Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

oraz te zapomniane, wyśmiane i zsabotowane przez zainteresowanych w utrzymaniu ludzkości w ignorancjiji zapraszam do dyskusji. Jak ktoś jest zainteresowany szerzeniem rzeczonej ignorancji proszę nie trollować bo zostanie to potraktowane jako akt agresji.

No a jaka jest twoja opinia na temat teorii holograficznego wrzechswiata?

z tego co wiem to dosyć poważna teoria kosmologiczna i raczej nie czuje się kompetentny, żeby ja weryfikować. Musiałbym zresztą sobie ją przypomnieć

Ale pewnie zaraz znajdzie się tu osoba kompetentna i nas oswieci ;)

ostatnio natomiast natknąłem się na kilka prostych wyjaśnień tłumaczących tzw "rozszerzanie się wszechświata" ale też musiałbym je sobie przypomnieć:P

nie wywołuj wilka z lasu bo ja nie żartowałem w postach na tamtym topiku. Mam tego dosyć. Ktoś musi zrobić porządek i sami sie proszą o to żebym ja to zrobił

kiedyś często oglądałem programy z tym japońskim cwelem niby naukowcem. często świecił swoim "autorytetem" na discovery ale natknąłem się na jego wypowiedź przedstawiającą globalizację przez różoowe okularki oprawione w drogie diamenty (zapewne prezencik) ii od tej pory nie wierze w nic co publicznie dukają naukowcy. W zasadzie jestem skłonny przyjąć, że cała nauka jest od podstaw przekłamana. dobra. do później

jezdem:) co do tej teorii to znam inne prostsze i bardziej spójne. Np polskiego dr o tym, że wszechświat to "wnetrze" czarnej dziury. poszukam to ci wkleje

gościu ma lekką tremę a raczej moim zdaniem problemy z wysłowieniem się w nienaukowy sposób. Ale ciekawe. Tam są jeszcze jego ebooki w opisie. 6 części tego jest. Moim zdaniem ciekawe i chyba żaden troll sie nie przypiertoli do braku fachowości dr fizyki https://www.youtube.com/watch?v=Ij17kUbFMc4

Gość gość
Czy monopol magnetyczny istnieje?

moim zdaniem droga w tym kierunku, że za wszystkie oddziaływania odpowiadają jakieś cząstki (monopole, bozony czy inne ustrojstwa), których istnienie mozna "udowodnić" tylko pośrednio jest bezcelowa bo mnozy kolejne pytania w nieskończoność. i jeszcze jedno. Po doświadczeniach z trollizmem na poprzednich topikach rozmawiam tylko z zalogowanymi userami

a w sumie to musze sie wziąć za robotę, którą prze z durne przepychanki wczoraj zaniedbałem więc prawie mnie tu nie będzie

Hehe mam to samo :) może sobie na wieczor zostawimy dyskusje?

Ze nie ogarniam i nie ogarne wszystkiego ,życia mi nie starczy :(

Nie wiem ale ciegle mi cala ta wiedza sprowadza się do świętej geometrii. Ze poznanie jej jest kluczem

możliwe. pewnie oglądałaś albo słuchałaś wystapień tego włoskiego naukowca związanego ze "wzrostem"

swoją drogą nie obejrzałem tego filmu do końca. Raził mnie formą. zbyt przesłodzone to wszystko. Jakieś monitory, wirtualne interaktywne studio. wkurwiają mnie takie sztuczki

Na myśl przyszło mi to po raz pierwszy jak poczytalam kiedyś o piramidach