Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Pracuje to za dozo powiedziane. Tak dorywczo. Ale wkurfia mnie to juz bo mam p******e szefostwo

Ale powiem ci ze ostatnio jakos od 3 dni wylaczylam negatywne myślenie i zasypiam jak dziecko. Nie wiem tylko jak długo to się utrzyma

też mnie to zawsze wkurfiało:D im wyżej w hierarchii dowodzenia tym bardziej mnie w*******i:D Dlatego nie mogę nigdzie u nikogo dłużej pracować bo doprowadziłoby mnie to do zawału:( Ogólna zasada jaką stosuje. Wyjep szefa zanim on cie wyjepie;)

no i dobrze robisz. znam ból zamartwiania sie. I gdyby chodziło tylko o mnie to miałbym wyj****e na wszystko i spał snem sprawiedliwego 10h

ja sobie włączam jakiś dokument najczęściej o kosmosie i zasypiam po 15 minutach. Można powiedzieć, że odlatuje w kosmos;)

No tak jest,tez bym miała wyjepane ale mam rodzinę. Widze ze topik wkurzonych Polaków ktoś odswierzyl ale się chyba nie pokusze o dyskusje szkoda nerwów

Właśnie tak robię :) jak tylko mój m. Nie okupuje telewizora sensacjami xx wieku

nie no telewizji nie moge ogladać do snu chociażby ze względu na reklamy:classic_cool: Znasz niemiecki?

Nie ma sensu za dozo krzykaczy i ćwierć inteligentów

Ja mam telewizor do yt podłączony ,normalnej TV nie oglądaj. Znam trochę bo nie mam weny się uczyć

nie daj sie zwieść. Założe się, że TW shatyn aktywnie się tam udziela

Cos tam skrobnol jakiś czas temu ,chyba ze z gościa pisze

kurfa co za czasy żeby rekrutować mendy agitacyjne ze spadochroniarzy. Moze po prostu jest na emeryturze a lubi skakać na tyły wroga? Miłałaś już kiedyś przyjemnośc z tym osobnikiem?

Gość gość
O ile pamiętam nazwalas przeciwników dyskusji goofnem wiec nie sadze żeby juz ktokolwiek traktował wątek o pokrzywdzonych jako wiarygodny. To tylko taka dygresja w waszej prywatnej dyskusji na publicznym portalu 🖐️

ale sie kolorowo zrobiło:D chyba, że mi oczy krwią zaszły:(

Po tym topik straciłem nadzieje ze cos się ruszy w Polsce, będzie tylko gorzej. A oni będą żyć w jakim złudzeniu normalności

tak czuje manipulacje faktami charakterystyczna dla trolej elity intelektualnej. Nigdzie nie napisano, że jest to prywatny topik. natomiast padło kilka zastrzeżeń, które jako jego twórca miałem prawo wprowadzic aby nie wyglądał jak poprzednie. zaraz sie okaże, że spiskujemy tu przeciwko ładowi społecznemu...Oczywiście w tajemnicy

nie wątpie również, że gooownem nazwałaś jedynie tego gościa, który postanowił sie tu wyżalić w imieniu większości pokrzywdzonych:D

No jakoś nikt nie jest zainteresowany żadnymi alternatywnymi teoriami poza gostkiem od płaskiej ziemi :o to nie dziwota ze nasza dyskusja wygląda na prywatną

Gość gość
Nikt nie che rozmawiać z ludźmi, którzy maja monopol na mądrość. Poza tym smierdzicie chamstwem nie gorzej od trolli

właśnie o tym czytam. Spotkałem się również z wyliczeniami rzekomo dowodzącymi, że słońce znajduje się 5 tysięcy km od powierzchni ziemi +/- oczywiście. niestety nie mogłem załadowac grafiki bo była blokowana bóg jeden wie czemu? a schematy i grafika akurat przemawiają do mnie najbardziej. wiesz, że gdybyś :widziała" calą sobą to żaden obiekt, nawet najdalszy nie byłby widoczny jako mniejszy niż ty sama?:) tak mi wychodzi z wizualizacji linii prowadzących od narządu wzroku do dowolnego obiektu oddalonego na dowolną odległość

A jak ci cos smierdzi to następnym razem dokładnie d podetrzyj

I zastanawia mnie dlaczego od poczatku była to wiedza tajemna, dziś odkrywają na nowo .

tzn akurat o tych rozmiarach to mi tak przyszło do głowy ale pewnie sie mylę. Jak to przemysle to ci dam znać. Póki co nie mogę ogarnąć dlaczego zdjęcia gwiazdy robione bez użycia soczewek skupiających nie są równe wielkosci samego zdjęcia:P