Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uwieść żonatego

Polecane posty

Gość gość
No tak, z tego, że facet jest miły wyciągacie wniosek, że "chce zamoczyc"? Niektóre babole są żałosne, faceci nie mogą być uprzejmi bo już te roją sobie "wielki podryw". Żenada.

Gość gość
Mam nadzieje ze to zło kiedyś wróci do ciebie i taka lafirynda jak ty rozbije ci rodzinę ,ciekawe co wtedy będziesz pisała?

Gość gość
Wy nie rozumiecie ze to on ją podrywal! Ona pisze ze nie zwracala na niego uwagi na poczatku. Mily ze wita sie z nia za kazdym razem jak ona przechodzi kolo niego? To juz jest flirt bo ja nie witam sie tyle razy z ta sama osoba :-D

Gość gość
Taaa... jeśli to on ją "podrywa" to po co ten topik? Jakoś nie ma tu mowy o tym, czy ulec żonatemu, tylko "jak go uwieść". Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Gość gość irida
Ona jest wolna nie w związku małżeńskim jak ten goguś. Może robić co chce i z kim chce w porównaniu z tym mężusiem. Może jak chcę i uwieść co tam różnica jak sam prowokuje i uwodzi ja to i ona jego chce:-) :-p albo odpuść:-) faceci samo stwarzaj problemy.

Gość gość
Masz rację, że faceci sami stwarzają problemy. Faceci powinni być gburami i chamami, bo jak są mili to jest ryzyko że jakaś idiotka ubzdura sobie "big love".

Gość gość
Mi sie udalo. A jak, to proste ;) patrzylam na niego, nachylalam sie tak aby zobaczyl moj ponętny biust, przygryzalam wargi podczas rozmowy z nim...Gdy juz sie napalil na mnie i zaprosil na spotkanie, szybko go uwiodlam. Wrecz sie rzucil na mnie taki wyglodnialy byl ;) zafundowalam mu najlepszy seks jego zycia( tak powiedzial) wrecz krzyczal w lozku :) teraz spotykamy sie coraz czesciej. Mowi ze chce odejsc od niej do mnie. Tez dzieci nie maja to latwiej bedzie.

Gość gość
Piękna historia :) I będzie wielka nieskończona miłość. Póki nie znajdzie się kolejna nachylająca się i przygryzająca wargi.

Gość gość
Jak dzieci nie mają. To jest większa szansa że będzie z tobą jak odpowiednio będziesz myśleć.

Gość gość irida
Korzystaj mała:-) od czego to ludzie muszą sie uczyć na błędach. A może Ci się uda i będzie happy end:-) ale ja osobiście żyć z tym facetem bym sie bała:-) bo miała bym przed oczami to że za jakiś czas sobie inna znajdzie będąc ze mną. Taka ironia niestety brak zaufania na poczatku była byś szczęśliwa później z czasem miałabyś wątpliwości. Ale raz sie zyj***awa tak ze takie zwiazki sie ukladają ale to musi być juz przeznaczenie. Każdy ma swoje przeznaczenie:-)

Gość gość H
TAK uwiodła mi taka Szmata męża !!! Mimo tego ze jestem mloda i ładna kobieta z ambicjami ! Ale napatoczyła się taka szukająca wrażeń zdzira jak ty która nie miała honoru i "po prostu się zakochała" Zastanów się co robisz!!! Dziewczyno piszesz ze jesteś taka super ; ładna , wykształcona itp. Nie masz honoru i widocznie jesteś głupia skoro brniesz w takie cos! nie masz szacunku do ludzi i do samej siebie planując cos takiego !!! Życzę ci żeby ktoś cie tak potraktował żeby serce ci pękło , może to cie nauczy pokory i szacunku. Ludzie to nie zabawki !!! Nie mieści mi się to w głowie jak można być takim EGOISTA !! Chcesz zniszczyć komuś życzę , dla satysfakcji dla dowartościowania siebie ?! Nie mam słów do takich ludzi , co ty myślisz ze to zabawa ze jeżeli uda ci się go uwieść to on będzie ci wdzięczny .... nigdy nie będzie cie szanował i zawsze Jego zona będzie w jego sercu a ty będziesz dla niego tylko pusta lalka. Ile ty masz lat i gdzie się wychowałaś ze masz takie myślenie ?! Zastanow się czy będziesz mogla spokojnie zyc z tym jeżeli uda ci się rozbic to malrzenstwo ?? Czy będziesz siebie lubiala po tym jak zachowasz się jak k***a!

Gość gość
czekam z niecierpliwością kiedy jego żona wpierdoli ci i będziesz tu znów zawracała nam dupę

Gość gość irida
Do gość H. To powinnaś być szcześliwa ze ci uwiodła :-) przecież cie w balona robił:-p i co powiesz jeszcze że jak suczka z pod winiętym ogonkiem się go trzymałaś by do tamtej nie odszedł. Czy miałaś godność i sama odeszłaś?:-) moczył bo sam chcial tego.

Gość gość
Facet idąc do łóżka też powinien mieć świadomość że ma żonę dom rodzinę głupia p**do. I jakoś o tym nie myślą. I nie my§lał również o tobie jak ****** tamtą.

Gość gość monica
Moje zdanie jest takie że facet jak ma żonę i dzieci nie powinien szukać wrażeń a kobieta nie powinna również uwodzić żonatych.i kropka:-)

Gość gość
Zdarzają się historie on - zajęty, ona - wolna (albo odwrotnie), spotkanie, poznanie, a potem uczucie tak silne, że budują związek na ruinach poprzedniego. Ale uganianie się wolnej, podobno atrakcyjnej kobiety za żonatym facetem? Takiej desperacji nie rozumiem, nie ta liga. To nazywacie korzystaniem z życia? Cóż, każdy ma to czego oczekuje :). Nie stać Was na nic więcej?

Gość Zołza 2
Uwieść żonatego? Nie ma kogo uwodzić ponieważ z reguły lecą do każdej wolnej , darmowej d**y jaka im się nawinie. Ci porządni nie są do wzięcia , nie ulegają pokusie. Wiem co piszę mam na potralu randkowym dwa profile , jeden prawdziwy drugi z fotką jakiejś baby dosyć posuniętej w wielku i zaniedbanej

Gość gość H
Irida :) Teraz na pewno jestem zadowolona i szczęśliwa ze odeszłam... Zabrałam syna, ubrania i od nowa zaczęłam wszystko bez grosza przy d***e !!! Zwyczajnie chodzi o to ze ludzie nie zdaja sobie sprawy ile krzywdy i zla mogą sobie i innym wyrządzić goniąc tylko za wrażeniami ,za dobra zabawa ... a po fakcie może być za późno . Każdy przypadek jest inny ale nigdy nie wiesz na kogo trafisz i jakie będą tego konsekwencje!!!

Gość gość
Żonaci są świetni na romans, chwile zapomnienia. Nie wiem czego szuka Autorka ale dla mnie żonaty to świetny materiał tylko na kochanka i zabawę. Autorko podrywaj go ile wlezie. Powodzenia ;)

Gość gość
eee wy chyba żartujecie. dajcie spokój z tymi wyzwiskami od lafirynd, wolna kobieta może sypiać z kim chce. inny argument za to powinien się pojawić - pomyśl dziewczyno, jak będziesz sama cierpieć. kobiety się angażują przez seks, a hsitorie z żonatymi dobrych zakończeń nie mają. albo będziesz tylko kochanką i będziesz cierpieć - bo jak się pojawią uczucia, to to Ci nie wystarczy. albo rozwiedzie się i będzie chciał byc z Tobą i wtedy też będziesz cierpieć - bo zdradzacz to zdradzacz i Ciebie pewnie też zdradzi. wiem, co mówię. mnie też tak podrywał takie jeden żonaty od lat, w końcu uległam.. po prostu miałam ochotę na seks, było lato, sprzyjające warunki, uległam. ale prawie natychmiast się zaangażowałam. przez miesiące cierpiałam, bo rola tej drugiej po prostu nie odpowiada zakochanej kobiecie (spotkania tylko na seks, bez uczuć, mało czasu, żona zawsze na 1. miejscu, brak prawa do zazdrości, do żadnych pretensji, musisz się na wszystko zgadzać itd.). w końcu facet postanowił się dla mnie rozwieść... i wcale nie jestem szczęśliwsza, bo co ja mam teraz zrobić? związać się ze zdradzaczem? historia z żonatym nie może mieć dobrego zakończenia, takie jest moje zdanie. fajny seks, kilka chwil ekscytacji, ale lata łez, mówię Ci, nie warto.

Gość Elliel
Jest NIEZAWODNY sposób. Czekasz do dnia po pełni księżyca, zbierasz do kupy: świece (białe), sól, bierzesz jego zdjęcie oraz swoje, igłę z nitką i tłuczek do mięsa. Z soli dookoła sypiesz krąg, świece zapalasz, zdjęcia zszywasz. Tłuczkiem do mięsa walisz się w głowę. Jeśli pomysł ci nie przeszedł, uderz się jeszcze raz. Powtarzać do skutku. Smutne, nie możesz sobie nawet znaleźć kogoś dla siebie tylko dojadasz resztki. Musisz być straszną desperatką :D

Gość gość
te uwodzące cudzych mężów i później walczące o nich to zdesperowane paszteciary bez godności i honoru, których nie chce żaden facet. szanująca się, ładna, zadbana kobieta z klasą nawet nie spojrzy na żonatego chłopa, a jak nawet zaczyna ją któryś podrywać, to wyśmieje go i pójdzie dalej.

Gość zołza 2
żonaci szukają sobie darmowej d**y, nie musi wydawać ani złotówki , nie zaprosi na kolację czy do kina , kochanke ma na zawołanie, święta i wszelkie imprezy spędza z żoną , wygodne i tanie to kochanie hahahah Jeżeli chcesz być darmową ku... to do dzieła co Ci tam ubędzie? a przybyć może jakiś dzieciak czy choroba Generalnie facet który zdradza żonę zdradzi i kochnkę przy [ierwszej okazji. Nie wiem jaka da ci to satysfakcję dać du.. jakiemuś latawcowi. Takich cwaniaków jest dużo i uważaj abyś się każdemu nie podkładała bo Ci metkę taniej i łatwej przykleją.

Gość gość
jesteś zdrowo P*****nieta. Ale jak już go odbijesz żonce, chętnie i ja odbiję ci go może wtedy się nauczysz że cudzego sie nie tyka.

Gość gość
gość dziś te uwodzące cudzych mężów i później walczące o nich to zdesperowane paszteciary bez godności i honoru, których nie chce żaden facet. szanująca się, ładna, zadbana kobieta z klasą nawet nie spojrzy na żonatego chłopa, a jak nawet zaczyna ją któryś podrywać, to wyśmieje go i pójdzie dalej. zgadzam się. tylko do pustaka nic nie trafi, będzie sie takiej wydawać że przecież ja wybrał, no a ona ładniejsza od zaniedbanej! haha a kto by nie był ładniejszy! grunt ze ma takie powodzenie, że chce żonatego, a co! kretynizm.

Gość gość
Jeżeli chodzi o mnie to mogę wybierać spośród wielu facetów. Nie jestem desperatką :-D On działa na mnie jak magnez. Jest między nami chemia. Dodam, że do soboty nie wiedziałam że ma żonę czyli myślałam że flirtuję z wolnym facetem. Dzisiaj go zobaczę i będę z nim flirtować już wiedząc, że ma żonę ;) Mam zamiar flirtować jeszcze bardziej niż zwykle.

Gość gość
żenujące. Ale widac autorka to szmatka bez godnosci.

Gość zołza 2
Flirtuj , flirtuj kochana hahaha komu na złość zrobisz? Mam też takie niestety doświadczenie , facet z wyższej półki czyli stanowisko, wykształcenie , kasa bajeczna myślałam ze jestem ta wybrana bo on biedak w separacji poszukujący czułości , miłości i uwagi.Niestety prawda jest taka że pieniądze i stanowisko klasy nie dają to się ma w sobie.. łajdaak zostanie łajdakiem niestety. Dzisiaj widzę że jest na portalu randkowym, pewnie jest tam od zawsze zmienia jedynie profile i szuka na raz łatwj d**y lub głupiej d**y bo one myślą że się zakocha i ten jacht, mercedes sportowy , ten luksus będzie ich udziałem. Nie dostaną nic od niego jedynie łóżko w hotelu na chwilę i słowo miłe na pożegnanie. Dobrze jest wychowany i zachowuje się bardzo grzecznie do swoich dziwek jednorazowych. Robię awantury nie wiem po co , nawet nie chce mi się już tego dziada dotykać a on? On wytrzeszcza oczy na prawdomówność , przysięga że to kłamstwo wymyślone przez kogos wrednego. Smutne to że człowiek z jego poziomem tak się zachowuje ale rozumiem że to jego choroba , to jego cel zycia te wszystkie łatwe baby.Biedak nie ma pojęcia że to ja jestem jedną z tych z którrymi umawiał się wciskając kłamstwa jaki to samotny człowiek z niego , a do mnie w tym czasie pisał jaka jestem ważna , jak mnie kocha ... eh nie miał pojęcia ze rozmawia ze mną jako ja i ze mna z fałszywego profilu. Gratuluję pomysłu , nie ty pierwsza i nie ostatnia dajesz się wrobić w szambo k********a zwykłego. Zostawiam go z jego zdzirami , jachtem i całym tym gównianym zyciem. Pamiętaj że dla takich facetów baba darmowa nie musi być ładna ani inteligentna , wystarczy że jest łatwa .

Gość gość
nie boisz sie że tylko fizycznie będziesz go pociągać? x a NAWET GDYBY, TO CO? Nie odnajda wspolnych pasji, tematów do rozmowy, autorka nie przypadnie mu do gustu, to beda mieli fajny seks. A ty Nie uwazasz ze zonka jest z braku laku i te wspolne zainteresowania sa na sile wyszukane? Hehe jaka"troska"