Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwieść żonatego

Polecane posty

Gość gość
A ty Nie uwazasz ze zonka jest z braku laku i te wspolne zainteresowania sa na sile wyszukane? xxxxx Nie qrwiszonku, bo w tym przypadku wspólna pasja z żoną jest i skoro dzieci nie mają, to nic nie było na siłę, tylko bardzo chcieli być razem

Gość zołza 2
I jeszcze jedno Ci opowiem o żonatych amantach. Na fałszymym profilu wrzucam im fotki zwykłej kobiety , brzydkiej , zaniedbanej ale chętnej na szybki numerek i... hahaha mają chemię cholera no maja chemię , pasję , pragnienie dotykania jej ciała... leję ze smiechu i wysyłam kretynów do najdroższego hotelu zeby tam czekali na swoją upragniona ukochaną z fotki, hahahaha prawnicy , lekarze , biznesmeni jak mi się zachce to wszystko łapia co im nie ucieka. Na szczęście nie mają pojęcia że to fikcyjna osoba a ja zwyczajnie sprawdzam idiotów.

Gość gość
W każdym możliwym temacie wyzywacie prawiczków, tych co nie byli i nie są w związkach to nic dziwnego, że coraz więcej kobiet woli uwodzić, starać się o zajętego faceta niż związać się z kawalerem.

Gość gość
w ogóle jak tak możesz robić? są małżeństwem, mają dzieci. jak w ogóle możesz? jest tylu wolnych facetów, a ty chcesz rozbijać małżeństwo i zabierać ojca dzieciom, męża żonie???? to podłe dziewczyno, opamiętaj się, nie seksem żyje człowiek! a żona jest zaniedbana- bo - nie przyszło ci do głowy- ma inne, ważniejsze obowiązki- takie jak dom, dzieci, mąż, a nie pacykowanie się tyle co jakaś flądra, co ma tylko ochotę się wybzykać?

Gość gość
Swego czasu dziewczyna odeszła ode mnie. Powód? Co prawda od pewnego czasu czegoś u nas brakowało w zwiąsku. Czego? rozmowy niestety aż wszystko się kumulowało i dochodziło do kłótni jak nie awantur. Wszystko się zaczeło od kąd poszła do nowej pracy (sklep spożywczy prawie już 2 rok leci) poznała tam nowe koleżanki i tak od tego czasu zaczeła się coraz bardziej zmieniać na gorsze ,a ode mnie wymagała zmian na lepsze. Choc ja to czyniłem ona tego nie widziała i sama brneła w gorsze zmiany. Postanowiłem skorzystać z opcji ostatecznej. Zamówiłem na nią urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – po 8 tygodniach długiego oczekiwania ona powróciła. Znowu jest wspaniale.