Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zła na niego

Polecane posty

Gość gość

Poszłam spać, po jakimś czasie obudziłam sie i czuje że on wepchnął mi penisa na siłę do pupy:( Chciałam się wyrwać, ale objął mnie ręką za brzuch i zaczął mówić wstrętne zboczone rzeczy do ucha. Nagle poczułam jak wytrysnął do środka.....Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd

Gość gość
jak poczułaś, że wytrysną do środka? coś kręcisz, przecież nie mogłaś poczuć, w sumie to co mnie to... następnym razem przed snem użyj lubrykantu i po sprawie, miłych snów :D🖐️

Gość gość
Poczułam bo juz byłam obudzona, ale objął mnie i docisnął i nie mogłam sie wyrwac

Gość gość
przycisnął, bo pewnie nie chciał byś się szarpała i nieopatrznie w ferworze walki zrobiła sobie krzywdę :) myślał to tobie więc możesz być dumna z troskliwości którą ciebie darzy, lubrykant! pamiętaj.

Gość gość
Ale ja nie chce takich zabaw

Gość gość
więc nie pasujecie do siebie, nie potrafisz dać mu szczęścia, zaspokoić pragnień, które wiąże z twoją osobą, będzie męczył się przy tobie :D A to, że utrzymujesz na siłę przy sobie fantastycznego człowieka potrafiącego otworzyć przed tobą świat swoich intymnych, skrytych fantazji, to że on ciebie kocha na każdy z możliwych sposobów, a ty w taki łatwy sposób wypierasz się jego uczuć świadczy o twoim egoistycznym podejściu do waszej relacji, oszukujesz go :)