą ?

Gość CAŁA PRAWDA O LOTTO
Lotto należy do Skarbu Panstwa. Łapska maczają wiec w tym politycy Jeśli partia rządząca chce przeforsować jakąś robioną pod siebie ustawę, to obiecuje komu trzeba numery na 30-milionową kumulucję. Albo kumulacja rozbije się na kilku polityków (dla niepoznaki ich żony czy rodziny) A durny plebs składa się na milionowe "łapówki" dla polityków i innych złodzieji- sedziow, prokuratorów, itp... Ale pomarzyć zawsze sobie możecie, tego rząd nie zabrania

Gość gość
Z autopsji znałem takiego modela już nie żyje że miał zapisanych systemowo kilka brulionów numerów i każde losowanie były cyfry w brulionach ale żeby a pułap wtedy wygranej była bańka wygrać ją trzeba by było wysłać kuponów za bańkę to pat bez sensu chyba że kocha ryzyko i odrzuca 2 ;3 zeszyty i wali z ryzykiem.

Gość gość
No ok. a co z tymi z plebsu co wygrywali i dalej wygrywają co wymyśleni przekupieni?

to może być prawda z tymi zakamuflowanymi łapówkami finansowanymi z naszej kiesy:) falszuje sie wybory to z zaprogramowaniem wyniku w totka nie powinno być problemu. I tu nasuwa mi się kolejna możliwość ale nie będę o niej pisał