Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce zyc

Polecane posty

Gość gość

jestemw 4 miesiacu ciazy , niestty nie palnuje na jaki kolor pomaluje sciany , jaki wozek kupic malenstwu itd...nie mam wyboru , msze ze soba skoczyc ! dziecko od samego poczatku bylo chciane , wrecz upragnione ! glupio zrobilam godzac sie na ciaze przed slubem , ale moj partner twierdzil ze pobierzemy sie zaraz an poczatku ciazy , z chwila kiedy dowiedzial sie ze sie udalo temat slubu umarl ! wszytsko sie komplikuje , klocimy sie co chwile , ucieka ode mnie, dzis nawet wyslal mnie dos klepu , zeby tylko nie jesc obiadu w moim towarzystwie , jestem zrospaczona !!! przylapalam go an portalu z ogloszeniami prostytuek , i ajk mam wierzyc w jego wiernosc? dzis kiedy sie kolejny raz sie klocilismy zadzwonil an skarge do swojej matki !!!!!!!!!!!!! ta powiedziala ze ostatnia awantura jaka zrobialm w tym domu !!!! oczywiscie winna jestem tylko ja :( a on chodzacy ideal , nie moge trzasnac drzwiami i wyjsc , bo nie mam gdzie pojsc , nie mam rodzicow , przyjaciolka mieszka na 2 koncu swiata , nie mam nic . jestem an jego lasce , przed ciaza i na smamy poczatku pracowalam , ale niestety na zlecenie , nie mam szans na platne zwolnienie , niestety moja ciaza jest zagrozona wiec nie moge pracowac , nie mam gdzie isc , a jego matka kazala mi sie wyniesc , gdzie ? na ulice ? na snieg? prosilam o pomoc pracownikow centrum interwencji kryzysowej , niestety pani ktora ze mna rozmawiala doradzal mi , zebym zapisala sie do szkoly rodzenia !!!!!!!!!!!!!! i to ma byc pomoc ? za chwile wyladuje na ulicy w ciazy bez grosza , wiem nie mam prawa odbierac dziecku zycia , ale co amm zrobic ? nie mam gdzie pojsc .

Gość gość
przykre,skąd jesteś?

Gość gość
nie masz zadnej bliskiej osoby np ciotki ?

Gość gość
a co z Twoimi rodzicami? Nie mogą Ci pomóc? Nie masz rodzeństwa?

Gość gość
rodzice nie zyja , nie mam nikogo , z trojmiasta

Gość gość
to przeczekaj go, nie rób awantur, bądź spokojna, żyj na jego koszt. Jak urodzisz to odejdź od niego. Są domy samotnych matek, w których pomagają stanąc na nogi. Wrócisz do pracy, odłożysz trochę kasy, wynajmiesz coś. To nie jest stracona sytuacja!

Gość gość
niestety , kazali mi wyjsc . spakowlam juz kilka rzeczy , nie wiem gdzie pojde nie mam pojecia .

Gość gość
a jacyś znajomi? a tak w ogóle to gdzie jesteś zameldowana?

Poszukaj w necie czy i gdzie jest w Twojej okolicy Dom Samotnej Matki. Spróbuj tam się zgłosić. Powinni Ci pomóc. Na pewno nie każą Ci spać na dworze.