Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gameover

Alternatywne teorie, nowe koncepcje, nietypowe obserwacje

Polecane posty

Gość gość
ale z tą płaską ziemią to skrajny idiotyzm

znaczy mają mieć tolerancje dla naszej ignorancji? Shatyn stary pederasto. Wykurfiaj stąd spadochroniarzu komunistyczny bo sie przejade do tej twojej szkólki i poproszę o spis absolwentów

skrajny idotyzm we wszystkim może widzieć tylko skrajny idiota. Jako analogia do tej zależności niech posłuży omawiany przeze mnie efekt mikrości obserwowanych obiektów ze względu na odległość będący skutkiem rozmiaru samego narządu obserwującego:)

Gość gość
Myślisz ze jakbys miał większe oczy to widzialbys większe przedmioty?

Gość gość
teoria płaskiej ziemi to zaprzeczanie faktom, imbecylu

nie. oczy działają jak soczewka więc przedmioty są zniekształcone. Mówie o matrycy światłoczułej. Nie mogę tego zrozumieć a ty oprócz wyzywania nas od idiotów i napomykania o gimnazjum nie zapaproponowałeś żadnego wyjaśnienia

Gość gość
A ja serio ci odpowiadam nie będę się wygłupiał bo to nie moje klimaty ,ale w moich tematach z którymi jestem wieki nie daję pola nikomu chyba że wnosi coś nowego sensownego ale niestety nie zdarza się i są to tematy bardziej życiowe praktyczne a mnie wystarczy fakt że,ziemia jest okrągła i nie przeszkadza mi to w moich tematach.PORTOS.

to idź na swoje tematy bo jak widzisz ten temat nie brzmi "to co mi wystarcza wiedzieć do zrobienia kupy i zagotowania wody"

krótko mówiąc nie redukujemy tylko mnożymy wyjaśnienia tłumaczące zjawiska, które wyjaśnione nie są . Być może często błędne ale tak się dochodzi do wniosków. Jeżeli ci to nie odpowiada (ta metoda) to sobie idź ok?

nie debatujemy to nad żadną kwestią tyczącą się was osobiiście a mimo to przyłazicie tu i sie zachowujecie jakgdyby ktoś naruszył wasze dobra osobiste (monopol na wiedze?) szanujemy wasze poglądy dlatego założyliśmy osobny temat w dodatku mówiący o teoriach a nie postulujący mylnosć tych powszechnie przyjętych

więc jeżeli ktos z was potrafi mnie nieuka uświadomić dlaczego słońce bądź księżyc odbite w lustrze są przez człowieka widziane właśnie w takiej a nie innej wielkości to proszę o wyjaśnienie

dopiero się zacząłem nad tym zastanawiać więc SORKI, że nie wiem. ale jakoś nikt mi tego nie tłumaczył nigdy

Gość gość
wpływ ruchów ludowych na populację pingwina saharyjskiego, ze szczególnym uwzględnieniem zorzy polarnej na Berlinem

dobra wiem jaki błąd robie. światlo to nie laser. do matrycy dociera również spoza obszaru wyznaczonego jej rozmiarami. Ale...

To mi podchodzi pod fiz. kwantowa a nie czysto pod optykę ,nie wiem luźno jest a te kolki mnie wnerwiaja i się zastanawiam jaki cel jest w ich działaniu?

własnie. późno. trza zarobic na kieliszek chleba jeszcze;)

Gość gość
PEWNIE BREDZENIE DO BAMBOSZA PENDOLINO

Patrzę na zegarek i widzę ze jest jednak jeszcze młoda godzina :o