DropKick 105 Napisano Marzec 8, 2022 Dnia 6.02.2015 o 20:02, Gość gość napisał: Mnie denerwowała zgaga, okropność!! przeszło po kilku miesiącach ale miałam zgagę tak co 2 dni blehhh i wkurzały mnie nudności, mało wymiotowałam ale juz naprawdę wolałam wymioty niż nudności i zastanawianie się, zwymiotuję zaraz czy nie? O tak!!! Zgaga!!!! Dzięki ciąży wiem co to zgaga... Codziennie przed snem pół litra zimnego mleka bo uczucie palenia w przełyku nie dawało spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokolino290190 0 Napisano Marzec 8, 2022 ja jestem w 26 tyg. i poki co czasem zgaga, ale najbardziej to dziwny ból w kroku jakby wszystko mi tam zardzewiało i nie ruszala się od miesięcy.. na szczescie ani razu nie wymiotowałam i zero nudności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Marzec 8, 2022 1 godzinę temu, kokolino290190 napisał: ja jestem w 26 tyg. i poki co czasem zgaga, ale najbardziej to dziwny ból w kroku jakby wszystko mi tam zardzewiało i nie ruszala się od miesięcy.. na szczescie ani razu nie wymiotowałam i zero nudności Akurat nudności i wymioty to pozytywny objaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roztargniona09 254 Napisano Marzec 9, 2022 Żadnych objawów nie miałam do 18 tygodnia. Wtedy dopadła mnie senność, w ciagu dnia musze spać, przez co wstaje rano. Ale jak nie pojde spac w dzien to i tak wstane wcześnie. Do tego dochodzi totalne.rozkojarzenie, wcześniej mi się to nie zdażało. No i ruchy dziecka wcale nie są przyjemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkofobia Napisano Marzec 21, 2022 U mnie najgorsze były czkawka dziecka i podskakiwanie brzucha po kilka - kilkanaście razy dziennie, zgaga, bóle miednicy i pleców, puchnięcie nóg pod koniec ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MłodaMama 51 Napisano Marzec 23, 2022 Obrzydzenie jeśli chodzi o jakieś jedzenia czy zapachy. Moje ulubione perfumy partnera, jak je czułam to myślałam że wyzione ducha. Opuchlizna stóp pod koniec ciąży Zgaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach